הגובה לא קובע?

Dynamo1929

New member
הגובה לא קובע?

אחרי כמה שיחות קצרות עם מספר בנות, נוכחתי לראות שלגובהו של בן-הזוג הפוטנציאלי יש חשיבות מכרעת. רבות הבנות שהעידו שלעולם לא תצאנה עם מישהו נמוך מהן. הדבר מאד הפתיע אותי שכן לעולם לא יחסתי לאורך.. סליחה, לגובה כזו חשיבות. אז מה אתם חושבים בנידון? האם גם אתם טרודים באשר לגובהו/ה של בן/בת הזוג? או שאתם אפילו לא יודעים מה הגובה שלכם, ובפעם האחרונה שמדדו אתכם זה היה בבדיקה רפואית בתחילת החטיבה?..

SpyKid

New member
יייאאאאיייי דיון! <:

אמממ... אוקיי, בהתחשב בגובה הדי נמוך שלי (1.60) לא יצא לי לפגוש הרבה בנים בגילי או מבוגרים יותר שהיו נמוכים ממני, ככה ש... חחחח בעיקרון, אני חושבת שהיה לי די מוזר לצאת עם מישהו נמוך ממני, ובדרך-כלל יש לי איזושהי עדיפות לבנים גבוהים ממני בערך בראש... אבל זה לא כזה משמעותי. ואני כן יודעת מה הגובה שלי

נתחיל בחפירות:)

אז ככה(נטליה ,הגובה שלך הוא בסדר גמור אפילו ס"מ לא הייתי מוריד ולא מוסיף ) בפעם אחרונה שממדו לי גובה זה היה בכיתה ט ,אני מניח שהגובה שלי הוא מעל 1.70 :) אולי זה אולי לא אבל אני לא גמד בכל מקרה . את האמת גם לי יצא לדבר עם בחורות בקשר לגובה והן אמרו שלא יצאו עם בחור שהוא יותר יותר נמוך זה עצוב אבל עובדה זה קיים,אבל כשמסתכלים מצד שני כשבחורה יוצאת עם בחור גבוה אז היא צריכה לקחת סולם כדי לנשק אותו חח
או כל הזמן להתכופף אז אני יודע עם כזה סידור הולך אולי הולך בשביל כמה בחורות אם כן אז שיהיו בריאות
. כל אחד והעדפות שלו אין בזה ויכוח אבל לדעתי אם יש אהבה אמיתי אז זה לא אמור להפריע (אני יותר מידי רומנטי)

SpyKid

New member
כן דניאלוש,

לא אמרתי שהגובה שלי לא בסדר... להיפך, אמרתי שזה נותן יתרון, שכל הבנים גבוהים ממני... חחחח

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif עוד אחת שלא יודעת מה היא כותבת

הוא כתב "בכל מקרה אני לא גמד"...

Dynamo1929

New member
../images/Emo7.gif חבר'ה

אכפת לכם לא להפוך גם את השרשור הזה לצ'ט?.. (:)

AeroSlash

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

!!

אמממ...

אני לעומת נטשה ראיתי הרבה בחורים בגילי שהם יותר נמוכים ממני..
את האמת הייתי מעדיפה שבחור יהיה יותר גבוה ממני ( מה לעשות אני מין חיה כזאת שנראת ג'ירפה
) אבל גם אם לא אז אין בעיה... יצאתי גם עם יותר נמוכים ממני,לא מתתי...

Drunk Bullet

New member
אני שייך לקטגוריה האחרונה

הפעם האחרונה שמדדו את הגובה שלי הייתה בצו ראשון (וזה לפני כמה שנים..), וגם אז הפקידה הסתומה לא אמרה מה הגובה (מידע מסווג? בטחון שדה?
). האמת, נראה לי קצת לא נוח/מוזר לצאת עם מישהי גבוהה יותר, אם זה לא היה משהו מוסכם (כמעט) בחברה שהבחורה צריכה להיות נמוכה יותר, אז כנראה לא הייתה לי בעיה, אבל אין מה לעשות.. (
הלכה הפנטזיה לצאת עם דוגמנית על..) אגב, נזכרתי שכשהייתי בחופשה ברוסיה (בגיל 15) יצאתי עם מישהי בת 17 (אוהב אותן מבוגרות יותר
), שהייתה גבוהה ממני ב3 ס"מ בערך, היה דווקא נחמד..

AeroSlash

New member
ךמען האמת...

הפעם האחרונה שמדדו אותי באמת היה בבדיקות הרפואית בתחילת החטיבה. אבל, מה שכן, אני כן מייחסת חשיבות מסויימת לגובה. שטחי וכל זה אבל כזו אני. אני לא הולכת להגיד שאני -לעולם- לא אצא עם מישהו נמוך ממני כי בסופו של דבר זה לא -כזה- חשוב, אבל בכל אופן, הייתי מעדיפה מישהו יותר גבוה ממני. עניין של הרגשה יותר מאשר מראה, עזבו קשה להסביר
. אבל בסופו של דבר זה לא -כזה- קובע כמו שאמרתי.

למעלה