הגוף בוגד בי

מצב
הנושא נעול.

roza marzipan

New member
הגוף בוגד בי

הגוף בוגד בי
שלום פורום יקר אני לא יודעת מה קורה לי. אני חושבת שבגלל המתח וההכנות הנפשיות והכספיות לקראת הטיפול בתרומה, אני לא מקבלת את המחזור, כבר חודשיים. לא קרה לי כזה דבר בעבר, למרות שהגיוני שיקרה בגלל הגיל שלי - אבל מה, זהו? גמרתי את הקריירה
- סופית? מה עושים כשאין מחזור? איך עושים את הבדיקות של יום 3? אפשר להכנס להריון עם תרומה - ככה, בלי מחזור? סליחה על השאלות שאולי יישמעו טיפשיות...אני מיואשת.

הן ממש לא טפשיות

הגוף בוגד בי
שלום פורום יקר אני לא יודעת מה קורה לי. אני חושבת שבגלל המתח וההכנות הנפשיות והכספיות לקראת הטיפול בתרומה, אני לא מקבלת את המחזור, כבר חודשיים. לא קרה לי כזה דבר בעבר, למרות שהגיוני שיקרה בגלל הגיל שלי - אבל מה, זהו? גמרתי את הקריירה
- סופית? מה עושים כשאין מחזור? איך עושים את הבדיקות של יום 3? אפשר להכנס להריון עם תרומה - ככה, בלי מחזור? סליחה על השאלות שאולי יישמעו טיפשיות...אני מיואשת.
הן ממש לא טפשיות
אני קיבלתי לפי הטיפול פרוגילוטון ואז קיבלתי ליום אחד בלבד ולפי U.S שנעשה אצל הרופא נאמר שזה בסדר והרירית דקה ואפשר להתחיל. המון המון בהצלחה

חוסר מחזור

הן ממש לא טפשיות
אני קיבלתי לפי הטיפול פרוגילוטון ואז קיבלתי ליום אחד בלבד ולפי U.S שנעשה אצל הרופא נאמר שזה בסדר והרירית דקה ואפשר להתחיל. המון המון בהצלחה
חוסר מחזור
זה לא נורא אם לא קבלת מחזור.מה שחשוב לגבי תרומה זה עובי הרירית שאותה כמובן מעבים באופן מלאכותי.כך אומר פרופסור זיידמן

sagivkr

New member
הי רוזה

הגוף בוגד בי
הי רוזה
בוודאי שאפשר להכנס להריון בלי מחזור. זה הייתרון של תרומת ביציות. עד כמה שידוע לי, להרבה מבנות הפורום אין מחזור בכלל. אל תדאגי בקשר לזה. הרופא ינחה אותך וידע בדיוק איך צריך להכין אותך לקראת הטיפול. שיהיה בהצלחה! יפעת

אדוינה

New member
רוזה ,זה ממש לא בעייתי...

הגוף בוגד בי
בשביל תרומת ביציות. אל תתיאשי כי יאוש הוא כן בעייתי לתרומת ביציות... הצטרפי אלינו כאן,ותשאלי כל שאלה,זה לפחות יכול להפיג חששות. בהצלחה!

roza marzipan

New member
תודה../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

בשביל תרומת ביציות. אל תתיאשי כי יאוש הוא כן בעייתי לתרומת ביציות... הצטרפי אלינו כאן,ותשאלי כל שאלה,זה לפחות יכול להפיג חששות. בהצלחה!
תודה

מה הייתי עושה בלי הפורום הנפלא הזה
נהדר שאתם כאן ואפשר להתייעץ וללמוד מנסיון של אחרים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה