הגוף לא משחרר

Nana3010

New member
הגוף לא משחרר

עברתי את הניתוח ביום שישי שעבר (לפני 11 ימים) בשבוע הראשון אכן היתה ירידה יפה כמעט 7 ק״ג אבל בשבוע השני יש עצירה, הגוף לא משחרר. צריכה עידוד, שילמתי כל כך הרבה כסף כי עשיתי את הניתוח האופן פרטי לחלוטין, ולא רוצה להתאכזב שכל הכסף וההשקעה ירדה לטמיון. האם זה מצב זמני?

קוביd1

New member
גוף לא משחרר

הגוף לא יודע שעשית את הניתוח באופן פרטי ,אחרת הוא היה מוריד את כל המשקל העודף בחודש....... שבוע ראשון ירדת 7 ק"ג רובם נוזלים.שלא תצפי לירידה של ק"ג כל יום תצפי לירידה נורמלית של קילו בשבוע אולי יותר ... כמו שכתבתי בעבר הגוף הוא מכונה חכמה ששומר על עצמו בפני נזקים ,וירידה רצופה של ק"ג אחד ביום יגרום לנזקים של מחסור בויטמינים ,ובעקבות זה נשירת שיער ,ובעיות שוטנות ומשונות מילת המפתח בכל ניתוח ס.ב.ל.נ.ו.ת אני מציע לא להשקל כל יום מספיק פעם בשבוע ,במשך התקופה יהיו ירידות יהיו עצירות ,וגם יהיו עליות גם זה יקרה קחי את כל הפרויקט כמכלול אחד ,ותראי את התוצאות בסוף התהליך. הרבה בריאות הרבה סבלנות קובי

חמ סה

New member
ירדת 7 ק"ג ב-7 ימים !

אני לא מבינה את ההודעות הללו ! בחיי. מה חשבת ? שכל יום אחרי כן (ביחס לשבוע הראשון) תרדי 1 ק"ג ? מה זה "הגוף לא משחרר" ?! הוא שחרר 7 ק"ג ב-7 ימים (וגם זו רק אשליה....הוא יתאזן בסופו של דבר...) המשפטים הבאים שלך יותר היממו אותי "שילמתי, פרטי, להתאכזב, ירדה לטמיון " ?! ה-ל-ו...כל החיים את סובלת מעודף משקל ואת מצפה שהכל יירד ביום/שבוע/חודש אחד ? עשית הכנה נדרשת לניתוח ? קראת שיש עצירות / קפיצות ירידה / מצב של פלאטו <עצירה לפרק זמן בלתי ידוע> / וכו' ? ול-מה התכוונת באומרך "זמני" ? את 11 ימים אחרי... סבלנות ויפה שעה אחת קודם אחרת הרגשת התסכול וכפועל יוצא כל הנלוות אליה - לא יאחרו להגיע וחבל. צר לי על הרגשתך (ועוד הוספת 3
) אבל באמת - יש גבול...קחי את הנושא בפרופורציה המתאימה ותחשבי בהיגיון. זה לא זבנג וגמרנו - זה תהליך שאורך זמן, שצריכים ללמוד לחיות איתו (ולא לסבול איתו) ולהפיק ממנו את המיטב תוך כדי שתוף פעולה. שיהיה בהצלחה וברגיעה

Nana3010

New member
חמ סה עצבנית

זה בסדר להתעצבן, אבל זאת לא כוונת הפורום, אם את הית משלמת שלושים אלף שקל על הניתוח גם לך היו כל מיני חששות מפני כישלון. עשיתי המון הכנות לפני הניתוח ולא כל החיים סבלתי מעודף משקל היו תקופות ארוכות בהן היתי רזה וחתיכה. אבל מה לעשות אחרי כמה לידות הגוף משתנה. תאמיני לי שאני מבינה טוב מאוד אולי אפילו יותר ממה שנדמה לך שאני לא ארזה 30 ד״ר ביום וגם לא בשבוע!!! כנרא שכשקוראים יותר מידי בפורמים ובואי לא ניתמם אכן יש כישלונות וסיבוכים אז גם בראשו של האדם הכי בריא והכי מוכן יתעוררו פחדים ושאלות אז נא להרגיע... אני גם לא מצפה לרדת כל יום קילו... אלה כחצי קילו עד קילו בשבוע והאמת למה אני בכלל טורחת להתנצל על התחושות שלי... אהה...בייייייייי

את לא צריכה להתנצל. אבל חשוב שתביני שבטבעת

התהליך עוד יותר ארוך משאר הניתוחים. כי יש ירידה ראשונית שהיא נובעת רק מהכלכלה הנוזלית והרכה. אבל אח"כ חוזרים לאכול ועד שלא מושגת הגבלה לא תהיה ירידה. אני כל כך שמעתי על זה המון פה בפורום ובכלל. והבנתי שאחרי הניתוח יש שבועיים של אופוריה...- ירידה. ואח"כ זה נעצר במקרה הטוב אבל גם עולה במקרה הרגיל. ורק אח"כ עם הסגירות אמורה להתפתח הגבלה שתתניע שוב את תהליך הירידה. ובאמת אני מציעה לך מכל הלב. לא להישקל בנתיים. חבל. או להישקל הכי הכי הרבה פעם בשבוע -10 ימים. אני מתארת לעצמי שאחרי השקעה כל כך גדולה כספית בניתוח את חוששת וזה לגיטימי. גם אני חוששת מאוד. ולא השקעתי שקל. אז קל וחומר. אני כמעט 3 שבועות מהניתוח. ועדיין לא נשקלתי. אני יודעת שירדתי קצת. אני רואה על הפנים. מרגישה בחצאיות. אבל לא רוצה להתחיל את ההתלהבות מהירידה ואז לשקוע בדיכאון עמוק עד החורף מהעליה
ובנתיים אני שואבת פה עידודים ורואה הצלחות בפורום המקסים הזה. מחזקת את ידייך!

רוייקו

New member
עכשיו את מתחילה להבין שבניתוח פרטי

לא יורדים יותר מאשר בניתוח שהקופה משלמת. גם סוג הניתוח לא נותן הבטחה כמה קילוגרמים ירדו: ההשקעה שלך נטו היא ורק היא זו שתקבע את גודל הירידה שלך. כעת הירידה היא של נוזלים והיא מינורית וחסרת משמעות. כחודש לאחר הניתוח סוגרים את הטבעת ואז מתחילה תקופה של סגירות וכניסה לשלב של הגבלה ביכולת האכילה. ככל שאת מתקדמת בסגירות כך הולכת ויורדת היכולת שלך לאכול. אלה שמרמים את הטבעת לא יורדים במשקל. שם בדיוק צריכה להיות ההשקעה שלך. את צריכה לסגור את הטבעת בזמן שיהיה אפשר וצריך ואז תוכלי לראות איך מתקדם התהליך כולו. כעת זה ממש לא הזמן להתחיל לראות משהו.

אופירA

New member
מנהל
אין קשר בין התשלום לבין חששות

או ציפיות בלתי ריאליות. תמיד מומלץ לעשות עבודת הכנה והיכרות עם הניתוח אותו את עוברת, ולא משנה מה התשלום. היכרות עם ניתוח הטבעת תספר לך שבדרך כלל, בהתחלה לא יורדים הרבה ובהמשך החודשים, עם תהליך הסגירה והשגת הגבלה באכילה, יורדים יותר. לעולם אין לעשות חשבון נפש אחרי 11 יום מהניתוח, רק אחרי כמה חודשים. תכתבי ותשאלי פה כמה שאת רוצה, אבל תהיי ריאלית, אם את רוצה שיבינו אותך. אין שום סיבה לחשוש אחרי 11 יום שבהם ירדת 7 קילו, ולכן לא מצליחים להבין אותך פה. גם אני לא מצליחה להבין, אם לומר את האמת. אם יש סיבה לחשוש, זה מהחששות שלך, כי הם חסרי פרופורציות, ועלולים לפגוע בשמחת החיים שלך. לכן הצעתי הכנה, אל תישקלי כל יום אלא פעם בשבוע בלבד, וכתבי בטבלת האקסל שצירפתי את המשקלים פעם בשבועיים. (יש להקפיד על ההוראות מה למחוק בטבלה. הטבלה מבוססת על ירידת המשקל שלי במשך 3 השנים שלאחר הניתוח).

חמ סה

New member
אם היית מכירה אותי היית מתוודעת לעובדה ש

לוקח הרבה זמן (ורצון ממש חזק) לעצבן אותי. בואי נרגיע
. ההודעה שלך הייתה "נשמעת" (יש הודעות כאלו, שהטון שלהן ממש "נשמע" מסגנון הכתיבה) ככזו שדרשה התייחסות מעט שונה (ולא בסגנון ה"פוצי מוצי" ו"יהיה בסדר") ולכן הרשיתי לעצמי להתבטא בצורה כזו. - אנחנו אכן לא מכירות - ברור שזו לא כוונת הפורום (אני פה מתחילתו אז "קצת" מכירה את אופיו - תאמיני לי ששילמתי יותר ממך על ניתוחים - ובלי קשר היו גם לי חששות מכישלון - שמחה בשבילך שלא חווית כל חייך את בעיית עודף המשקל - יותר שמחה שערכת הכנות מקדימות לפני הניתוח (לכן את צריכה לדעת שיש עצירות והירידה לא באה ביום אחד...) - לצערינו אכן יש כישלונות וסיבוכים (2 דברים לא קשורים). כישלון יכול לגם לנבוע מהתנהלות לא נכונה של המנותח (והודעות מהסוג שלך למעלה לרוב מעידות על התנהלות כזו, לכן העדפתי , בגלל שאת ממש בהתחלה, לכתוב בתקיפות-יתר כדי שתביני שכדאי לך לשנות את דפוס ההתנהגות הלחוץ ממש באיבו ולא משום מניע לפגוע בך אישית...). סיבוך עלול לקרות לעיתים גם בגלל המנתח וזו כבר התמודדות אחרת (ואני מכירה לא מעט שהסתבכו ולאחר תקופה זו או אחרת - חזרו לחייהם. קורה). - אגב, *אולי* ואני מסייגת : חצי ק"ג בשבוע זה מצב ריאלי לירידה בחודשים הראשונים, אבל חזון לק"ג בשבוע לאורך זמן הוא קצת מעבר למצופה (בלשון המעטה, ויש פה לא מעט מטובעים שאפילו לא ירדו כלל במהלך החודשים הראשונים) לכן שווה להיכנס לפרופורציה. אם היה מדובר בשרוול / מעקף זה היה סביר שיקרה. לגבי "להתנצל על התחושות" - אף אחד לא "מכריח" / "הטריח" אותך לעשות זאת מטרת הפורום היא לשתף, להשתתף, לתמוך ולהיתמך ואת זה נהוג לעשות ברמת שיח נאותה ותרבותית. אני לא חושבת שההודעה שלי חרגה מהכללים הללו ולמרות זאת - אם נפגעת - עימך הסליחה. כל טוב ובהצלחה

עבורNana3010

תקחי את החיים בקיף אנחנו שמנות ויפות ותשתדלי להסתכל על החיים בכיוון החיובי והכל יהיה בסדר בהצלחה

למעלה