הגיבושון

ranch22

New member
נראה לי דרך גוגל...

לא יודעת.. פשוט הצליח לי, כנראה שאני אומרת יותר מדי רק בלי מילים :) חלוצי הבנייה, עכשיו זה עלייה שלישית כבר נראה לי חח

וואי, ארוך..

קודם כל: היי, אני ירדן. על אוהד: מה השיר הראשון ששמעתם של אוהד? תגידי לו. כמה זמן אתם בפורום[הפז"מ הפורומי שלכם :)]? אמ משהו כמו חודש.. איך הגעתם לפורום? חיפשתי אוהד חיטמן בגוגל כדי לראות מה יש עליו וראיתי את הפורום. מה השיר האחרון ששמעת של אוהד? האחרון ששמעתי היום או ששמעתי בכלל? אם היום אז על ראש ההר ואם בכלל אז את השיר האחרון בדיסק השני, לא זוכרת כרגע.. מה השיר שאתם הכי אוהבים שלו? תגידי לו. מה השיר של הדיסק הראשון לדעתכם? תגידי לוXD ואני אוהבת גם את אישה משוגעת. מה השיר של הדיסק השני? עושה לה קרוסלה+סתם עוד יום. ואתם: שם: ירדן האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא. כינוי: ירדני האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מעולם לא שאלתי.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אני לא הייתי רוצה.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אנשים קוראים לי יארדןXD אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא. מין: נקבה=/ סטרייט/ גיי/ בי: סטרייטית! תאריך לידה:22/1/93 גיל: 15 הגיל שאתה מתנהג: 6 XD גיל שהיית רוצה להיות: לחזור לכל גיל שהוא לפני גיל 10=] גובה: 1.56 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן זה בסדר.. צבע שער: שטני.. אוהב אותו? כן.. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד? היו שני אוגרים (לא באותה תקופה), רוקי ואוגי ז"ל.. מי שלא הבין הם נפטרו. מה העבודה שלך? אני רק בכיתה ט'P: יש פירסינג? לא. קעקועים? לא. אובססיות? כל דבר אפשרי.. הפועל תל אביב, אוהד חיטמן, כל תוכנית שאני רואה בטלוויזיה, יש אובבסיה ועוד מלא.. התמכרויות? תוכניות טלוויזיה נחשב? והמוזיקה של אוהד גם נחשב? איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו: "תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך" האם אתה חי את הרגע? לא כל כך, אני צריכה באמת להתחיל לחיות אותו.. יש לך סודות? כן יש כמה.. אתה שונא את עצמך? לא.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חח לא, יש לי כתב של בן.. יש לך הרגלים רעים? אני משערת שיש כמה.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי גבות יפותXD אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים שלהXD מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו לאוהד חיטמן. אתה יודע לשיר? מנסהXD האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? ממש לא.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בהחלט כן. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שונאת את האף ואת הפלג גוף התחתון. האם אתה פסיבי או פעיל? הייתי פעילה אבל כבר לא כל כך.. יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן בית ספר=] מה החולשה הכי גדולה שלך? אני תמימה מדי.. מה החוזק הכי גדול שלך? אני חברה טובה ואני יודעת לשמור על סודותXD אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את האף.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי מתי..

חלק 2

יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?וואי יש הרבה.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא יודעת, אני עוד קטנה.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הגבות והשפתיים. ומה הכי פחות אוהב? אף ופלג גוף תחתון.. אתה חושב שאתה נראה טוב? אני חושבת שעם כמה שינויים אז כן.. יש לך ביטחון עצמי? בדרך כלל יש לי בטחון עצמי גבוה וממש לעתים רחוקות לא.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת, אני צריכה לחשוב על זה.. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? כן. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? רק ביום כיפור. מדבר עם זרים? לא. ישן עם בובות פרווה? כן. יוצא לטיול בגשם? כשיוצא אז בכיף. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת! אוהב את הקול שלך? כן, מאוד. האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? לא. היית על סמים? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. חטפת מכות? לא בדיוק.. החטפת מכות למישהו? גם לא בדיוק.. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא בדיוק.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? נראה לי שכן. עברת על החוק? אולי. פגשת מישהו מפורסם[אני מניחה שהם מתכוונים לחוץ מאלה שפגשתם בהופעה האחרונה של אוהד :)]? מלאא! (כולל את אוהד חיטמן ולא בהופעה, לפני כמה שנים) הרגת חיה בטעות? נמלים נחשב? הרגת חיה בכוונה? בערך. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן. בניסים? כן. באסטרולוגיה? כן. בקסם? כן. באלוהים? כן. בשטן? כן. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? כןXD האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אני אף פעם לא רואה כוכב נופל=/ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן. בדת מאורגנת? הא? אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן ואני חושבת שהוא בן. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן/גיהנום. יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא. מי החבר הכי טוב שלך? הודי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? הודי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחיות את החיים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת.

חלק 3

מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נגה. הכי מעט זמן? החברים מהנוע"ל הכי מצחיק? מניXD הכי חמוד? יהב הכי קרוב? הודי הכי מוזר? בר הכי חכם? נגה/מאיה הכי טוב מהפורום? לא מכירה.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נראה לי פרוכטי.. הכי נחמד? מאיה הזמר הכי טוב? חברים שלי לא יודעים לשירXD הכי רועש? הודי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? פרוכטמן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הודי על מי אתה סומך הכי הרבה? הודי מי מקשיב לבעיות שלך? הודי, וירדן לפעמים. עם מי אתה רב הכי הרבה? לא אוהבת לריב עם אנשים.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? ענבר. האם החברים שלך מכירים אותך? חלק. מי החבר שלך שגר הכי רחוק? צוף. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? דור ומאי! שצחקת עליו? ירדןP: שהלכת איתו לקניות? לא נראה לי שזה קרה בזמן האחרון. ששבר את הלב שלך? אף אחד. שאיכזב אותך? מאי. שגרם לך לבכות? אוהד חיטמן. ששימח אותך? פרוכטמן. שחשבת עליו? פרוכטמן. שראית איתו סרט? אח שלי. שדיברת איתו בטלפון? הודי. שדיברת איתו במסנג'ר? פרוכטמן. שראית? ירדן ומני. שאיבדת? ספיר. מה מטריד אותך עכשיו? אם פרוכטמן באמת ינשק אותי ביום שישי. איזה ספר אתה קורא? כרגע אין כזה.. מה יש על הפד לעכבר שלך? זה סתם פד רגיל. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה מאוד מאוד מוזרה. האם אתה משועמם כרגע? לא, אני שומעת אוהד חיטמן. האם אתה עייף כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה בודד כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן, אוהד חיטמן.

שלגיה 14

New member
עכשיו תורי... חלק ראשון :)

על אוהד: מה השיר הראשון ששמעתם של אוהד? תגידי לו כמה זמן אתם בפורום[הפז"מ הפורומי שלכם :)]? לא רשמית - המון זמן. רשמית - חודשיים וחצי בערך איך הגעתם לפורום? גוגל, כמו כולם :) (עוד לפני שהכרתי את אוהד באופן אישי!) מה השיר האחרון ששמעת של אוהד? צעד אין חזור. (בלופ בלתי נגמר... :)) מה השיר שאתם הכי אוהבים שלו? אוהבת את כולם. מה השיר של הדיסק הראשון לדעתכם? אוהבת את כולם מה השיר של הדיסק השני?אוהבת את כולם (באמת!) ואתם: שם: גלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: יש המון.. גל, גלגול,גלגלצ, גלגלונת... האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא הייתי רוצה להחליף את השם שלי. הוא חלק מהזהות שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם הפרטי לא. שם המשפחה - תמיד! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חס וחלילה :) מין: נקבה סטרייט/ גיי/ בי: סטרייטית תאריך לידה: יוני 83' גיל:24 וחצי הגיל שאתה מתנהג: תלוי. לפעמים 14, לפעמים 34 גיל שהיית רוצה להיות: 17 גובה: צבע עיניים: ירוק אוהב אותו?כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? חתולה שמנמונת מה העבודה שלך? מזכירה יש פירסינג? לא קעקועים?לא אובססיות? המון התמכרויות? יש כמה. אבל לא מהמסוכנות איזה שפות אתה דובר? חוץ מעברית? אנגלית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: "מהמקום הכי נמוך, אפשר רק לעלות.." האם אתה חי את הרגע? לא מספיק כמו שהייתי רוצה יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? בד"כ לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא ממש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא נעים לי להעיד על עצמי אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שובה של התמימות מה הפחד הגדול ביותר שלך? להתחרט על ההחלטות שעשיתי אתה יודע לשיר? משתדלת :) האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בחיים לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? סביר להניח שכן האם אתה פועל בפזיזות? כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי באיזה ענין. אם זה משהו שממש חשוב לי, אני מאוד פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן, מגיל 8 יש לי יומן אישי מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים שאני אוהבת. לא מסוגלת להגיד לא. מה החוזק הכי גדול שלך? האנשים שאני אוהבת. יכולים לגרום לי לעשות דברים שבשביל עצמי לא הייתי עושה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פיזית -את הגובה. נפשית -להיות יותר בטוחה בעצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן, יש כמה דברים. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סה"כ אין לי תלונות :) מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שמה שאני אל אעשה בשביל עצמי - אף אחד לא יעשה בשבילי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העינים והשיער ומה הכי פחות אוהב? את הגובה שלו אתה חושב שאתה נראה טוב? לא רע יש לך ביטחון עצמי? לא מספיק לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אף אחת האם אתה: מעשן? חס וחלילה על סמים?חס וחלילה קורא עיתון? כל בוקר מתפלל? בדרכי שלי הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כשצריך ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? סתם ככה לא, אבל אם צריך, אין לי בעיה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא. לא מסוגלת להיות צבועה נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כן

שלגיה 14

New member
חלק שני :)

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן, אבל לתקופה קצרה :) אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. אני מאוד שמרנית עם אוכל. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כשהייתי תינוקת ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? לא משהו רציני :) התחילו איתך? כן היית על במה? גאה להגיד שהרבה פעמים ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא. בחיים לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? פחות או יותר ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? נראה לכם??? חשבת שאתה משתגע? הרבה פעמים :) נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם[אני מניחה שהם מתכוונים לחוץ מאלה שפגשתם בהופעה האחרונה של אוהד :)]? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, אבל להגנתי אני אגיד שזה היה לטובת אותו בן אדם שהשביע אותי.. גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. הייתי בטלויזיה היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י?לא. אמאל'ה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא יודעת בניסים? כן באסטרולוגיה? חלקית. מאמינה במזלות. לא מאמינה בהורוסקופים בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?מאמינה שלכל אחד מאיתנו יש נשמה שמלווה אותו במזל? כן באהבה ממבט ראשון? חיבור. אהבה נרקמת רק כשמכירים. אבל יש ענין של כימיה ממבט ראשון ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לפעמים במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? מאמינה שיש עולם הבא. מנסה לא לחשוב על זה מעבר בדת מאורגנת? לא

הגעתי הביתה אז נענה...

על אוהד: מה השיר הראשון ששמעתם של אוהד? תגידי לו כמה זמן אתם בפורום[הפז"מ הפורומי שלכם :)]? מההתחלה... וואו, מוזר... איך הגעתם לפורום?אחרי שקניתי את הדיסק הראשון חיפשתי פורום... מה השיר האחרון ששמעת של אוהד?אי אפשר מה השיר שאתם הכי אוהבים שלו?זה כמו לשאול אם אתה אוהב אותר את אבא או אמא... מה השיר של הדיסק הראשון לדעתכם?נהר האהבה מה השיר של הדיסק השני? שלכת ואתם: שם: נופר האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? פרח מים יפה כינוי:הבת של (השם משפחה שלי אשכנזי, אז אני נקראת הבת של הרמטכל) האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שחר (סתם כי אני מכורה לשם הזה) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? יהל, חברה שלי מהקורס... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לעולם לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ברור מין: נקבה סטרייט/ גיי/ בי: סטרייט תאריך לידה: 30/04/1988 גיל: 19 הגיל שאתה מתנהג:19 גיל שהיית רוצה להיות: 16 גובה: 160 צבע עיניים: חום ירקרק אוהב אותו?כע צבע שער:חום שטני (אפילו שכולם אומרים שהוא ג'ינג'י, הוא לא!) אוהב אותו?תלוי מתי שואלים ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? אחי נחשב? מה העבודה שלך? חיילת בצה"ל... העיינים של המדינה... חחח... יש פירסינג?לא, זה כואב מידי... קעקועים? כנ"ל אובססיות?למוזיקה התמכרויות? למוזיקה, וקפה. איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית ונדב"ר... ציטוט מועדף/ מוטו: אם תחייך החיים יחייכו חזרה האם אתה חי את הרגע? סוג של... יש לך סודות? למי אין? אתה שונא את עצמך? תלוי מתי שואלים... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לללללללללללאאאאאאאאאאא יש לך הרגלים רעים? לשתות קפה? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חברה טובה? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?העולם שמעבר... מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד את השמיעה אתה יודע לשיר? כע האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא, זה לא קול האם אתה מתבודד? ממש לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושבת שכן.. האם אתה פועל בפזיזות?לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אני שונאת את האף שלי, נחשב? האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי... יש לך יומן/ ג'ורנל?לא, יש לי מחברת שירים מה החולשה הכי גדולה שלך? מוזיקה, מישהו שמנגן או שר יכול לשתק אותי מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שלא יהיו לי כאבי ראש אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא, אני בוכה מכל דבר יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא, לכל דבר יש סיבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בחלקם, תמיד שואפים ליותר טוב... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להכיר אנשים זה הדבר הכי כיפי בעולם.. לשמור איתם על קשר זה קשה אבל מחייב מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום ומה הכי פחות אוהב? כלום אתה חושב שאתה נראה טוב?תלוי מי מסתכל יש לך ביטחון עצמי?בינוני לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פאורפאף... נכון יש שם אחת עם קוקו קטן גבוה... אז לה האם אתה: מעשן?לא על סמים? לא קורא עיתון? אם יש כוח מתפלל?לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים?כע ישן עם בובות פרווה? אמן והיו לי בבסיס יוצא לטיול בגשם?ברור ואז חולה שבוע שלם... חחחח מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? כמה שיותר אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך?סביר לא וואו האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה?יצאתי מהמים הריבוניים שלנו, נחשב? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?כע היית על סמים?לא היה לך מקרה חירום רפואי? חס וחסה עברת ניתוח?לייזר בעיניים ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? מין הסתם... היית על במה?כע ישנת מחוץ לבית? ברור... אוי כנרת שלי... חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן, ככה זה בבסיס שלי... לא אכלת יום שלם? כנ"ל דיברת בטלפון כל הלילה? קרה פעם אחת אולי ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן... ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?עדיין לא.... חשבת שאתה משתגע?יודעת שאני משוגעת... נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?למזלי ולמזל החברם שלי שלא... כי אז הסעיף של ההריגה היה שונה. היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? עברתי באדום כהולכת רגל.. פגשת מישהו מפורסם[אני מניחה שהם מתכוונים לחוץ מאלה שפגשתם בהופעה האחרונה של אוהד :)]?כן, קרה פה ושם... הרגת חיה בטעות? לאאאאאאאאאא הרגת חיה בכוונה?ממש לאאאאאאאאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?פעם אחת... גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה? למדתי רדיו אז שידרתי שם כל שבוע... היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י?יש לי פחד גבהים, אז לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כע האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?לא בניסים?כן באסטרולוגיה? לא כללית, רק אישית בקסם?כן באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? הייתי רוצה להאמין ברוחות?כן במזל?כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות?כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן הוא גבר בגלל זה הוא מפשל הרבה... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גלגול הבא... יש לך חברים הומואים/ לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך?שרון חברה שלי מהגן... גיל 5... מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?תשאירי את העבר בעבר (מלך האריות, טימון) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?שרפרף... אתם לא תבינו מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? בת דודה שלי מגיל 10 ימים. הכי מעט זמן?יעל אסייב, עשתה איתי קורס הכנה לקצונב לפני חודשיים. הכי ביישן?נטע קריצמתוק הכי מצחיק?אורטל גואטה הכי חמוד?גל עיני הכי קרוב?שרון הכי מוזר?כולם קצת מוזרים... הכי חכם?נטשה הכי טוב מהפורום? ליאת, אני בקושי מכירה את הפורום היום... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? גל עיני... הכי נחמד? סיווי הכי outgoing? סיווי הזמר הכי טוב?נטע בן אברהם הכי רועש?הדר מנור ואינה גון

חלק ב'

עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אף אחד, אין לי זמן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא על מי אתה סומך הכי הרבה?אמא מי מקשיב לבעיות שלך?אמא ואחיות שלי ושרון ורותם ואסנת וסיוי וליאת ונטשה ועוד הרבה... חחח עם מי אתה רב הכי הרבה?סיוון האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון? שרון האם החברים שלך מכירים אותך? ברור מי החבר שלך שגר הכי רחוק?באר שבע.. גל עיני... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?חלילה... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא, כיף לי שבחור צריך להתחיל ולא אני. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? תלוי את מי שואלים מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אריאל הרוש, המפקד שלי שצחקת עליו? דבורנים דפרים... שהלכת איתו לקניות?אבא ששבר את הלב שלך?האקס שלי שאיכזב אותך?ליאת שגרם לך לבכות?האקס שלי ששימח אותך?אמא ואבא... קנו אוטו חדש שחשבת עליו? יעלי שראית איתו סרט? עם עצמי לבד... שדיברת איתו בטלפון?אמא שדיברת איתו במסנג'ר?אחי שראית?אחי ואבא ואחותי שאיבדת?סבא מה מטריד אותך עכשיו? להתארגן להופעה של מירי מסיקה איזה ספר אתה קורא? לא זוכרת איך קוראים לו מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב הראש, עייפה, מוטשת, מאושרת, מתגעגעת האם אתה משועמם כרגע? קצת האם אתה עייף כרגע?כע האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה בודד כרגע?פיזית? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא לסיכום, החיים שלי מסתכמים בצבא, כמעט כל מה שעניתי היה קשור לצהל... איזה עצוב!

מאיה54321

New member
וואו... כל הכבוד לכם! אני בשוק שעניתם על הכל

זה ממש מלא שאלות... כמה זמן זה לקח לכם?? אני לא חושבת שאני אוכל לעמוד בזה, זה ממש ארוךךךךך...

למעלה