הגודל לא קובע?
זאת הפעם הראשונה שלי כאן, ואני מוטרדת נורא, אשמח לקבל עזרה. מעולם לא היו לי בעיות במיניות (בזוגיות דווקא כן, לא פעם
, ואני אוהבת מין, נהנית ממנו, וכו. לא מזמן התחלתי לצאת עם מישהו, ואנחנו בקשר מצוין. הוא מאוד חשוב לי ואני אוהבת אותו, אבל מאוכזבת מהגודל... ניסיתי לשכנע את עצמי שהגודל לא קובע, וכו. אבל זה אולי טוב כסיסמה. במציאות שמעבר לסיסמאות, אני בקושי מרגישה אותו בתוכי, ולא רק זה, אלא שעצם המחשבה על זה מעציבה אותי. אני יודעת על כל האפשרויות של הנאה ללא חדירה, אבל נורא מתעצבת לוותר על ההנאה מחדירה. אני לא אעזוב אותו כרגע, כי אני אוהבת אותו, ואני אצטרך איכשהו להתגבר על המכשול הזה - אבל איך? מעבר לבעיה הטכנית הזאת הוא מאהב מצוין, חבר, וכל מה שאני רוצה בגבר. אבל אני בכל זאת מוטרדת, ועצובה נורא, מרוב הפחד שהקשר יסתיים בגלל העניין הזה. ניסיתי נואשות למצוא משהו בנושא בפורומים השונים וגם באינטרנט בכלל, ולצערי ההתייחסויות היחידות שמצאתי הן על הגדלות ושטויות כאלה. בבקשה, התייחסות רצינית, עניינית, וטיפים למין - אולי בכל זאת אפשר ליהנות?
זאת הפעם הראשונה שלי כאן, ואני מוטרדת נורא, אשמח לקבל עזרה. מעולם לא היו לי בעיות במיניות (בזוגיות דווקא כן, לא פעם