הגוש ההוא...

יערית

New member
הגוש ההוא...

זוכרים שדיברנו לא מזמן על גושים למינהם ,בגללם קשה לישון,בגללם אנחנו מרגישים סערוריים,הבטן מתנפחת,הראש לא מוצא מנוחה, ותמיד יש את השאלות :למה?מדוע?כמה?אייך?מתי? אז אני טענתי שאני לא שומרת גושים אצלי בגוף,מנטרלת אותם כמה שיותר מהר, הפעם לא עשיתי כך,סחבתי איתי גוש שנמצא איתי יותר משבוע,גיליתי אותו בעצמי,חשבתי מה אני עושה איתו?הוא מפריע לי כל פעם כשאני מורחת קרם גוף:)אומנם הוא קטן,מיקרוסקופי,אך בכל זאת גוש! בקיצור שמעתי בקולה של ידידה וירטואלית ,אמרה לי לקבוע תור לכריתה באופן דחוף ביותר,כך עשיתי יום למחרת,הרמתי טלפון לקביעת תור לניתוח,אך מיד אמרו שהם עסוקים שיחזרו אלי,חיכיתי מעט ומשהם בוששו לחזור אלי, ניסיתי שוב תודות לעקשנות שבי(מרוקאית בת מזל שור),זהו אמרתי אני רוצה ניתוח הקל ביותר שיש,בלי צלקות,בלי חדר התאוששות,בלי מרדים,בלי גינונים, ישר ולעיניין,הגוש תופס מימדים,אין זמן לניתוח במועד מאוחר. אכן הניתוח היה חלק,המנתח היה בעל ניסיון עשיר וותק רב בתחום הגושים, אתם חושבים שהייתי צריכה להתעלם מהגוש? סתם לתת לו לקונן בתוכי ..עד זעם יעבור? יערית(שמחכה לזר פרחים שלאחר הניתוח)

מה פתאום לתת לו לקנן

כל מה שמפריע - החוצה ומהר. ופרחים - בכיף. איזה סוג את מעדיפה שלא למטרה רומנטית? אוריאנה

יערית

New member
חן חן...ברוך מרפא חולים

את אומרת:))) כל פרח יתקבל אצלי בברכה! בשבילי הכוונות נחשבות יותר(טוליפ מהולנד לא יזיק ;-) יערית

נא לא לדבר על הולנד

זאת מדינה שלקחה ממני סיכוי גדול להיות מאושרת, וחלום. וכדרכם של חלומות הוא לא התגשם... אוריאנה

יערית

New member
אז יש ביננו מין המשותף!

גם אצלי נגנזה הזכות להיות מאושרת שם, לא חושבת שאני מאושרת פחות היום,אך תמיד תמיד, אני ישאר עם הטעם בפה שפיספסתי משהו.. פחדנית שכמותי,לו רק הייתי הולכת עד הסוף! יערית(ik hoo van yaa....זה בסדר?)

יפעת*

New member
חחחחחחחחחחח אוריאנה

זוכרת את הסיפור הכמעט זהה שלנו? בסופו של דבר גם לי הולנד לקחה אהבה גדולה (אפילו שבסופו של דבר הוא בכלל חזר).

יערית

New member
מדהים!

כמה שהולנדים עושים לנו את זה.. סיפרתי למישהו פעם,שהאהבה הראשונה שלי היתה הולנדי, שהכל הכל עשיתי איתו פעם ראשונה,זה היה מאהבה,הוא היה מורה הטוב ביותר,כך למדתי להעריך את טעם האהבה כשהיא מגיעה. הכל תודות לך,פול היקר!(ססססאאאאאאאאמממממקקקקקקאייך עזבתי אותך:) יערית(שמשתדלת לקבור זכרונות,זה לקח שנים)

יערית המספרית

האהבה שלי לא היתה הולנדית. קראו לו יניב והוא היה ישראלי, רק שהוא עזב את הארץ להולנד. אוריאנה

יערית

New member
אוריאנה????

תגידי את רוצה להרוג אותי?? אני נופלת כאן מצחוק,מתגלגלת על השטיח שכן יש לי , הזכרת לי נשכחות..... כשבכל פעם רציתי לעצבן את ההולנדי שלי,הייתי אומרת לו `` מה יש לכם בהולנד חוץ מבריג`יט ברדו``?(יענו ביאטריס) זה היה משגע אותו,הם מתים על המלכה שלהם... וגם על הישראליות ;-) בקיצור הרגת אותי עכשיו.. יערית(שקיבלה פתאום כאבי בטן)

לא מספיק, כנראה

אם הוא היה כ``כ מת עליי הוא היה דוחה את הצעת-העבודה המזורגגת ונשאר בארץ. אם הוא אהב אותי כמו שהוא אמר, אז בבקשה, נראה אותו נותן לקשר שלנו צאנס אמיתי. פחדן!!!!!!!!! אוריאנה

חן.

New member
טוב שנפטרת ממנו....

מגישה לך סחלב פורח באהדה רבה :)

למעלה