הגולדנים

הגולדנים

שלום הנהלת החווה הפנתה אותי לכאן מחוות המשוב אני מעוניינת לדעת האם אוכל לקבל את זכויות היוצרים למילה גולדנים הרי הם זוג חמוקיי השובבים מכיוון שממר אבן שושן נשארה רק אבן והנני מעוניינת לקבל זכויות יוצרים על המילה הזו מכיוון שמשאבי הכספיים מידלדלים כמו זוג הגולדנים שלי ומשכורת ראש ממשלה בפוטנציה הינה עדיין בלירות

מוגג

New member
את טועה ומטעה, כבודך המנוחה.

גולדנים - אלו הן הנעליים הקרויות על שמך. זוג חמוקייך המדלדלים הרי הם - גולדדים. בברכה, פרופסור יהוזבד הרשושנות מבקר האיכות של הפורום ואיש אשכוליות בזכות עצמו ואימו. [הביא לבית הדפוס, מוגג].

גולדה יקרה,

אם את מעונינת בזכויות יוצרים, אנו סבורים כי עלייך לפנות ליעוץ בפורום "חוק ומשפט". חברי פורום זה ישמחו לייעץ לך לגבי הצד הלשוני של הסוגיה המענינת שהעלת.

zimes

New member
אפשר להתענין בשלומך?

לפני כשלושה חודשים, התיעצת בנושא קרוב בפורום הנקה. האם המצב השתפר מאז?

nutmeg

New member
גולדה מאיר מניקה??

עכשיו אבדתי את התאבון לגמרי!

אפשר לכתוב על זה חמשיר!

הדדים של גולדה מאיר הם זוג מאוד לא סביר מקומט, מדולדל תיאבון כבר אזל -טריק הרזיה פשוט ומהיר!

Idan91

New member
../images/Emo124.gifשלי!

שנצרף אותו לסטארט-אפ, תחת שיטות מקוריות להרזייה?

צמר החן הבל היופי

שלום מאז שאיכריות החווה שלך טרחו ועזרו לי רבות מצבי השתפר פלאים ואף חבר המועצה גולדשמידט מביע התעניינות הולכת וגוברת בצמד הגולדנים הידוע לטובה ברחבי החוות השונות אשר במחוז תפוז כפי שראית הנני בוחנת כעת את כל ההבטים המשפטיים אשר לגולדניי ואף שוקלת תביעה נגד מפיקי סרט הוליוודי שנקרא GOLDEN EYE שלא בחלו באמצעים והשתמשו בצמד הגולדנים שלי למטרות נלוזות ולא למען חבר המועצה גולדשמידט אשר רק בו אני חשקה וחפצה ביקרו

למעלה