הגזימו..בגדול

נטע לי 38

New member
הגזימו..בגדול

חיכתה לי הודעה בטלפון מ013 שאתקשר עליהם בקשר למנוי שלי (אינטרנט ) ואני בן אדם ממושמע אכן התקשרתי צלחתי את מבוך ה-"ל...הקש 1 ל הקש 2 וכ"ו מה גם שלא ידעתי לאן אני צריכה להגיע כי את זה לא אמרו לי אחרי כ שש או שבע דקות ענה לי קול אנושי שאלו מה ?אמרתי ביקשתם שאתקשר , אה כן רצינו להציע לך לשדרג לשנות לקבל..לא ממש הקשבתי. בשביל זה כמו מטומטמת חיכיתי על הקו? כי הם רוצים להמשיך את ההתחיבות שלי אלהם? אז ביי 013 יש עוד שנותנים את השירות שלכם

השיטה הזו של המענה הקולי בכל מקום../images/Emo46.gif

מוציאה אותי מדעתי. סתם נותנים לחכות דקות יקרות על הקו ובינתיים משמיעים את הפרסומת שלהם. אידיוטים

כמו הפרסומות בקופת החולים הכללית ../images/Emo101.gif

שלא מפסיקים לבלבל ת'מוח, על כל השרותים, שיש להם למכור לנו. ואפשר להתפוצץ על הקו, עד שמגיעים לנציג שלהם !!! לוליטה, אם זכרוני אינו בוגד בי, סוגייה מעין זו, הועלתה בזמנו בפורום שלך בנענע
וגם עליה הגבתי (קצת יותר בהרחבה). רק במדינה רודפת הבצע שלנו, קורים מקרים כאלה

מכעיסה אותי מאד הפרסומת. כשאני מתקשרת

למקום מסוים - במקום להגיע מיד אל המקום אליו אני רוצה להגיע, אני קודם שומעת פרסומת ועוד פרסומת. נסו פעם להתקשר להוט ותראו.

אלה...מקרה אבוד אלה ../images/Emo3.gif

אבל כשהם צריכים לגבות ממך כסף, תראי איזה מהר הם ימצאו אותך. מזל, שאין לי ענין איתם

אנאהיא

New member
לדעתי בקופ"ח הכללית

במרכז להזמנת תורים עונים במהירות שיא. נכון, שומעים קודם כל כמה פרסומות [דרך נוספת לפרסם שירותים
], אבל מיד לאחר מכן עונה נציג השירות. ישנם מוסדות שעד שמגיעים לנציג שלהם יוצאת הנשמה. כבר קרה שניתקתי [וגם נותקתי
] באמצע ההמתנה.

אנאהיא

New member
תמיד זה כך, יקירתי ../images/Emo13.gif

משום מה, בקופ"ח עונים לי מהר
אולי בגלל שאני באה ממשפחה טובה

אנאהיא

New member
תרגומים ?? ../images/Emo4.gif

נראה לי שאת מחליפה אותי במישהי אחרת. מה לי ולתרגומים ?

כן יקירתי תרגומים ../images/Emo13.gif

התרגום של הדולרים לשקלים, בזמן השופינג שאת עושה בטיולים בחו"ל
כל אחד ותרגומיו

אנאהיא

New member
רק של הדולרים?? ../images/Emo6.gif

גם של האירו ושל הבאט וגם של הלירה שטרלינג ואפילו של הדירהם....אצטרה, אצטרה.... אופס, נפל לי האסימון - קראת אודותי בכרטיסי האישי, הא? חמודה

את צודקת שלהבת../images/Emo13.gif

אז גם הוספתי את הנושא כמה המענה הקולי מקשה על הקשישים ועל המוגבלים ולא מצליחים בשום אופן להתמודד עם הלחיצות על כל מיני מספרים. במיוחד העיוורים. אני מאחלת לכל אירגון ששם מענה קולי כזה ולא חושב על בני האדם שצריכים להשתמש בו שיקרוס ומהר מהר מהר

דווידו

New member
מאמין לך נטע לי

אך יש לציין שאני מנויי 013 כבר שנים גם באינטרנט וגם בשיחות בין לאומיות ואני מאוד מבסוט מהשרות שלהם

יוליקה

Member
מנהל
כעיקרון, אינני מגיבה או מקבלת פניות אלי דרך

הטלפון. כמעט כל יום פונים אלי בהצעות שדרוג או להבדיל מנסים להתרים אותי. או כשמתקשרים בקשר לביטוח משלים שלי וכד'. לכולם אני אומרת כשארצה לשדרג אפנה אני אליכם - לא הייתם פונים אלי אם לא הייתם מרוויחים מזה ואני מפסידה... לפני החג שגעו אותי בטלפון עם מתנה חצי שעה בשיחות לחו"ל של בזק ולי בכלל יש טלפון של הוט... אם את רוצה את השירות תלחצי 1 אם את רוצה לשמוע פרטים תלחצי 2... וכד' בכל ההתקשרויות סגרתי את הטלפון.

גבי 26

New member
והמענה הקולי

בבזק, הוט, או בחברות האשראי...צריך PhD כדי להחליט על איזה מספר ללחוץ כדי להגיע לבן אנוש ולא לעוד תקליט. קודם אני מאזינה לכל האופציות ואח"כ באזור מספר 7,8,9 כבר שכחתי מה אמרו שזה מקש 1
ואני נאלצת לחייג מחדש ולשמוע שוב את כל הפירוט עם המון שדרוגים ומבצעים בדרך... בחיי שאין לי קשיי הבנה אבל זה ממש שיא ההגזמה

למעלה