הגדרת א-מיניות

someguy74

New member
הגדרת א-מיניות

אם אין לי משיכה מינית לגבר מסויים,אבל יש לי חשק מיני,כלומר צורך לפרוק את ה"מטען" ,האם אני מוגדר א-מיני?

כמו כן,על מנת להגיע לפורקן המיני אני די מפנטז על מגע מיני בין גברים,אבל אני לא אחד מהם.מה זה אומר עלי?

האם אני מוגדר כ-א-מיני?

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

כדי להבין אם אתה א-מיני או לא, לא אנחנו מוסמכים להגדיר אותך ובעצם אף אחד לא מוסמך לכך חוץ ממך, בעצם.
על פניו נראה שאתה מתאים להגדרה הא-מינית כי אתה טוען שאין לך משיכה מינית לאחרים, אבל את זה רק אתה תוכל תחליט על בסיס ידע שיהיה לך אודות א-מיניות והחיבור שלך לנושא.
בנוסף, חשק מיני אינו סותר א-מיניות ולא משנה על מה או מי אתה מפנטז כדי להגיע לפורקן, זה בסדר בכל צורה שאתה מעדיף.
אם תחליט שאתה א-מיני, תוכל לפנטז ולעשות מה שאתה מרגיש, אין כאן הגדרה מגבילה לעניין.

אם תרצה לקרוא יותר על א-מיניות, תוכל לעשות זאת כאן בפורום ב"כלים ומידע" >> "מאמרים" או "קישורים", כמו כן, לקרוא דיונים בפורום ולקבל תמונה רחבה יותר עם הזמן, שלא לדבר על מפגשים שאתה מוזמן להגיע אליהם אם תרצה לשוחח פנים מול פנים.
אתה חופשי לבחור מה שאתה רוצה, אנחנו כאן ונשמח לעזור, בהצלחה

snoopytush

New member
לעניות דעתי כן

המהות של ההגדרה של אמיניות סובבת סביב נושא קיום יחסי מין.
בין לבין יש כל מיני דברים שלפעמים מתחברים אצל אנשים מסויימים ולפעמים
מתקימים בנפרד.
יש מיניות, חשק מיני, רומנטיקה, רצון במגע, זוגיות וכדומה.
לא תמיד כל הנושאים האילו מגיעים יד ביד. אם חלק מהנושאים נמצאים בנפרד מהצורך
של סקס זה כבר מערב סוג של אמיניות כמו רצון ברומנטיקה ומגע אך ללא הגשמתם בפן הגופני מיני אז זה מצב
שקרוב יותר לאמיניות . יש גם את התחום האפור שיותר מבלבל. לדוגמא אנשים שנהנים מסקס אך לא מרגישים
צורך שהוא יהיה חלק נוכח ודומיננטי מהמערכות יחסים שלהם או שהם זקוקים לו בתדירות כה נמוכה שמתקרבת
לנקודת האפס של אפס סקס.
לכן אמיניות מקבצת סביבה הרבה תחומים שהקו המשותף פשוט הוא צורך נמוך עד אפסי ביחסי מין

למעלה