"יחי ההבדל הקטן", בין לקרוא למישהי "שרמוטה" לבין לרצוח אותה
רוצחים על בסיס חילול כבוד המשפחה, לא מתעסקים במילים אלא במעשים במקום זה, אבל כמובן שאת תעוותי ותנפחי כל דבר, כדי לנסות להוציא כל מי שלא מסכים איתך בנושא זה או אחר כמה שיותר "שוביניסטי", אף פעם לא הסתרתי תעובדה שאני לא תומך בהוללות מינית ובהתהוללות מינית, אם כי כל עוד זה לא נוגע לי אז פחות אכפת לי מהן, ושאני אומר לא נוגע לי, אני מתכוון לכך שאני מעדיף "בחורה מבית טוב" מאשר "שרמוטה". אם את תומכת כזאת גדולה של "השתרמטות", אז מה לגבי לתמוך גם בזנות, שבסך הכל עובדת על עקרון מאוד דומה חוץ מהעבודה "שהזונה" לוקחת ומקבלת על כך גם כסף. יש לא מעט נושאים פמיניסטים אמיתיים שאני מזדהה איתם, הוללות מינית זה לא אחד מהם, בנוסף הנושא המיני הוא אחד הנושאים הכי שנויים במחלוקת בפמיניזם, ומה שאת תומכת בו הוא לא באמת נושא פמיניסטי אלא עניין של "שמרנות" והתנהגות מכובדת או לא מכובדת, ממתי אישה צריכה "לשכב עם חצי עיר" כדי להיחשב לפמיניסטית? ממתי זה "ערך פמיניסטי"?, אין קשר בין הדברים. נראה אותה לא מסירה שיער גוף או משחקת כדורסל, במקום "להשתרמט", שזה יש גם לא מעט "לא פמיניסטיות" שעושות. אפילו אם הוללות מינית הייתה "ערך פמיניסטי", וזה לא, עדיין לא הייתי חייב לתמוך בזה, לא באופן ציבורי, ועל אחת כמה וכמה שלא באופן פרטי. פשוט בתור רדיקלית, יש לך נטייה לראות דברים "בשחור לבן" ולהקצין כל דבר, לכן כל מי שלא מסכים איתך בנושא זה או אחר "הוא שוביניסט, חשוך ומסוכן", נו באמת. מי שלמדה להכיר אותי מספיק, יודעת שיש לא מעט נושאים פמיניסטים שאני תומך בהם, "השתרמטות", זה לא אחד מהם, ולא אכפת לי אם מדובר "בשרמוטה" פמיניסטית או "בשרמוטה" לא פמיניסטית, אין לי עניין "בשרמוטות" בכל מקרה. דרך אגב הכנוי "המעודן" יותר "לשרמוטה" זה "שרלילה" או "מתהוללת מינית", אבל בטח גם עם זה יש לך בעיה, את תמשיכי לנסות למכור לנו שזה "חופשיה מינית", למרות שיש הרבה דוגמאות לנשים "חופשיות מינית" במסגרת מכובדת של זוגיות, ובמסגרת "הפראית" של "לשכב עם כמעט כל מה שזז", שזה שנחשב למפוקפק, ובצדק.
[URL]http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A9%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94[/URL]