וואו יש לך בעיות רציניות
אוקי, לא רציתי להיכנס לזה אבל באמת שההודעות שלך מצליחות לעצבן אותי כל פעם מחדש. קודם סתם להעשרתך הכללית, אלי לרטר מתפקדת כדוגמנית מאמצע שנות העשרה שלה, ככה שנתונים טבעיים יש לה בכל מקרה. התמונה שצירפת לכאן מוכיחה אחד משני הדברים או שאתה בור או שאתה סתם צריך תשומת לב בכמויות מסחריות. התמונה שהוספת עברה ריטוש, כמו שכל תמונה שמופיעה במגזינים מסוג זה עוברת, ואם אתה חושב שדוגמניות שמככבות על שערי מגזינים עם פני בובה מושלמות נולדו ככה, אתה טועה. לומר לך את האמת אני לא ממש רואה הצדקה בכלל לטענות הניתוחים שלך, התמונה במופיעה במגזין נלקחה לפני הרבה זמן, וחוץ מבגד ים בגזרה ממש נוראית והיקף ירכיים טיפה רחב יותר (דבר שדיאטה פשוטה של כמה ק"ג הייתה פותרת) אני לא רואה שום סימן לניתוח. ומה בדיוק הקשר זמרות ערביות? אני מבינה שנורא נחמד לך להפגין את האותנתיות שלך בכל הודעה, אבל זה באמת לא נחוץ. לאף אחד פה לא איכפת אם אתה ערבי או לא, אנחנו כאן כדי לדבר על הסדרה, לדת, גזע, מים ולאום אין תפקיד כאן, וכדאי שתפנים את זה. ועוד קצת מידע כדי להעשיר את הידע המאוד נרחב שלך; אישה, לצורך הענין, אך גם גבר, שמחליטה לעבור ניתוח פלסטי כזה או אחר בין אם זה הרמה\מתיחה\הוספה\דילול\טשטוש\הקטנה\הסרה ושלל נפלאות הטכנולוגיה לא הופכת לפחות אישה ואין שום צורך להתייחס אליה כאל סחורה מקולקלת, היחס שלך לנושאים כאלה והפרמיטיביות שלך של לחשוב שדבר כזה לא נהוג בחברה ורק "זמרות ערביות עושות ניתוחים ונראות חתיכות" מוכיח חסך כבד בחינוך שלך. הערות שלך ע"ג הפורום לרב לא במקום אבל לא ממקומי לבוא להעיר לך, הסיבה שאני עושה את זה כאן ולא ע"ג מסרים זה כי אני יודעת על לפחות עוד 4 אנשים שמוצאים את ההודעות שלך "לא נעימות לקריאה". אני מבינה שאתה רוצה תשומת לב אבל אנשים כמוך והערות מהסוג הזה מורידה מהרמה של הפורום, אנא ממך קח לתשומת ליבך.