הגוף זוכר

ayeletfs

New member
הגוף זוכר

בחצי שנה האחרונה עברתי תהליך התנתקות מקבוצת הטריאתלון בה הייתי חברה במשך שנתיים, ומעבר לקבוצת רכיבת כביש. קבוצת הטריאתלון היתה מאד משמעותית בחיים שלי (כפי שעכשיו קבוצת הרכיבה) אבל בעיקר היה לי קשה לוותר על הזהות שלי כטריאתלטית. ויתרתי בשמחה על הריצה שהיתה לי קשה מאד, פחות בשמחה על השחיה שממנה באתי... למרות שהמשכתי לרוץ "בקטנה", לשחות למעשה לא שחיתי מאז טריאתלון הנשים - 5 חודשים! אתמול תרגלתי "שחיה על אופניים" אחרי שירד עלנו גשם באימון והיום לאחר ביטול האימון החלטתי לחזור לבריכה וואו איזה כייף! קודם כל גיליתי ש"הגוף זוכר" חזרתי בקלילות לחתור במרץ ולמרות שבאתי עם החלטה של 60 בריכות המשכתי בתרגילים ל 100 בריכות! לא היה לי קשה, היה נעים, בחוץ סגרירי וגשום ואני בבריכה המחוממת במצב של יוגה. הלב אולי שכח כמה תירפויטית יכולה להיות שחיה יוגית... אבל מסתבר שהגוף זוכר... בג'קוזי אחרי פגשתי את החבר'ה מהקבוצת טריאתלון לשיחת נפש כמו בימים הטובים וחשבתי לעצמי שאולי לא ממש ויתרתי עד הסוף... שבת שלום איילת

אכן הגוף זוכר

איזה יופי לקרוא על החוויה החיובית שלך.
כמי שעכשיו נדרשת לספק את כל צרכיה הספורטיביים בבריכה, אני מזדהה עם ההנאה שבשחייה כאשר הגשם ניתח לך על הכתפיים ועל הראש. שבת שלום.

שחייה יוגית ../images/Emo99.gif

זה נשמע צירוף מילים כל כך מבטיח. את יכולה לספר עוד למה את מתכוונת?

מור שלז

New member
איילת, איזה יופי! נשמע נפלא../images/Emo24.gif

איזה תיאור כיפי, ממש עושה חשק להכנס עכשיו לבריכה ולנסות שחייה יוגית. כמובן, שאני לא מסוגלת להבין איך אפשר להגיע לעשות 60 בריכות, ולמצוא את עצמך עושה 100 בריכות (!!!!) אבל זה כבר סיפור אחר
אגב מה זה בדיוק שחייה יוגית?

ayeletfs

New member
שחיה יוגית כמו שאני מגדירה אותה

שחיה יוגית / ריצה יוגית (שלמרבה הפלא ולמרות השנאה שלי לריצה הייתי במקום הזה, פעמים בודדות, אבל הייתי) מצב שבו הגוף מובל על ידי הנשימות, התנועה מתאחדת עם הנשימה, הראש מתרוקן מרעשים מיותרים ואת כולך בתנועה / בנשימה - מור אני חושבת שאת קוראת לזה זן תרגול של יוגה / מדיטציה אמור להביא אותך למקום הזה, קשור גם למודעות וליכולת לנתק את הראש מהפעולה הפיסית וכשאת מגיעה למקום הזה בריצה או בשחיה ולצורך העניין בכל דבר אחר שאת עושה הכל משתתק ולמעשה הסיבולת שלך מאפשרת לך להמשיך... גם 2 וחצי ק"מ מבלי ששחית 5 חודשים (מאחר ואני עושה דברים אחרים את היכולת הפיסית והכושר כנראה יש לי) ואת כולך בתוך אותה פעולה כשהנשימה מובילה אותה לא יודעת אם הצלחתי להעביר את התחושה אבל כשמגיעים לנקודה הזו התחושה היא מדהימה! הבעיה שצריך הרבה תרגול מדיטטיבי / יוגי / תודעתי כדי לאמץ ליומיום ולספורט אבל כשמגיעים לשם זה מדהים! שיהיה שבוע טוב!

אילת52

New member
../images/Emo24.gif איזה כיף

פשוט עושה טוב קרוא מה שאת כותבת. מקווה שגם נצליח להפגש מתישהוא

נשמע כייפי

כיף לדעת שהגוף זוכר. כיף לדעת שאפשר להנות משחיה וגם מויתורים.

למעלה