הגיבור היומי..................

הגיבור היומי..................

שימו לב, הגיבור הזה הוא לא קל. אני אתן לכם רמז שאולי יעזור לכם: כמעט לכל ילד יש משהו על שמו בחדר במיוחד לילדים אמריקאים. אני יודע שזה רמז לא משהו אבל........... בהצלחה לכולם

Hbentzur

New member
יכול להיות שזהו תאודור רוזוולט?

אם כן, אז: תאודור רוזוולט (27 באוקטובר 1858 - 6 בינואר 1919) הנשיא ה-26 של ארצות הברית.בשנת 1898, התגייס רוזוולט לצבא בדרגת קולונל, והראה גבורה יוצאת דופן כשפיקד בעצמו על ההסתערות על גבעת סן חואן. רוזוולט נודע כ"לוחם בשחיתות". מגמתו היתה להלחם במונופולים הגדולים והחזקים שנוצרו בשנים שקדמו לשלטונו בעקבות חוק שאיפשר רק לבעלי הון לבחור לסנאט. חוק חינוך חובה עד גיל 14 וכיו"ב הם תוצאה של עבודתו של רוזוולט.

פשששששששששששששש

הדר בן צור, כל הכבוד לך. לא האמנתי שתעלו על זה כל כך מהר. דרך אגב, על שמו גם teddy bear. אז לכל מי שיש דובי שידע על שם מי זה. אז הנה התוצאות עד עכשיו: 3 - הדר בן צור 2 - עילי אלישר 2 - תמר שילה 1 - נדב גורן והנה גיבור היום שלנו להיום............ בהצלחה!!

Hbentzur

New member
אני בעד רמז!

זה משגע אותי כי אני יודעת שאני יודעת מי זה...

כל הכבוד לעופר גואל!!!!!!!!!!!

שחקן חדש נכנס למערכה וכבר פותר נכון את השאלה. רק חבל עופםר שאתה לא נותן לנו איזה פירוט. בכל אופן, תוצאות: 3- בן צור 2- תמר 2 - עילי 1 - גורן 1 - גואל והנה פירוט עליו....

ודרך אגב,תשובה ליונתן!!!

זו כמובן לא אחרת מאשר רוית, 27 - הרכש החדש של הלייבל "פוך" (שדוחף לאחרונה אמנים מעניינים דוגמת נופר גנור ו"הגיץ", הזוכה לטיפולו האישי של קובי אוז).

גיבור היום...(עופר לבקשתך)

שימו לב, הוא אומנם לא גיבור כמו שאנחנו מגדירים את זה אבל הוא בכל זאת גילה/המציא משהו שעזר ויעזור בעתיד להרבה מאוד אנשים. למרות שכשחושבים על זה אז הוא די פסיכי!!!!!!!

זיגמונד הו זיגמונד

זיגמונד פרויד נולד ב6 במאי (היומולדת שלי!!!)1856 בעיירה שהיום היא בצ'כיה הוא הצטיין בלימודיו ועבר לוינה ולמד רפואה. פרויד הוא אבי הפסיכואנליזה- טכניקה טיפולית שבאמצעותה ניתן להתחקות אחרי שורשי הסימפטומים הנוצרים בעקבות חסימות רגשיות ונפשיות שהיא אבן היסוד של הפסיכולוגיה.

יונתן!!!!

אם אתה שם תמונה אז לפחות תדע מי זאת. בשבילך, הנה פירוט על האישה והאגדה. שימו לב שאין לה שם משפחה. ממש מדונה!!!!!!

שוב כל הכבוד לעופר גואל!!!!!!

התוצאות נכון לעכשיו: 3 - הדר בן -צור 3 עופר גואל 2- תמר שילה 2- עילי אלישר 1 - נדב גורן והנה איש המסתורין הבא!!!

כמובן....

שזהו פלה שחקן נבחרת ברזיל בשלהי שנות השמונים נחשב לאד השחקנים הטובים בעולם....

למעלה