הגה ודוושות

oren2015

New member
הגה ודוושות

שלום רב
אני מחפש הגה שיתן תחושה של הגה אמיתי במכונית לצורך סימולטור נהיגה.
האם מישהו התנסה במקרה Driving Force GT Logitech ויודע להגיד אם התחושה היא כמו במכונית. הייתי היום ב-KSP והמוכר ממש לא ניסה לעזור...
תודה רבה
אורן

meishar84

New member
היה לי אותו בתקופת הפלייסטיישן 3

רכשתי אותו במיוחד לגראן טוריסמו, לוקח זמן להתרגל, אבל לאחר מכן אחלה של מוצר.
רק קח בחשבון שאם אתה הולך לפרק ולהרכיב אותו בכל שימוש ואין לך מקום יעודי בשבילו ההליך קצת מסורבל ומעצבן.
אגב, לא בטוח שההגה תומך בקונסולות של הNext Gen..

voguemaster

New member
בדיוק בגלל חוסר הנוחות הזה

המציאו את ההגה עבור ה-MOVE. אומנם הוא באויר אבל הוא קל ונוח ושימושי מאוד (נתמך ב-GT). אני אנסה אותו בקרוב. מכיוון שזה אביזר נישה עבור ה-PS3 הוא עולה היום 12 דולר במקום 50

meishar84

New member
צר לי, אבל אין מה להשוות ביניהם

הראשון זה הגה באויר בלי יותר מידי אופציות
השני הגה עם היזון חוזר, ידית הילוכים ודוושות, שפונה לנתח שוק יותר ממוקד, למרות שמדובר על דגם בסיס ולא למשל על סדרת הG שגם חלקה לא נתמך בקונסולות החדש עדיין הוא עושה את העבודה וניתן להפיק ממנו הנאה מרובה.
על איזו קונסולה מדובר ומה התקציב בכלל ?

voguemaster

New member
אממ, חלקית נכון

הדבר היחיד שאני מוצא שבעייתי בהגה של ה-MOVE הוא חוסר קיבוע (אבל זה גם יתרון - אין חסם להתחיל לשחק). זה מרגיש קצת מוזר ויכול אולי לעייף את הזרועות אבל בקטנה, לא יותר מלשחק עם ה-SHARP SHOOTER משחקים כמו קילזון 3
.

נכון שאין לו FORCE FEEDBACK אבל יש ויברציה דרך שלט ה-MOVE ויש לו סביב גלגל ההגה שני מתגים גדולים (ידיות? דוושות? לא בטוח איך לקרוא לזה) שמתפקדים בתור דוושות אפשריות.

הטריגרים בעלי רגישות שזה מעולה להאצה. אפשר לקנפג אותו מעולה למשחקים האלה.

במחיר של 12 דולר מקבלים פיתרון מעולה למשחקי מירוץ, מדויק ועם שליטה מלאה אבל לא חווית נהיגה שמספקים הגאים אמיתיים כמובן.

eran_le

New member
קח בחשבון שזה לא נתמך ב PS4

אם הפלטפורמה שלך זה מחשב אז זה הגה נפלא. אם זה ל PS3, אז גם, הוא נפלא, אבל -לא כדאי מכיוון שב PS4 הוא לא עובד, ולא חושב שכדאי לקנות הגה כזה שלא יעבוד לך עם המשחקים והפלטפורמה האחרונה.

למעלה