הגודל כן קובע.......

עופר 123

New member
הגודל כן קובע.......

שלומות לכל חברי "אינטימיות" ! בשעה טובה נפתח פורום "שמנות ויפות". כל אחת מכן, גדולה וגם גדולה פחות, מוזמנת לבקר אצלנו, לראות ולהראות ובעיקר להיות חלק מקבוצה שאוהבת להיות גדולה מהחיים ולא מתביישת בזה. כמובן שלא נזניח את הגברברים שבינכם, חובבי נשים גדולות ומאושרות, גם אתם מוזמנים לקפוץ לביקור ואולי אפילו מעבר.... תבואו, תראו, הקפה עלינו.
שלכן ושלכם, עופר - מנחה "שמנות ויפות"

Alon403

New member
כי הן...

כל היום מדברות (לראי) על מה שהן לא רוצות לאכול והשמנות מדברות על מה שהן כן רוצות לאכול... אז תאמרי לי, עם מי מעניין יותר? אלון - שפעם אהב לבשל... והיום סתם מבשל כי הילדים לא השאירו כלום והוא רעב.

אש לי

New member
חייבת להסביר!!!!! לגבי עצמי

כל פעם שילדתי הבטיחו לי שאהיה שמנה אחרי הרי עליתי 40 קילו בהריון והכול אבד לי אחרי החודש הראשון כבר ללידה חכי אירי הילד השלישי אחרי הרביעי.... ועדיין לא ניראת אמא טוב היום נירגעתי היום הבנתי שוואלה בורכתי אבל שנים חשבתי שאני רזה מידי 10 שנים עשיתי דיאטות השמנה לא צוחקת כל מה שהחברות שלי לא אכלו אני בלעתי.....ללא הועיל אז כמו הקשיים שיש לשמנות כך היה לי...ואי ואבוי אם מישהו אמר לי את לא רזה מידי? וואי וואי האם היה הולך לשמנה ואומר לה בקול את לא שמנה מידי??? זהו היום ניכנעתי טוסיק ציצי...גדולים אין אישה אמיתית כבר לא אהיה

את מעלה לי ת´סעיף!!!

ממתי אישה אמיתית נמדדת בק"ג?????????.. מה זה?? איטליז??? גם אני וגם את נשים אמיתיות גם אם הזותי שלמעלה החליטה לשים עלי את כל מה שאת בלעת בדיאטות השמנה שלך!
So What ??? ראבאק!

אש לי

New member
מעלה עוד טיפה חחחחחחח

תגידי כל מה שאגיד תיהיה נגד? חחחחחחחחח כל אחד ותיסכוליו שמסתכלים לי על השדיים הקטנות שלי אני חושבת שהגבר לא נורמלי אני ניראת טומבוי כזו את יודעת כמה קילו של ציצי וטוסיק אני חושבת שהיו נותנים לי להרגיש אישה אוף איתך

נו בטח שאני אהייה נגד. דפקא! ../images/Emo6.gif

אל צ´כחי שראיתי את הסחורה. אמנם מכוסה - אבל זה לא אומר כלום

איטליז????????? ../images/Emo6.gif

שתהיו לי בריאות שתיכן... מבקשת להשאיר את רגשי הנחיתות בחוץ. את אישה וגם את אישה. ראיתי חיבקתי בדוק. דינה. תמיד אישה

למעלה