הגוף שלי רשמית חידת חמיצר.

shirael

New member
הגוף שלי רשמית חידת חמיצר.

השרשור הקודם לא קופץ יותר. בקצרה, פוליציסטית אחרי שינוי תזונתי שעשה מלא שינויים במערכת, קיויתי שבמחזור הנוכחי (שלישי מאז השינוי) כבר יסתדרו העניינים כפי שקרה לי שעבר, אבל ביום ה-17 עדיין היו זקיקים מרובים והאסטרוגן התחיל לרדת.

הרופאה אמרה כבר לוותר ולחכות לסיבוב הבא אבל אז בסוף השבוע האחרון ראיתי ממש את כל הסימנים של ביוץ! מלא מלא הפרשות נוזליות, צואר הרחם פתוח לרווחה, חום ממש נמוך, שיגעתי את בעלי לכסות טוב טוב את היומיים האלה, והחלטתי על דעת עצמי לעשות גם הבוקר מעקב לראות מה קורה.

אז לא היה ביוץ ולא נעליים
כן יש זקיק מוביל של 10 מ"מ והאסטרוגן עלה קצת, וחזר ל-350, שזה בדיוק איפה שהוא היה לפני שבוע וחצי. פרוגסטרון עדיין 1.

אני לא מאוכזבת בכלל כרגע ובעיקר ממש מהורהרת. אם הייתי מתבססת על שיטת המודעות הטבעית - שזה מה שאני עושה בהצלחה כבר כמעט עשור - הייתי חותמת שכרגע סיימתי ביוץ. ואולי כל הפעמים הקודמות ש"בייצתי" היו גם ככה - אולי ההורמונים בכלל לא עולים אצלי מספיק? ובגלל זה אולי הביצית יוצאת לפני שהיא מבשילה לגמרי? או אולי הרירית דקה מדי? זה יסביר למה כל השנה האחרונה, למעט פעמיים, היה לי ברור עמוק בפנים שאני לא בהריון גם כשהצלחנו לקמפר בדיוק מתי שצריך.

איזה גוף מוזר ומבלבל
בכל אופן החלטתי סופית לקחת איקקלומין במחזור הבא, וגם הסיפורים ששיתפתן פה איתי עזרו לי להרגיש שזה הדבר הנכון לעשות.

Mis Anna

New member
הזקיק עוד יכול להפתיע

הייתי עוקבת עוד כמה ימים ליתר בטחון
אבל טוב שהחלטת להתקדם. זה גם נראה שהגוף ממש מנסה. אז איקקלומין ידחוף אותו עוד קצת קדימה ובתקווה תשיגי את ההריון הרצוי.
בהצלחה

למעלה