הגיבור היומי

הגיבור היומי

5 - עופר גואל 3 - הר בן צור 2 - תמר שילה 2 - עילי אלישר 1 - נדב גורן והנה עוד תמונה.

עדי, עדי.....

רואים שלא ראית טרויה עם בראד פיט. ביוון אם אתה לא יודע היו מלכים רבים. למעשה לכל עיר כמעט היה מלך משלה. לדוגמה מלך טרויה, מלך אתונה, מלך ספרטה וכו'.זה הסיבה שטרויה נלחמה נגד כמה ערים אחרות בראשות ספרטה (עם בראד פיט בתפקיד אכילס). ככה שאתה חייב להיות יותר ספציפי. אבל אתה בכיוון. מדובר בהחלט באזור יוון, ובאחד האנשים החשובים ביותר שהיו שם (אם כי לא בדיוק מלך). בכל אופן זה בטח לא דוד המלך! אח אח.... סוף סוף אתגר ראוי לנוער הר - אדר.

t a m a r s h

New member
זהו אפולו

אפולו או אפולון במיתולוגיה הרומית ובמיתולוגיה היוונית היה אל השמש, הנבואה, הרפואה והמוזיקה. הוא אחד מתריסר האלים האולימפיים. אפולו היה בנם של זאוס ולטו ואחיה התאום של ארטמיס אלת הירח.

יפה מאוד עופר גואל!!!!!!

כנראה שלא ניתן להכשיל אותך. טוב, מבחינתי אתה המנצח בתחרות הזאת. אלא אם כן משהו מתנגד לזה!!!!

אלכסנדר מוקדון

כשאלכסנדר מוקדון ראה את גודל ממלכתו הוא בכה!!!! אני גם בוכה שאני רואה כמה ילדי הר אדר בורים

Hbentzur

New member
זה לא פייר!../images/Emo6.gif

היינו בסמינר... אני דורשת לאפס את התוצאות!

avia noah

New member
הנה חומר עליו

אלכסנדר הגדול אלכסנדרוס מגאס, אלכסנדרוס הוא השם הנכון יותר (סוף יולי או תחילת אוקטובר 356 לפנה"ס - 10 ביוני 323 לפנה"ס), מלך מוקדון, אזור הנמצא בצפון יוון ודרום מקדוניה של היום, בין השנים 323 - 336 לפני הספירה. אלכסנדר הגדול נחשב לאחד מגדולי המצביאים והפוליטיקאים של העת העתיקה בשל כיבושיו הנרחבים שכללו את ערי המדינה של יוון, האימפריה הפרסית, מספר ממלכות נוספות באסיה וחלקים מהודו. פעמים רבות אלכסנדר מתואר כגבר אתלטי ויפה תואר. לא ברור עד כמה התיאור הוא אמת ועד כמה הוא בגדר דברי חנופה. אחרי מותו הועלה לדרגה של אל ורבים, במיוחד במצרים התלמיית, סגדו לו. אישיותו והישגיו של אלכסנדר שימשו כמופת לאישים מפורסמים רבים לאורך ההיסטוריה, שהבולט בהם הוא יוליוס קיסר. במו ידיו שינה אלכסנדר את מהלכה של ההיסטוריה האנושית, אף שחי חיים קצרים ומת בגיל צעיר.

למעלה