עכשיו תורי... חלק ראשון
על אוהד: מה השיר הראשון ששמעתם של אוהד? תגידי לו כמה זמן אתם בפורום[הפז"מ הפורומי שלכם

]? לא רשמית - המון זמן. רשמית - חודשיים וחצי בערך איך הגעתם לפורום? גוגל, כמו כולם

(עוד לפני שהכרתי את אוהד באופן אישי!) מה השיר האחרון ששמעת של אוהד? צעד אין חזור. (בלופ בלתי נגמר...

) מה השיר שאתם הכי אוהבים שלו? אוהבת את כולם. מה השיר של הדיסק הראשון לדעתכם? אוהבת את כולם מה השיר של הדיסק השני?אוהבת את כולם (באמת!) ואתם: שם: גלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: יש המון.. גל, גלגול,גלגלצ, גלגלונת... האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא הייתי רוצה להחליף את השם שלי. הוא חלק מהזהות שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם הפרטי לא. שם המשפחה - תמיד! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חס וחלילה

מין: נקבה סטרייט/ גיי/ בי: סטרייטית תאריך לידה: יוני 83' גיל:24 וחצי הגיל שאתה מתנהג: תלוי. לפעמים 14, לפעמים 34 גיל שהיית רוצה להיות: 17 גובה: צבע עיניים: ירוק אוהב אותו?כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? חתולה שמנמונת מה העבודה שלך? מזכירה יש פירסינג? לא קעקועים?לא אובססיות? המון התמכרויות? יש כמה. אבל לא מהמסוכנות איזה שפות אתה דובר? חוץ מעברית? אנגלית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: "מהמקום הכי נמוך, אפשר רק לעלות.." האם אתה חי את הרגע? לא מספיק כמו שהייתי רוצה יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? בד"כ לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא ממש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא נעים לי להעיד על עצמי אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שובה של התמימות מה הפחד הגדול ביותר שלך? להתחרט על ההחלטות שעשיתי אתה יודע לשיר? משתדלת

האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בחיים לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? סביר להניח שכן האם אתה פועל בפזיזות? כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי באיזה ענין. אם זה משהו שממש חשוב לי, אני מאוד פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן, מגיל 8 יש לי יומן אישי מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים שאני אוהבת. לא מסוגלת להגיד לא. מה החוזק הכי גדול שלך? האנשים שאני אוהבת. יכולים לגרום לי לעשות דברים שבשביל עצמי לא הייתי עושה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פיזית -את הגובה. נפשית -להיות יותר בטוחה בעצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן, יש כמה דברים. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סה"כ אין לי תלונות

מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שמה שאני אל אעשה בשביל עצמי - אף אחד לא יעשה בשבילי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העינים והשיער ומה הכי פחות אוהב? את הגובה שלו אתה חושב שאתה נראה טוב? לא רע יש לך ביטחון עצמי? לא מספיק לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אף אחת האם אתה: מעשן? חס וחלילה על סמים?חס וחלילה קורא עיתון? כל בוקר מתפלל? בדרכי שלי הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כשצריך ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? סתם ככה לא, אבל אם צריך, אין לי בעיה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא. לא מסוגלת להיות צבועה נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כן