הגובה לא קובע?

g I L 20

New member
אוי הצרות

"חשיבות מכרעת".... "לעולם לא " .... לדעתי הן צריכות לקרוא מה שהן אומרות , לציין "לעולם" הוא בבחינת ילדותיות וטיפשות. ניקול קידמן וטום קרוז הסתדרו מספיק טוב בשביל 10 שנות נישואים ,גידלו ילדים ביחד והיא גבוהה ממנו בכ9 ס"מ... אז ? אפילו ,לכיוון אחר, הידעת שארתור מילר ונורמה ג'ין בייקר היו נשואים ? גם אם לא להרבה זמן, אבל עדיין.. (בלי קשר לגובה ,הוא היה גבוה ממנה) מעטים הם הג'יימס דינים בעולם הקטן הזה (אולי אם הוא היה סיני ) ורבים הם הצפרדעים לעומת הנסיכות , אבל בכל זאת משהו עובד ,אחרת כבר היה נכחד הזן האנושי. ומדוע לעצור שם? מה עם צפיפות העצם ,אורך הריסים , קשיחות הציפורניים, צפיפות הנמשים ומספר נקודות החן ? אם כבר, אז כבר.. רושם ראשוני נעשה על פי מראה חיצוני, לא נהיה תמימים, אבל מה שנשאר... ואם הס"מ האלה מפרידים בינך ובינה, אתה בר מזל . קצת מתחת לעמק הממוצע , 171 הס"מ שלי מוסרים ד"ש.

AeroSlash

New member
למה שתית?

סוף סוף בן אדם הביע את דעתו בעניין והוסיף לזה קצת שנינות והומור ובנוסף לזה הביע את הרעיון מעולה. מסכימה עם כל מילה

Drunk Bullet

New member
יש!

יש לי סיכוי עם ניקול קידמן!
מה הגובה שלה בכלל? (אני מטר שבעים ומשהו)

the freaky girl

New member
הממ..:)

הגובה לא קובע.. זה לא גורם *משמעותי* לבחור בן זוג אחד או אחר...:| אני יצאתי גם כמה פעמים עם נמוכים ממני.. במיוחד החבר הראשון שלי...[
עכשיו אני כבר יכולה להביט לאחור ולצחוק.. גם קווקזי, גם נמוך וגם פדופיל..
...] לי אישית לא מפריע..:] החבר הנוכחי שלי גבוה ממני..

Janem

New member
חחח...

הכל קובע, מן הסתם שגם גובה קובע. זה די ברור שבנות יעדיפו בנים גבוהים מהם, וברוב המקרים זה ככה. אישית, לא אכפת לי שבת הזוג שלי תהיה גם 2.20, להפך, זאת יכולה להיות פנטזיה ענקית (תרתי משמע). והאמת שעוד לא יצאתי עם מישהי גבוה ממני, וכיתה ו' לא נחשבת :) מה שכן, אני רוצה עוד 8 ס"מ לגובה... כבר כמה שנים אני על 1.82.

Janem

New member
התחלנו....

עכשיו כל אחד יגיד שהוא כמה שנים על הגובה שלו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DeAth ScrEaM

New member
המממ..

אני 1.76 בערך.... ותמיד חשבתי שלא איכפת לי מה הגובה של הבן זוג.... רק שלא יהיה יותר מדי נמוך..... אבל אחרי שיצא לי לצאת עם 2 אחד בדיוק בגובה שלי ואחד יותר נמוך באיזה 3 סנטימטרים אז... הממממ.... זה כבר לא עושה לי את זה :פ למרות שבגדול כשנדלקים על מישו, אז למי איכפת מה הגובה שלו? =/

sapirpir

New member
לאהבה אין גובה:)

לי היה חבר שנמוך ממני ואני אהבתי אותו והייתי בת זוגתו.. למרות שבאמת זה הפריע , אבל זה לא הרס לנו את הקשר ^^ -והוא היה רוסי חעחעחע

א י נ ו ש

New member
האמת שזה די נכון..

אצלי לגובה יש חשיבות.. כאילו, לפעמים אם יש מישהו שהוא יותר נמוך ממני אז זה גורם לי מן אי נעימות.. אבל בעיקרון, אם זאת אהבה אמיתית, זה לא אמור להפריע.. מקסימום, במקרה הכי גרוע, הוא יכול ללכת על עקבים

למעלה