הגודל לא קובע?

הגודל לא קובע?

זאת הפעם הראשונה שלי כאן, ואני מוטרדת נורא, אשמח לקבל עזרה. מעולם לא היו לי בעיות במיניות (בזוגיות דווקא כן, לא פעם
, ואני אוהבת מין, נהנית ממנו, וכו. לא מזמן התחלתי לצאת עם מישהו, ואנחנו בקשר מצוין. הוא מאוד חשוב לי ואני אוהבת אותו, אבל מאוכזבת מהגודל... ניסיתי לשכנע את עצמי שהגודל לא קובע, וכו. אבל זה אולי טוב כסיסמה. במציאות שמעבר לסיסמאות, אני בקושי מרגישה אותו בתוכי, ולא רק זה, אלא שעצם המחשבה על זה מעציבה אותי. אני יודעת על כל האפשרויות של הנאה ללא חדירה, אבל נורא מתעצבת לוותר על ההנאה מחדירה. אני לא אעזוב אותו כרגע, כי אני אוהבת אותו, ואני אצטרך איכשהו להתגבר על המכשול הזה - אבל איך? מעבר לבעיה הטכנית הזאת הוא מאהב מצוין, חבר, וכל מה שאני רוצה בגבר. אבל אני בכל זאת מוטרדת, ועצובה נורא, מרוב הפחד שהקשר יסתיים בגלל העניין הזה. ניסיתי נואשות למצוא משהו בנושא בפורומים השונים וגם באינטרנט בכלל, ולצערי ההתייחסויות היחידות שמצאתי הן על הגדלות ושטויות כאלה. בבקשה, התייחסות רצינית, עניינית, וטיפים למין - אולי בכל זאת אפשר ליהנות?

הגודל לא קובע אך יש לו משמעות

זו האמונה שלי בכל מקרה. לגביי הדילמה שלך, נסי תנוחות בהן החדירה עמוקה יותר כמו דוגי סטייל וכו' אולי זה יעזור. אם לא אז תצטרכי להחליט מה יותר חשוב לך גודל הידית או גודל האישיות. דבר נוסף שאולי יכול לעזור זה שימוש בויברטור ו/או במאריכי פין שניתן לרכוש בחנויות סקס, זה מאין תוספת פלסטית שמלבישים כמו קנדום על איבר המין שלומלום

coaxcable

New member
אבל נשים רבות מתרגלות לויברטור

וזה מיאש לראות אותן עם פלסטיק אלא אם כן יש הצעה שלך או שלכם/ן לאיך משלבים אותנו: הגבר והצעצוע.

../images/Emo24.gifצר לי לעכזב אותך אבל...

הגודל כן קובע !!!!!. יחד עם זאת לא הייתי ממהר לעזוב קשר כזה נפלא וממלא כפי שאת מתארת אותו!!!. לא לא אמליץ על ניתוח להגדלה, כי אני יוצא מנקודת הנחה שאין לו איבר כזה קטן (מיקרו-פניס) שמצריך ניתוח. מה גם שכפי שקראת הנתוחים וההגדלות אינם גליק גדול. הייתי ממליץ לך,בשלב ראשון, לנסות לכווץ את הנרתיק כאשר הוא בתוכך. אולי פעולה זו תעזור לך להרגיש אותו יותר ולהפיק יותר הנאה מיחסי המין המלאים! נסי, תיווכחי, ו....תחזרי אלינו!! עידן

טאיר

New member
עידן שלום

מהו גודל קטן עד כדי כך שאשה לא מרגישה אותו בפנים? הרי גם עם אצבע ניתן לגרום לאשה לגמור..

coaxcable

New member
אל תזכירו לי את זה גגגררר

אצלי אם אין פין אז אין פין......אצבע לא ממש מזיזה לה ולא 3!!!!! משתגע כאןןןןןןן

מבחינה מדעית....

יש מצב הנקרא מיקרופניס, כאשר הפין קטן מ6 ס"מ כאשר מותחים אותו או בזיקפה. לגביהגמירה...לא צריך איבר מין בכלל.....אבל לא מזיק
חג שמח!! עידן מיליצ'ר

למעלה