הגור הגדול שלי
לא רוצה יותר ללכת לאבא שלו
עם דמעות, וכעס, ותסכול נוראי "אני לא יכול לסבול לגור שם אני רוצה לגור רק כאן איתך" הוא אומר לי. וגם לו. ה"איש החכם"
שאני מתייעצת איתו מדי פעם אמר לי כבר מזמן שזה עומד לקרות שהילד יפנה גב לאבא שלו יתן לו בעיטה חזקה בבטן לא האמנתי שזה יקרה הגור הזה מאד קשור לאבא שלו מאד נתלה בו מנסה לרצות אותו חשבתי שאם הוא ימרוד זה יהיה בגיל הנעורים, אולי לא לפני כן... והנה הוא צדק, האיש החכם... וזה קורה עכשיו ואני לא יודעת מה לעשות עם זה הוא לא אבא רע, התכשיט. הוא גם לא טיפש, או לא אחראי אבל יש כמה דברים נורא בסיסיים שהוא לא יכול להבין בטח לא אם אני זו שמנסה להסביר ואני - במילכוד מצד אחד, רוצה לעשות את מה שהכי טוב עבור הגור ואולי באמת טוב יהיה לו לתקופה מסוימת קצת יותר רחוק מאב'שלו מצד שני, יודעת שפעולה כזו מצידי כמוה כ"הכרזת מלחמה" כלפי התכשיט וזה בטח לא יעשה טוב לאפחד. לא לי ולא לילדים והכל כל כך מסובך... שם זה פרק ב', עם בת זוג חדשה, וילד משלה ותסבוכות שאין לי שום מושג בהן ואין לי שום עניין שיהיה לי מושג בהן ויש את הגור הקטן שבטח עוד מעט ירגיש שמשהו לא בסדר אני מקווה שמחר התכשיט יסכים לבוא איתי להתייעצות אצל האיש החכם אולי זה יעזור.... בינתיים רק רציתי קצת לשפוך חלק מהתסבוכת...
עפ
(מוטרדת)
לא רוצה יותר ללכת לאבא שלו