הגור תוקף מידי פעם..

הגור תוקף מידי פעם..

שלום לכם.. יש לי גור לברדור לבנבן מדהים.. רק שפעמיים ביום הוא קצת תוקף את אשתי.. אנחנו לא יודעים מה לעשות..זה אומר שהכלב הוא תוקפני?? כל היום הוא נהדר..והוא תוקף רק את אשתי... מה לעשותתתתתתתתת?????תודה רבה.

אין צורך להיות בפאניקה

הוא מתנהג כגור, ובודק את המעמדות והגבולות בבית מי מרשה יותר ומי מרשה פחות. חשוב מגיל צעיר להקנות הרגלים נכונים: ארוחה בשעות קבועות טיולים קבועים, בן כמה הוא? לא לעלות על הספות / על המיטות לעבוד איתו על פקודות. אני ממליצה לכם להפגש עם מאלף, לפחות לכמה שיעורים, לברדורים ידועים בשובבות ובהרסנות שלהם (אם עוד לא התחילה) עד גיל מאוחר, אז בהחלט יש לכם מה ללמוד. וכמו שלא לומדים שחיה בהתכתבות, כך גם פה תוכל לקבל הרבה עיצות אבל זה לא כמו הדבר האמיתי. חשוב להדגיש, שהגור מתנהג בצורה טבעית לחלוטין, ושזה לא מעיד על תוקפנות.

הייי

תודה על התשובה... יש לציין שבזמן קריאתה TUCH אכל לי עוד גרב חחחח .הוא בן 3 וחצי חודשים ואנחנו גרים במושב והוא נהנה מן האווירה . מאיזה גיל אפשר לקחת אותו לאילוף?? תודה רבההההההההההה בייי תומר.

לא לקחת לאילוף

אלא להזמין מאלף שיסביר לכם כמה דברים בסיסים. את זה אפשר עכשיו, כשהטעויות החמורות עוד לא נעשו
מה הכוונה נהנה מהאווירה?

למעלה