הגהה ???

נשר 77

New member
הגהה ???

קודם כל סוף שבוע נחמד לכולם ! בעבר השתמשתי עם תוכנת הדואר של ``נטסקייפ`` , זה היה פרקטי מאוד בשימוש של שפות זרות,היות שניתן היה להפעיל מתוך התפריט לאחר כתיבת כל מייל פעולת הגהה לתיקון שגיאות הכתיב , נכון ! זה לא היה מי יודע מה מוצלח במיוחד ואפילו די שיטחי אבל יותר טוב מכלום ודי נחמד ! כעת אני משתמש ב- OE גירסה 05 מערכת ההפעלה שלי היא WINDOWS 98 SE והשאלה היא האם ניתן להוציא גם מה-OE פעולת הגהה כזו בשימוש בשפות שונות ואם כן .....כיצד ! בתודה מראש לכל המגיבים בעלי הרצון הטוב !

eYaL

New member
Spelling...

ישנה אפשרות באוטלוק לעשות Spelling להודעה שלך,לפני שהיא נשלחת. עושים זאת ע``י הקשה על כפתור ה Spelling מתוך ההודעה החדשה. eYaL

נשר 77

New member
כן........אבל !?!.?!?

הכפתור אכן קיים אבל אינו אקטיבי (כלומר דהוי) ולחיצה עליו לכן לא גורמת לתגובה המצופה , איך גורמים ללחצן זה להיות פעיל (כלומר שחור) ????? ולמען הסדר הטוב אני מזכיר שוב ! אני משתמש ב``אוטלוק אקספרס`` גירסה 05 ולא בגירסה הכבדה של ``אוטלוק`` תודה בכל אופן !!!!

eYaL

New member
בלי אבל :)

רק חבל שלא ציינת באיזו שפה המערכת שלך...(עברי או אנגלי) בכל אופן,אני אסביר מתוך שימוש באנגלי. בתוך האוטלוק גש ל``כלים``->אפשרויות->הגהה (אצלי זה Spelling) שם תגדיר לך איך אתה רוצה שההיגוי יעשה,ובאיזו שפה. לאחר מכן שמור את ההגדרות,ונסה לשלוח מייל חדש. *צירפתי תמונת מסך עם ההגדרות אצלי* eYaL

נשר 77

New member
אייל תודה על הסבלנות +אבל קטן נוסף

המערכת שלי היא כאמור Windows 98 SE Enabled , ב``וורד`` שפת הממישק עברית , אבל באוטלוק התפריט וכו` באנגלית , ובעזרתך הגענו כנראה לפחות למקור הבעיה מכיוון שבתפריט <כלים> - <אפשרויות > לא מופיע בכלל הרוכב שניקרא < Spelling > כלומר הגהה , וזה מה שמפליא אותי ! במידה ויש לך רעיון נוסף איך להיתגבר על הבעיה אני אשמח מאוד ! ליתר בהירות אני מצרף קובץ שממחיש איך זה ניראה אצלי ! תודה !

eYaL

New member
אוקיי....

יכול להיות שזה רכיב שיש רק ב 5.5,לכן אני מפנה אותך לתחתית העמוד, שם תקיש על הקישור להורדת אקספלורר 5.5,ובהתקנה תבחר לשדרג גם את האוטלוק. eYaL

Mr. FresH

New member
קיים גם באקספלורר 5

תפעיל את תוכנית ההתקנה שלו שוב ותבחר בהתקנה CUSTOM (מותאמת אישית ) ותוסיף את האופציה של SPELLING בהתקנה, כנראה שלא מותקן אצלך. בהצלחה,

למעלה