הגוש אינו קטיף!

ASTAR3

New member
הגוש אינו קטיף!

אנשים!! הייתי היום בגוש והיה פשוט מדהים!!!ד"א זה היה הפעם הראשונה שלי בגוש קטיף ואני הייתי בהלם...יש שם ים פשוט יפה נקי אפשר לשתות מהים אפילו בלי להגזים! יש שם אנשים מדהימים באמת...יש שם רפת יפה מאוד ואפילו למדתי כמה דברים על חליבה...יש שם ישיבה שיש שם קיר או לפחות אנדרטה על ימית ועל סיני...נווה דקלים פשוט יפההה הכל ירוק! אנשים עם אמונה מאוד מאוד חזקה ב-ה' הייתי בשירת הים יש שם אנשים שהקימו שם קרוואנים והם גרים ממש על החוף ואמרו לי שלפעמים הים מגיע ממש מטר מהקרוואנים של האנשים הללו..יש אפילו מעין בית כזה שלשם באים חיילים לשתות ולאכול חופשי ממש חופשי שכל פעם יישוב אחר מארגן אוכל וזה לזכרם של טלי חטואל ו4 בנותיה..יש שם גם חממות שהייתי בהם מגדלים שם תבלינים ומוכרים את זה לחקלאים..יש מלא מלא בתי כנסת!! אנשים מאוד מאוד נהנתי.. ומומלץ מאוד לבקר בגוש קטיף!! ועכשיו!! וד"א מפריס פרסה יש לי תשובה בשבילך בקשר לביקורך בגוש קטיף אתה יכול ללכת חופשי הם פשוט מקבלים חופשי אנשים והם יכולים לשוחח ולדבר... שיהיה שבוע טוב!!

Gafsou

New member
איי איי איי אסתר...

כמה שהמילים שלך מזכירות לי אותי אחרי הביקור הראשון שלי בגוש. חזקי ואמצי. בעזרת השם תבקרי שם עוד פעמים רבות.

ASTAR3

New member
חחח כן פשוט הייתי בהלם..

מהכל שם..וב"ה נבקר שם עוד הרבה פעמים.

למעלה