הגוף שלי השתגע

דנה אא

New member
הגוף שלי השתגע

ביום ראשון היתה לי פגישה עם הרופאה שנתנה לי פרוטוקול חדש עם צטרוטייד וביום שני היה לי דימום. התחיל בצהרים עם הכתמה חומה ובערב גם דם אדום. קצת שחזור- מחזור על דקאפפיל מהיום הראשון וגונל מהיום השלישי. ביום השישי ערכים גבוהים של פרוגסטרון. מאלצים אותי להזריק עוד יום , וביום למחרת פרוגסטרון 12. הטפול מופסק . טיפול IVF שני שמופסק. בעבור כמה ימים מקבלת מחזור. מחזור חלש . טוב זה רק לאחר 11 יום. ועכשיו אחרי 11 יום ללא כל טיפול שוב דימום, אם כי יום אחד בלבד. אין לי מושג אם זה שוב מחזור או דימום שקשור לסיבות אחרות. היום ומחר לא נמצאים רופאים באיכילוב. בכל אופן הלכתי לרופאה ממכבי. הסכימה להכניס אותי ללא תור . סה"כ היתה מאוד טובה אלי כי היה לה בלגן רציני- ד"ר טטיאנה בלכובסקי. היא לא קלטה בדיוק מה הסיפור שלי. מכל עבר עטו עליה נשים... אבל היא רשמה כמה בדיקות וגם ספירת דם. בקיצור , אני לא יודעת איפה אני עומדת. חשבתי שתהיה לי מנוחה של שבועיים וחצי עד שאתחיל את הפרוטוקול שנרשם לי, ועכשיו שוב רופאים ובדיקות ובדיקות ורופאים. לא יוצאת מזה. ולא יודעת אם יש טעם להתחיל את הפרוטוקול הבא כי אולי ההורמונים שלי מחורפנים. משתדלת לסמוך על הגוף שלי... שלפני הטיפולים תמיד דפק את המחזור כמו שעון
שיתגבר על העסק.

דנה אא

New member
אולי היתה לי שוב לוטאיניזציה במחזור

הטבעי. מישהי יודעת כמה זמן לוקח עד שהשפעה של דקקאפפטיל 0.1 נעלמת מהגוף. מישהו יודעת אם הבדיקות של מחר יכולות עוד להיות מושפעות מדקפפטיל שלקחתי לפני 18 יום.

תוצאות בדיקות הדם

יאמרו לך אם להתחיל טיפול. נראה לי שבגלל שנפסק הטיפול הווסת קצרה. היי אופטימית

דנה אא

New member
אליזבטושקה

אני לא יודעת אם הבנת- אז זה היה כך- ווסת> 11 יום > ווסת> 11 יום > ווסת (?) היה מחזור לאחר הפסקת הטיפול, אבל בניגוד לטפול הIVF הקודם שהופסק שאז זה הלך לכיוון של מחזור רגיל, פה פתאום הופיע שוב דימום לאחר 11 יום ואני חוששת שקרתה שוב לוטאיניזציה. לגבי תוצאות בדיקות הדם, אני לא בטוחה אם אפשר יהיה להבין מהם משהו חד-משמעי. ולגבי אופטימית - נאה דורש - נאה מקיים
זה לא אומר שלא בכיתי והייתי מדוכדכת כהוגן כשהתחיל הדימום ביום שני...אבל משתדלת לראות את החיובי. ברח' שלמה המלך בתל אביב פורחים הרדופים מרהיבים במגוון ורודים ופרחי סיגלון מעטרים מדרכות.

למעלה