הגולשת העקשנית

הילי 122

New member
הגולשת העקשנית

כל פעם שרואה גולש בים נזכרת בו ,אסף היה חתיך הורס ,גוף מושלם הלחיים שלו היו מאדימות כל פעם כשהיה נבוך .אני הייתי מחייכת ומדביקה לו תמיד נשיקונת .כשהייתי נעמדת על ידו ,הייתי מרגישה ממש גמדהגם טוסיק בולט,גם נמוכה שיט איך שזה נשמע !הגלשן שלו היה כמו סוס שחור פראי .הוא שלט על הגלשן המיוחד ונזכרת שאפילו זכה בתחרויות .יום אחד אני החלטתי , באתי ושאלתי ,אסף תלמד אותי לגלוש ,אני רוצה גם לגלוש . הוא חייך אלי ואמר לי ,מה? אין מצב! אני מפחד שלא תיפלי וגם ככה השחייה שלך לא משהותשכחי מזה , תלמדי משהו אחר , תביטי בי ותחכי לי כל פעם כשיוצא מהמים.אני מת עליך כשאני יוצא מהמים ואת ממזמזת אותי מכל כיוון. זין אני אביט בו ,אמרתי לעצמי ,חתיכת חוצפן שוביניסטי חושב רק על עצמו (הזין הזה) הרומנטיות נעלמה אצלי ״עפה לה בין רגע״גם אם הוא דואג לי ,נו אז ? אני אשיג גלשן ואלמד בעצמי ,אני והעקשנות שלי השגתי גלשן מהשכן ,(חצי מטרה הושגה).טוב מודה ,סחבתי את זה בקושי ,עד שהגעתי לים כולי הייתי מים תחתון בגד הים כבר מזמן נכנס לי לתחת .אדומה מהחום ולא מוותרת כמובן ,מה רק בגלל שאני בחורה ??נכנסתי למים בשכיבה על הגלשן לאט לאט לא מענין אותי מערבולת שמערבולת ,אני מנסה ,בלי שום התראה הגיע גל ענק שהחליט לתת לי ״וואחד ספנק״התגלגלתי בתוך המים ,קשורה לאיזה עצם לא מזוההכנראה הים החליט להוציא אותי סופית !התרוממתי חצי בהלם נוטפת כולי ,ציץ אחד בחוץ התחתון כמעט ועף לי השיער נדבק לי לפרצוף ,הרגל קשורה לי ואני מביטה סביבי ונחשו את מי אני רואה ?אסף ,יושב ומת מצחוק .שיכור מאהבה והערצה אליאני מת ממך ,מה יהיה הילי יפה קטנטנה שלי ?אני נכנע תסדרי את הציץ שלך ובואי נכנס שוב לים לא יכול עליך .אבל תבטיחי לי שאם אנחנו בים ,את לא מכניסה לי ידייםמבטיחה??

JILSER

Member
מרתקת

אבל תשמרי שלא יברח

למעלה