הגיבושון

ranch22

New member
הגיבושון ../images/Emo18.gif

טוב, החלטתי שדי נמאס לי, כל הותיקים של הפורום נמצאים פה פעם ב..[בגלל צבא, שירות, ושאר צרות] ואת כל החדשים אני לא מכירה[אפילו את המנהלת אני מכירה בקושי...], אז הגיע הזמן להכיר את החדשים שפה וגם את כל השאר.. ואני מקווה שתענו כי הגיע הזמן להכרת הפורום המחודש. קודם כל: על אוהד: מה השיר הראשון ששמעתם של אוהד? כמה זמן אתם בפורום[הפז"מ הפורומי שלכם :)]? איך הגעתם לפורום? מה השיר האחרון ששמעת של אוהד? מה השיר שאתם הכי אוהבים שלו? מה השיר של הדיסק הראשון לדעתכם? מה השיר של הדיסק השני? ואתם: שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כינוי: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/ גיי/ בי: תאריך לידה: גיל: הגיל שאתה מתנהג: גיל שהיית רוצה להיות: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם[אני מניחה שהם מתכוונים לחוץ מאלה שפגשתם בהופעה האחרונה של אוהד :)]? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? בניסים? באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/ לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי ביישן? הכי מצחיק? הכי חמוד? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? הכי טוב מהפורום? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? מי החבר שלך שגר הכי רחוק? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שחשבת עליו? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שדיברת איתו במסנג'ר? שראית? שאיבדת? מה מטריד אותך עכשיו? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע? האם אתה עייף כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה בודד כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

שיר m

Well-known member
אני חייבת להגיד

שעניתי על השאלון הזה רבע שעה עכשיו. אבל לא לחצתי על שלח. הוא עלה לי על העצבים. סליחה רינת. אני שונאת שאלונים.

ranch22

New member
מן הסתם...

לא סולחת! סתם.. מצטערת שזה עייף אותך כ"כ :)

:)

קודם כל: אני בצבא ולכן קשה להצטרף לפורומים. בעיקר קוראת ומתעדכנת דרך כאן. על אוהד: מה השיר הראשון ששמעתם של אוהד? אז זהו. שנראה לי תגידי לו אבל זה אחרי שחברה שלי חפרה לי עליו במשך מס' חודשים אז אני לא סגורה על מה היא השמיעה לי..... כמה זמן אתם בפורום[הפז"מ הפורומי שלכם :)]? לא יודעת.... איך הגעתם לפורום? חבר לשעבר שלי כתב כאן פעם ביקורת אחרי איזו הופעה מה השיר האחרון ששמעת של אוהד? דיסק שני 3 פעמים ברצף בנסיעה שלא נגמרה. לא זוכרת שיר מה השיר שאתם הכי אוהבים שלו? ליל האהבה מה השיר של הדיסק הראשון לדעתכם? תעלות מה השיר של הדיסק השני? מתוך האפלה ואתם: שם: ליביברבי האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי:בילבי/ליב/ליבס האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אני מניחה שלירז. כי ככה נולדתי וזה שם לשני המינים. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא הייתי עושה זאת. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? יש לי שם במה אז לא :) מין:נקבה סטרייט/ גיי/ בי: סטרייט תאריך לידה: 04/12/87 גיל:20 הגיל שאתה מתנהג: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 15 גובה:1.60 באמת 1.64 בחוגר צבע עיניים:ירוק אוהב אותו? מאוד צבע שער: חום אוהב אותו?כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית. עושה המון פעולות עם ימין. חיות מחמד? אפי. הכלב. מה העבודה שלך? צבא. יש פירסינג? טבור. היה גם גבה אבל צבא. קעקועים? לא אובססיות? המון. שלא ראויות לכאן התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, צבאית (נשבעת שזו שפה) ציטוט מועדף/ מוטו: "חייך והעולם יחייך חזרה" האם אתה חי את הרגע? מנסה. בזמן האחרון לא כ"כ הולך לי. יש לך סודות? המון אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן. למרות שהוא מוזר ןלא מובן ואני חושבת שאני רוצה ללכת לגרפולוג כי רק הוא יצליח. יש לך הרגלים רעים? המון איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על העיניים וטוב הלב. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? צאי מהבועה שלך..... מה הפחד הגדול ביותר שלך? חוסר שליטה אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אנשים שחשובים לי. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. אבל לא כאן. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? יש לי בלוג. מה החולשה הכי גדולה שלך? אמונה שלמה באנשים שלא מגיע להם. מה החוזק הכי גדול שלך? אני לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא להיות תמימה כ"כ אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לפעמים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים. ומה הכי פחות אוהב? תחת אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? רעוע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? הפיה הטובה? האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לפעמים יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג?כן אוהב לנסוע מהר? לפעמים אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? וגם לי. היית מאוהב?כן היית על סמים?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?כן ברחת מהבית?כן חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? רוב היום. הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?כן :( היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם[אני מניחה שהם מתכוונים לחוץ מאלה שפגשתם בהופעה האחרונה של אוהד :)]?כן הרגת חיה בטעות?נראה לי הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?כן בניסים?כן באסטרולוגיה? כתכונות אופי. בקסם? לא באלוהים? תלוי. בשטן?תלוי. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות?לפעמים. במזל? כן. לי יש מזל רע. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לאץ האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? לא סגורה על זה. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לנוח. יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך? רבי. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? הוא כבר לא חלק מחיי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תסתכלי קדימה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? וואו. יש הרבה. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רבי הכי מעט זמן? בנות מהבסיס. הכי ביישן? דניאל הכי מצחיק? ירדן הכי חמוד?ירדן הכי קרוב?הוא כבר לא חלק מחיי. הכי מוזר?אנפה הכי חכם?דניאל הכי טוב מהפורום? - שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שירי הכי נחמד?כולם. הכי outgoing?לא יודעת. הזמר הכי טוב?שירי הכי רועש?אנפה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?שירי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?דניאל ןרותם. על מי אתה סומך הכי הרבה?רותם. מי מקשיב לבעיות שלך? כולם....:) עם מי אתה רב הכי הרבה? רבי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? רותם. האם אתה סומך על אחרים בקלות? קלות יתר בבית של מי היית אחרון? בלמטה של אנפה. האם החברים שלך מכירים אותך? רובם. מי החבר שלך שגר הכי רחוק? שירי. ברלין. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאחרונה כן. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לפעמים. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חח. הוא. שצחקת עליו? אחי (אוהב) שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? הוא. שאיכזב אותך?הוא. שגרם לך לבכות? הדלקת בעין. ו... אחותי נראה לי. ששימח אותך? דניאל ואנפה אתמול. שחשבת עליו? רוני. אני חייבת לדבר איתה. שראית איתו סרט? רבי. שדיברת איתו בטלפון? ג'ס שדיברת איתו במסנג'ר? ג'ס שראית? אוהב שאיבדת? הוא. מה מטריד אותך עכשיו? דלקת בעפעף. איזה ספר אתה קורא? רגשות הרסניים ודרכים להתמודדות. מה יש על הפד לעכבר שלך? אנשים ועולם. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, מבולגנת, מחכה, משועממת ועייפה שוב כי השנייה קמתי ולא מרצוני. האם אתה משועמם כרגע? בדקו למעלה. האם אתה עייף כרגע? בדקו למעלה. האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה בודד כרגע? לבד. לא בודדה. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא.

אני:

חלק 1 על אוהד: מה השיר הראשון ששמעתם של אוהד? "נוקטורנו (שיר לילה") כמה זמן אתם בפורום[הפז"מ הפורומי שלכם :)]? מהיום הראשון שלו מהימים שצפניה ניהל, בערך מלפני 3 שנים. איך הגעתם לפורום? נכנסתי לתפוז ועשיתי חיפוש "אוהד חיטמן" וגיליתי שפתחו סוף סוף פורום:) מה השיר האחרון ששמעת של אוהד? "אי אפשר" מה השיר שאתם הכי אוהבים שלו? זה קשה מידי, זה כמו לבחור מי הוא הילד האהוב עלי.. ממ... זה ללא ספק היה ויהיה תמיד "תגידי לו". מה השיר של הדיסק הראשון לדעתכם? "תגידי לו" מה השיר של הדיסק השני? "סתם עוד יום":)

חלק 2:

ואתם: שם: ליאת בקאלו האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? אמא שלי אהבה את השם הזה, היא תמיד אמרה שזהו השם הבלעדי בשבילי עוד לפני שנולדתי והיא לא נתנה לאף אחד לשנות את דעתה, וגם על שם בת הדודה שלה ליאה. כינוי: יש לי הרבה כינוים שאמא שלי מדביקה לי, ואת הכינוי בתפוז (לא צריך לכתוב שוב נכון?!), אבל הכינוי שאני הכי אוהבת מכולם הוא "לושי" אל תנסו להבין
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא חח, אני רוצה לקרוא לה האנה, על שם סבתא שלי חנה ז"ל (בע"ה שתהיה לי ילדה) אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? סביר להניח משה, סתם, לא יודעת זה השם שסבא וסבתא שלי ז"ל רצו לקרוא לאחי...
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? למה מה רע בליאת?! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מי שמכיר אותי בפעם הראשונה כל הזמן או קורא לי לילך, או לילי, ואחרי שמתרגל לליאת קורא לי ליאתי. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? נייט. מין: סטרייט/ גיי/ בי: סטרייט. תאריך לידה: 28.9.1981 או בתאריך עברי, א' בתשרי תשמ"ב
הגיל שאתה מתנהג: 18 חח גיל שהיית רוצה להיות: 18 כי אני נראית כמו, ומתנהגת כמו אז למה אני לא...?! (אולי אם הייתי באמת בת 18 הייתי משנה כמה דברים שלא עשיתי או לא עשיתי נכון אז..) גובה: 1.60-62 צבע עיניים: חום אוהב אותו? יש ברירה?! צבע שער: חום אוהב אותו? כנ"ל ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? מוכרת בחנות צעצועים (התחלתי היום, כיף!
) יש פירסינג? לא קעקועים? נייט אובססיות? בשביל מה לבזבז את הזמן באובססיות זה אף פעם לא נגמר בטוב, היו לי וברוך שפטרנו מהם! התמכרויות? קולה, קפה, שוקולד איזה שפות אתה דובר? עברית ציטוט מועדף/ מוטו: הכי קל להביע דעותיך על אחרים מאשר להודות על טעויותיך האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? יש אתה שונא את עצמך? משתדלת כמה שפחות, רוצה ללמוד להתחיל לאהוב את עצמי קצת.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כתב חרטומי מצרים, מה יש לאהוב
יש לך הרגלים רעים? כמו לכולם, יש. כמו למשל שאני בזבזנית. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לסרט הזה כדאי שלא תבואו, הוא לא יהיה מעניין
מה הפחד הגדול ביותר שלך? גבהים אתה יודע לשיר? לא כדאי לכם שאשיר.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן, בתיכון.... אוי על זה לא בא לי לדבר...
האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא, סביר להניח.. האם אתה פועל בפזיזות? לעיתים כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת בעצמי הרבה, שוב הייתי רוצה להכיר את עצמי קצת יותר ולהתחיל לאהוב את עצמי, מפחיד אותי שאני בת 26 ואני עדיין לא יודעת מי אני או מה אני רוצה מהחיים שלי.. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה, לא יכולה לשבת בלי מעש, זה משגע אותי. יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג

חלק 3:

מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישה מידי מה החוזק הכי גדול שלך? העקרונות והאמונה שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להפסיק להגיד על עצמי שאני לא שווה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הרבה דברים, כמו למשל שלא סיימתי תיכון, שלא התגייסתי לצבא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כמו שהם, לא הכי, אבל אסור להתלונן! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאסור לאבד את עצמך, ברגע שאתה מאבד את השפיות שלך שומדבר לא חשוב, אף אחד לא באמת יזרוק לך חבל ויעזור לך אתה חייב לעזור לעצמך לצאת מבעיות. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אין כזה ומה הכי פחות אוהב? כמעט הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לדעתי לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? הייתי רוצה להיות דומה לדמות מצוירת כלשהיא, אבל לא עולה לי בראש מישהו כזה כרגע האם אתה: מעשן? לא על סמים? חחחח לא קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? לעיתים רחוקות לצערי מדבר עם זרים? תלוי ישן עם בובות פרווה? כן
יוצא לטיול בגשם? רק עם מטריה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כבר לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהבת מהירות, מכל סוג אוהב את הקול שלך? קצת האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן, הרבה יצאת מהמדינה? עוד לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא, כי אחרת זה יגרום גם לי להקיא היית מאוהב? כן היית על סמים? קולה נחשב?.. היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? רציתי אבל זה לא התממש חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? אני חלשלושית...חחח התחילו איתך? כן ואז התברר לי שחלמתי חלום, אז לא. היית על במה? כן אם מסיבת סיום נחשב ללהיות על במה... ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? בכיפור, ובתשעה באב. דיברת בטלפון כל הלילה? כל הלילה? לא, 20 דקות עד חצי שעה היה הזמן הארוך ביותר שדיברתי בטל' ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא יצא לי עוד.. ישנת כל היום? כן רק שהייתי חולה הרגת מישהו? לא חחח חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? היו הרבה עברת על החוק? עברתי באדום.. פגשת מישהו מפורסם[אני מניחה שהם מתכוונים לחוץ מאלה שפגשתם בהופעה האחרונה של אוהד :)]? כן הרבה, וכן גם בהופעות של אוהד:) הרגת חיה בטעות? זבוב ועכביש הרגת חיה בכוונה? כן, נמלים... הייתי ילדה מוזרה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אני אף פעם לא מספרת סודות, בעניין הזה אני חברה שתמיד טוב לסמוך עליה. גנבת משהו? זה מנוגד לכל האמונה שלי. היית ברדיו/ טלוויזיה? בהופעת השקה לאלבום הבכורה של אוהד ב17.5 מישהי מגל"צ שאלה אותי כמה שאלות, הייתי המומה אבל נדמה לי שגם שמעו אותי ברדיו באותו ערב חחח היתה לך התמוטטות עצבים? כן, לא מזמן אפילו קפצת בנג'י? איך?! אם יש לי פחד גבהים.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, והוא לא נעים האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא ממש בניסים? כן באסטרולוגיה? מאוד בקסם? אולי כשהייתי ילדה באלוהים? מאוד בשטן? לא בסנטה קלאוס? חחחח לא ברוחות? זה הכל בגלל שאני רואה יותר מידי סרטי אימה, אבל רוחות לא באמת קיימות אז לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? שתהיה לי אחת אולי אאמין ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? פעם הייתי... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא אבל כמו שאוהד אמר, אלוהים שוכן בכל אחד מאיתנו, אני מאמינה יותר במונח הזה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם לא נדע יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? קוראים להן קרן ודורית מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? קרן ודורית מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תהיי מי שאת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אוי יש המון מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? קרן דורית ושרית הכי מעט זמן? הזמן לא משחק אצלי תפקיד כי כל חבר בשבילי הוא עולם ומלואו הכי ביישן? הכי, לא ממש, אבל אם כבר אז שרית הכי מצחיק? נופר הכי חמוד? כולן חמודות:) הכי קרוב? דורית הכי מוזר? אין הכי חכם? לא יכולה לבחור.. הכי טוב מהפורום? רינת ושיר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לדורית, לא יצא לי להיפגש איתה כבר כמה ימים וקרן, שחולה ולא ראיתי אותה כבר שבוע הכי נחמד? כולן הכי outgoing? ממ אין כזו הזמר הכי טוב? נו לא שאלה אובייקטיבית בכלל...... אוהדי:) הכי רועש? לא אוהבת מוסיקה רועשת אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם רינת:) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם דורית, ושיר על מי אתה סומך הכי הרבה? דורית מי מקשיב לבעיות שלך? דורית עם מי אתה רב הכי הרבה? דורית, סתם לא רציתי להרוס את הרצף, משתדלת לא לריב זה לא נעים, הפעם האחרונה שרבתי זאת הייתה עם ליאור (חברה מהעבודה הקודמת שלי) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן זו בעיה אצלי. בבית של מי היית אחרון? אצל דורית. האם החברים שלך מכירים אותך? רובם. מי החבר שלך שגר הכי רחוק? שיר ורינת. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן, רק בהגדרה של מהי אהבה עבורי, לא הייתה עוד אז.. בגלל זה. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אז אולי היה לי הזדמנות להזמין בחורים שמצאו חן בעיניי באי אלו תקופות שונות בחיי מבלי להתבייש כמו מפגרת.... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד. שצחקת עליו? לא צוחקת על אנשים. שהלכת איתו לקניות? שרית. ששבר את הלב שלך? בתקופה האחרונה לא היה כזה. שאיכזב אותך? כנ"ל. שגרם לך לבכות? היו הרבה. ששימח אותך? כנ"ל. שחשבת עליו? על דורית. שראית איתו סרט? גם:). שדיברת איתו בטלפון? אחי. שדיברת איתו במסנג'ר? איתך רינת:). שראית? דורית, נו זה צפוי מידי. שאיבדת? חברות מהעבודה שעזבתי. מה מטריד אותך עכשיו? אתמול שעניתי על השאלון, הטריד אותי איך אצליח לקום לעבודה אם בשעה 23:30 אני עוד ערה, עכשיו מטרידה אותי השאלה אם אצליח בעבודה החדשה ואם לא מה יהיה?! (החוסר ביטחון מציק לי)... איזה ספר אתה קורא? לא אוהבת מה יש על הפד לעכבר שלך? סתם פרסומת של איזה אתר חח.... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נהדר, נפלא, איזה כיף, ואין לי עוד מילה:) האם אתה משועמם כרגע? הייתי עד שהתחלתי לענות. האם אתה עייף כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא זה היה כיף

מנסה לענות (אם אני לא אתייאש באמצע)

קודם כל: מה קורה אנשים
על אוהד: אין עליו
מדהים
מה השיר הראשון ששמעתם של אוהד? תגידי לו כמה זמן אתם בפורום[הפז"מ הפורומי שלכם :)]? אני אתחיל לספור עכשיו ואעדכן מתישהו איך הגעתם לפורום? שמעתי את הדיסק של אוהד וממש אהבתי מה השיר האחרון ששמעת של אוהד? סתם עוד יום מה השיר שאתם הכי אוהבים שלו? יש המון.... אם אני אכתוב את כולם המערכת של תפוז תתקרוס (אם היא לא תקרוס מהאורך של השאלון הזה.) מה השיר של הדיסק הראשון לדעתכם? נהר האהבה מה השיר של הדיסק השני? שלכת ואתם: שם: דנה לייפציגר האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: songirl האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
ממש לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? תשאלו את ההורים שלי
מאיפה אני צריכה לדעת
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם אף אחד.... אני לא מסוגלת לדמיין את עצמי עם שם אחר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן.... איך לא עם כזה שם משפחה
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.... מה הקשר בין אחד לשני
מין: נקבה סטרייט/ גיי/ בי: סטרייטיט תאריך לידה: 30.6 גיל: 16 וחצי.... עד שתסיימו לקרוא את התשובות כבר יהיה 17 הגיל שאתה מתנהג: 20+ גיל שהיית רוצה להיות: כל גיל מעל 18.... העיקר לסיים כבר י"ב גובה: עזבו, נושא כאוב צבע עיניים: כחול אוהב אותו? מאוד.... זה פחות או יותר הדבר היחיד שאני אוהבת בעצמי צבע שער: גוונים בלונדינים אוהב אותו? לא..... אני מחכה עכשיו שהשיער יגדל ויחזור לצבע הטבעי ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית חיות מחמד? כלבה אחת מה העבודה שלך? עובדת בקיץ אצל אבא....... אני הפראיירית שעושה כל מה שצריך יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? אובססיה קשה ביותר לפרפקציוניזם התמכרויות? מנטוס, במבה, דיאט קולה, מסטיקים איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אף אחד לא יכול לעשות ממך סמרטוט אלא אם כן את נשכבת על המגב האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא דברים יותר מדי דרמתיים אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן.... למרות שהוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קטן
יש לך הרגלים רעים? לא משהו קיצוני איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני שרה ממש יפה... לפחות זה מה שאומרים לי הרבה מאוד לאחרונה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מפתח סול מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? עד לפני שלוש שנים הייתי מאוד מתבודדת אבל השתנתי מאוד מאז

המשך

מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? דברים שאני אוהבת כמו מוזיקה ושאיפות גדולות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים.... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא חשבתי על זה..... האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה מאוד.... אם היה אפשר לחיות בלי לישון בכלל הייתי עושה את זה יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן מה החולשה הכי גדולה שלך? במבה מה החוזק הכי גדול שלך? אני מאוד מאמינה בעצמי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אפשר להשאיר משהו אחד ואת כל השאר לשנות
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא.... אני בוכה מכל שטות הכי קטנה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אבל זה לא המקום לפרט אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? חלק כן וחלק לא אבל באופן כללי הרוב כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שלהיות עצמי זה הכי בסדר וגם ש: 10 ציירים ציירו את העץ שממול 10 ציירים, 10 עצים כל אחד והעץ שלו כל אחד והאמת שלו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העינים ומה הכי פחות אוהב? כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב? יש ימים שכן ויש ימים שלא יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? מדי פעם מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? באופן כללי לא אבל תמיד יש יוצא מהכלל ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא.... אני גם ככה נהיית חולה מכל שטות מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא אבל אם הם פונים אלי אני לא מתעלמת נוהג? עדיין לא אבל בקרוב..... אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן... וגם לא נולדתי בארץ.... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? בטח שכן היית על סמים? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא אבל אני אמורה לעבור משהו קטן וחסר חשיבות בקיץ.... ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן..... איזה צרפתי אחד התחיל איתי בארומה לפני 3 שבועות בערך היית על במה? כן.... כמה פעמים והלוואי שיהיו עוד הרבה פעמים ישנת מחוץ לבית? ברור חשבת על התאבדות? פעם אחת..... אבל רק חשבתי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן..... אבל היתי ממש קטנה.... ישנת כל היום? כן..... אחרי שהייתי ערה כל הלילה הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא אבל גם לא היה לי חבר..... היה לך חלום שהתגשם? לא משהו שאני זוכרת עברת על החוק? לא...... פגשת מישהו מפורסם[אני מניחה שהם מתכוונים לחוץ מאלה שפגשתם בהופעה האחרונה של אוהד :)]? כן.... מלא פעמים הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ממש לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן... הייתי בטלוויזיה פעם אחד לפני 5 שנים היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא... יש לי פחד גבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? כן באסטרולוגיה? כן ולא בקסם? לא באלוהים? כן ולא

המשך

בשטן? לא בסנטה קלאוס? כן... הוא חמוד ברוחות? כן... עשיתי פעם סיינס וזה היה ממש ממש מפחיד
במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? ללונה פארק
יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא.... לפחות לא כאלה שיצאו מהארון.... מי החבר הכי טוב שלך? יש הרבה.... אני לא יכולה להגיד על מישהו אחד... מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אחותי הקטנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי גם כשכולם אומרים אחרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחחחח עזבו, בדיחה פנימית..., הלבלב שלי צוחק מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טל.... אני מכירה אותה 13 וחצי שנים הכי מעט זמן? נועם פנחסוב ( חודשיים ). הכי ביישן? נועם פנחסוב ( אולי זה כי אנחנו לא מכירים מספיק זמן ) הכי מצחיק? נעמי.... הכי חמוד? כ-ו-ל-ם (חוץ מנועם כי הוא לא אוהב שבנו אומרות שהוא חמוד) הכי קרוב? נעמי הכי מוזר? עשהאל הכי חכם? אילת הכי טוב מהפורום? טרם הכרתי אנשים לעומק שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ענבר.... היינו חברות מגיל שנתיים ולפני כמה שנים התנתקנו הכי נחמד? הרבה הכי outgoing? - הזמר הכי טוב? לא שמעתי את רוב החברים שלי שרים אבל ממש ששמעתי - עידו הכי רועש? יולי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני כמעט ולא מדברת בטלפון בזמן האחרון על מי אתה סומך הכי הרבה? אין מישהו שאני סומכת עליו יותר מי מקשיב לבעיות שלך? נעמי עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא... איך לא
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? יולי האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? מישהי שגרה בבוסטון.... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן ולא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא נדון בזה עכשיו שצחקת עליו? עשהאל... זה לא אשמתי שהוא קנה ילקוט צהוב שהלכת איתו לקניות? טל ששבר את הלב שלך? גילן (לא שיש לכם מושג מי זה) שאיכזב אותך? גם בזה לא נדון עכשיו... זה סתם ידכא אותי שגרם לך לבכות? אמא.... עזבו... סיפור ארוך ששימח אותך? מורנוש המורה שלי לפיתוח קול שחשבת עליו? מורן שראית איתו סרט? פפפ..... מלא זמן לא ראיתי סרט שדיברת איתו בטלפון? מורן שדיברת איתו במסנג'ר? טל שראית? אחותי הקטנה שאיבדת? עזבו מה מטריד אותך עכשיו? הסרט שלי בתקשורת שאני צריכה להגיש לבגרות השנה איזה ספר אתה קורא? 4 בתים וגעגוע... אוטוטו מסיימת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע? קצת אבל עוד מעט הולכת לישון האם אתה עייף כרגע? כן... השאלון הזה מעייף
האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

ranch22

New member
עונה לעצמי?...

על אוהד: מה איתו? מה השיר הראשון ששמעתם של אוהד?תגידי לו כמה זמן אתם בפורום[הפז"מ הפורומי שלכם :)]?מאז שהוא נפתח לציבור הרחב :) איך הגעתם לפורום?האמת?לא זוכרת. מה השיר האחרון ששמעת של אוהד?"אי אפשר" מה השיר שאתם הכי אוהבים שלו?יש הרבה. מה השיר של הדיסק הראשון לדעתכם?כמעט כמעט כולם. מה השיר של הדיסק השני?כולם. ואתם:נו, מה איתנו? שם: רינת האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?לא ממש, בגימטריה כן. כינוי:ראנץ',ראנצ'יס, רין. האם תקראי לבת שלך על שמך?לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?רונן או דניאל. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?לא מחליפה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?רק לכינויים. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא. מין:נקבה. סטרייט/ גיי/ בי:סטרייט. תאריך לידה:15/05/1989, י' אייר תשמ"ט. גיל:18.8 הגיל שאתה מתנהג:20, 20 ו בערך. גיל שהיית רוצה להיות:16. גובה:1.65 :/ צבע עיניים:ירוק. אוהב אותו?כן. צבע שער:שטני-חום. אוהב אותו?כן. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית. חיות מחמד?סנואו :) מה העבודה שלך?שירות לאומי במוסד לנערים שנפלטו מכל שאר המסגרות ולא מיצו את הפוטנציאל הטמון בהם. יש פירסינג?לא. קעקועים?לא. אובססיות?כן. התמכרויות?קרח! איזה שפות אתה דובר?עברית, אנגלית.[קצת יידיש] ציטוט מועדף/ מוטו:"אם תרצו אין זו אגדה"? האם אתה חי את הרגע?לפעמים. יש לך סודות?כמו לכל אחד. אתה שונא את עצמך?כבר הרבה פחות. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן, למרות שהוא הכי קטן בעולם, ואולי דווקא בגלל. יש לך הרגלים רעים?לא ממש. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?על העיניים, שיער. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?שאלה טובה... מה הפחד הגדול ביותר שלך?נחשים נראה לי.. אתה יודע לשיר?שאלה שאלתית. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא. האם אתה מתבודד?לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה, חברים. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?נראה לי.. האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כבר לא. האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה. יש לך יומן/ ג'ורנל?בלוג. מה החולשה הכי גדולה שלך?קרח. מה החוזק הכי גדול שלך?הבפנוכו. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לא יודעת. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן.מה שלא הורג מחשל. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?סבירים+ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?ללמוד מטעויות. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?עיניים. ומה הכי פחות אוהב?לא יודעת.. אתה חושב שאתה נראה טוב?כן ולא. יש לך ביטחון עצמי?מתפתח. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא עולה לי עכשיו לראש. האם אתה: מעשן?לא, תשאלו את חניכים שלי... על סמים?כנ"ל. קורא עיתון?כשיוצא. מתפלל?משתדלת שיצא. הולך לבית כנסת?פעם בשבוע בערך. מדבר עם זרים?כשהם פונים. ישן עם בובות פרווה?לא ממש. יוצא לטיול בגשם?כן :) מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא שונאת. נוהג?בדרך. אוהב לנסוע מהר?לפעמים. אוהב את הקול שלך?כן, מצאתי לנכון. האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן. יצאת מהמדינה?כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא. היית מאוהב?כן. היית על סמים?לא. היה לך מקרה חירום רפואי?כן. עברת ניתוח?לא.תפרים... ברחת מהבית?כן. חטפת מכות?כן. החטפת מכות למישהו?כן. התחילו איתך?כן. היית על במה?כן. ישנת מחוץ לבית?כן. חשבת על התאבדות?כן. נשארת ער כל הלילה?כן. לא אכלת יום שלם?כן. דיברת בטלפון כל הלילה?כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן. ישנת כל היום?לא. הרגת מישהו?לא. חשבת שאתה משתגע?כן. נישקת מישהו מאותו מין?לא. בגדו בך?לא. היה לך חלום שהתגשם?לא זוכרת. עברת על החוק?כן. פגשת מישהו מפורסם[אני מניחה שהם מתכוונים לחוץ מאלה שפגשתם בהופעה האחרונה של אוהד :)]?כן. הרגת חיה בטעות?כן. הרגת חיה בכוונה?נמלים.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא. גנבת משהו?לא. היית ברדיו/ טלוויזיה?כן. היתה לך התמוטטות עצבים?בערך. קפצת בנג'י?לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?נראה לי. האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?מצאתי לנכון להאמין שכן בסופו של דבר. בניסים?כן. באסטרולוגיה?לא. בקסם?כן. באלוהים?כן. בשטן?כן. בסנטה קלאוס?לא. ברוחות?לא. במזל?כן. באהבה ממבט ראשון?לא. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן. במכשפות?לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן. בדת מאורגנת?כן. אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לאן שצריך. יש לך חברים הומואים/ לסביות?לא ממש. מי החבר הכי טוב שלך?כמה. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?ספיר. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא זוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?הרבה! מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ספיר. הכי מעט זמן?זיו. הכי ביישן?זיו. הכי מצחיק?כולם. הכי חמוד?הראל. הכי קרוב?הרבה. הכי מוזר?תומר. הכי חכם?הרבה. הכי טוב מהפורום?עדיד, ליאת, נירוס, שיר. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?הראל. הכי נחמד?לא יודעת. הכי outgoing?תומר. הזמר הכי טוב?הראל. הכי רועש?הראל. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?מי שיוצא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?ספיר והראל. על מי אתה סומך הכי הרבה?על כולם. מי מקשיב לבעיות שלך?אוראל. עם מי אתה רב הכי הרבה?ספיר וזיו. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא תמיד. האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בקלות. בבית של מי היית אחרון?אוראל. האם החברים שלך מכירים אותך?כן. מי החבר שלך שגר הכי רחוק?יעקב. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא משנה. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?לא יודעת. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?לא משנה. שצחקת עליו?אלחנן. שהלכת איתו לקניות?אחותי. ששבר את הלב שלך?לא משנה. שאיכזב אותך?תהילה. שגרם לך לבכות?חן, מה שקרה לו, לא הוא. ששימח אותך?תומר ואלחנן. שחשבת עליו?ספיר. שראית איתו סרט?אחותי נראה לי. שדיברת איתו בטלפון?איתי. שדיברת איתו במסנג'ר?תומר. שראית?אבא. שאיבדת?לא משנה. מה מטריד אותך עכשיו?מחר. איזה ספר אתה קורא?מסע בחלל הפנוי מה יש על הפד לעכבר שלך?מחשב נייד... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שצריך למהר לסיים דברים ולעשות. האם אתה משועמם כרגע?לא, יש לי מלא עבודה! האם אתה עייף כרגע?כן. האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא. האם אתה בודד כרגע?לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא. אבל זה רעיון טוב!

איך הצלחת להכניס את כל זה

בחלק 1, יכול להיות שחפרתי מידי בגלל זה זה יצא לי ב3 חלקים?!
בטוח שהגעת לפורום בחיפוש, לא? מן הרגשה כזו, בכל מקרה אני ואת מהחלוצים

למעלה