הגדרות

victoria777

New member
הגדרות

תגדירו את המילים לפי ההשקפות שלכם וניסיון החיים שלכם: 1.קיום 2.חיים 3.אושר 4.רוע 5.טוב לב 6.חוכמה 7.טיפשות 8.אהבה 9.שנאה 10.הצלחה 11.כישלון 12.צביעות 13.קנאה 14.צדק 15.יושר 16.סבל 17.אחדות 18.שלווה 19.הנאה 20.ביטחון

SiM GirL

New member
../images/Emo41.gifתשובותיי../images/Emo41.gif אני ראשונה../images/Emo70.gif

1. קיום - להתקיים, לסבול את כל החרטא שיש סביבך בסביבתך 2. חיים - המתנה הגדולה שלנו מאלוהים 3. אושר - כשבנאדם מסופק ומאושר 4. רוע - כשבנאדם עושה סבל לבנאדם/דבר אחר 5. טוב-לב - כשבנאדם עושה שמחה לאדם/דבר אחר 6. חוכמה - אדם פיקח, יודע דבר 7. טיפשות - אדם שראשו ריק ואינו מרוכז 8. אהבה - הרגש שבו אדם נמשך אל בן המין השני, הרגשה מאוד טובה, הכי טובה 9. שנאה - כשאדם חש רוע ועוול כלפיי אדם אחר 10. הצלחה - כשאדם מגיע ליעדו ומממש את רצונו 11. כישלון - כשאדם אינו מסופר ואינו מצליח להשיג את מטרתו 12. צביעות - אדם טיפש שלא חי חיים נורמליים אלא חיים מוזרים כולל השפעות, טיפשות וחוסר ריכוז וכו'... 13. קנאה - כשאדם שונא אדם כלשהו בגלל דבר שהוא רוצה שיהיה לו ולא לאדם המקונא 14. צדק - כשאדם עונה נכונה 15. יושר - אדם המתנהג בכבוד ובהוגנות כלפיי אדם אחר 16. סבל - כשאדם לא אוהב דבר, אלא יותר מלא אוהב, אלא כבר סובל, מפחד, לא רוצה שזה יהיה קשור אליו 17. אחדות - כשכולם ביחד עובדים כאחווה ללא מחלוקות 18. שלווה - חוסר-רעש, רוגע 19. הנאה - כשאדם אוהב את מעשיו ואת מה שקורה בו ברגע 20. בטחון - כשאדם בטוח, חושב 100% כך

../images/Emo86.gifאנ'לא מספיק חכמה

כדי לענות
חחח באמת
אין לי השקפת עולם

חני 21

New member
הנה שלי.. ../images/Emo145.gif

קיום: עולם חיים: מתנת האל שאסור לזלזל. אושר: דברים קטנים שמעלים חיוך ענק (לדוגמא: צחוק של תינוק רק כי עשינו לו פרצוף מפגר...) רוע: בכל דבר רע תמיד יש משהו טוב... טוב לב: תכונה נדירה... שאלות 6\7 יחד.. חוכמה + טיפשות: טיפש לומד על גופו חכם לומד על גוף של אחרים... אהבה: אם לא סובלים באהבה סימן שהיא לא אמיתית... שנאה: אין לי הגדרה לזה... הצלחה: כדי להצליח צריך לעבוד קשה... הצלחה לא באה ברגע.. כישלון: הכישלון הוא פתח להצלחה צביעות: איכככככככסססססססססססססס קנאה: רגש מתועב שהורס את החיים צדק: אין דבר כזה (אפילו לא בבתי משפט). יושר: אותה תשובה סבל: החיים לא מושלמים צריך לדעת שיש גם רגעים קשים..... אחדות: רק ילדים קטנים יכולים להיות מאוחדים. שלווה: חוף הים וכל מילה נוספת מיותרת. הנאה: לקום בבוקר עם חיוך מרוח כמו ההוא מיופלה... ביטחון: שוויץ..חחחחח

מסטולית

New member
יו חפרתי../images/Emo147.gif

1.קיום - חיים, נשימה 2.חיים - נשימה 3.אושר - שמחה, אהבה, בריאות, שילוב של כמה גורמים 4.רוע - קרואלה דה ויל
סתםסתם... חוסר אנושיות 5.טוב לב - אנושיות, תמיכה 6.חוכמה - אם מדברים בנושא של השכלה, אז שטחיות 7.טיפשות - לא תמיד מה שרואים זה מה שקורה 8.אהבה - אושר, חיים 9.שנאה - מיותר 10.הצלחה - מאוד אינדוידואלי... 11.כישלון - גם אינדוידואלי, אומרים 'חבל על מי שמת' 12.צביעות - מיותר לדעתי, למרות שלפעמים אין ברירה 13.קנאה - אין מה לעשות, חיים עם זה.. למרות שזה כמעט תמיד מוביל לשנאה 14.צדק - לפעמים צדק הוא רק כוכב. אין דבר כזה אצלנו... ואם יש, יבורך. 15.יושר - כנות, כבוד 16.סבל - כל אחד סובל ממשהו אחר, אבל איכשהו זה תמיד יתקשר לאהבה 17.אחדות - כבוד, תמיכה, אמון 18.שלווה - שקט, טבע, וגם תה עם חלב!
19.הנאה - משהו עילאי, הרגשה שנמשכת המון זמן, ומעלה חיוך כשנזכרים בה 20.ביטחון - חשוב מאוד לדעתי, אף אחד לא מעריך את עצמו כמו שצריך

CountrY GirL

New member
אוקיי....

1.קיום- כל דבר שצומח/ נושם/ נראה.. אבל גם מה שלא נראה לעין- העל טבעי . 2.חיים- משהו שיש בו רוח ונשמה, אלוקים נתן לנו מתנה שאנחנו לא תמיד יודעים להעריך... 3.אושר- אושר בשבילי, זה פשוט להיות עם האנשים שאני אוהבת! 4.רוע- תאווה, קנאה, שנאה, אכזריות... דברים שצריך לברוח מהם... 5.טוב לב- אנשים אכפתיים, עם לב טוב שיודעים להקשיב, לעזור, יש להם כוונות טובות, בלי שום אינטרס של 'לרצות בתמורה' , אלא רוצים רק לטובתך... 6.חוכמה- זה לא שום דבר שקשור לידע כללי רחב וכושר דיבור... זה לדעת איך לחשוב ולפעול בהגיון תמיד להסתכל על החסרונות/ ההיתרונות של כל כל דבר בחיים, לדעת לשפוט נכון, לדעת להקשיב ולהיות עניניים, לגבש דעה אישית, לדעת איפה להיות (או לא להיות) מושפעים, איפה להיות משפיעים... 7.טיפשות- דווקא הדברים הקטנים שכל בנאדם נתקל בהם מידיי פעם בחיים שלו. פאשלות, חוסר טאקט, בחירות והחלטות גרועות, יהירות... דברים שגורמים לנו אח"כ להתחרט על שלא התחשבנו בתוצאות. 8.אהבה- אי אפשר להגדיר! מצד אחד אי אפשר להתקיים בלי אהבה , מצד שני אהבה יכולה לגרום ל-כ-ז-ה סבל! רגשות נורא חזקים ולא ברורים כלפי מישהו/ משהו. 9.שנאה- קשה להגדיר.... שום הגדרה או סיבה לא יכולה להיות מספיק מוצדקת לכל הבלאגן שהשנאה יוצרת בחברה ובעולם בכלל... 10.הצלחה- תוצאות שרואים אחרי השקעה רבה ומאמץ.... סיפוק עצום! וכמה שיותר משקיעים , ההצלחה יותר גדלה ומשמעותית.. מניסיון! 11.כישלון- נובע מהחלטות לא נכונות, זלזול, עצלות, הסתכלות לא נכונה ושלילית על הדברים, חוסר מאמץ.... 12.צביעות- אנשים שלא יודעים הסתכל על עצמם לפני שהם מביאים ביקורת על כל העולם.... אנשים שלא מקשיבים למה שהם אומרים או עושים, העיקר מסתכלים על אחרים ופוסלים. זה בלתי נסבל.... 13.קנאה- רגש אכזרי כלפי מישהו, כלפי ההצלחה/ ההישגים שלו- זה יכול להיות בכל תחום. הקנאה יכולה באמת לאכול אנשים מבפנים.. אבל זה לא יראה בדרך כלל מבחוץ! 14.צדק- לדעתי יש איפשהו צדק, זה פשוט נסתר מאיתנו.... 15.יושר- לדעת להיות כנה עם השני, להעביר ביקורת בונה כשצריך, לא לפחד להגיד את האמת.. והכל לעשות עם טאקט! 16.סבל- כאב:פיזי/ רגשי, אובדן... אין מה להגיד, קשה להמשיך הלאה! 17.אחדות- התקבצות וגיבוש של החברה. 18.שלווה- נחת, סיפוק, 'אנחה' אחרי 'יום עבודה קשה' , חופש... 19.הנאה- אממ... איך מגדירים הנאה, לא יודעת.. מעין שמחה פנימית כזאת.. 20.ביטחון- להישען אחד על השני, לסמוך , לתת אמון.. ושזה יהיה הדדי!

1Shir

New member
הגדרות המילים ../images/Emo142.gif

1.קיום- מודעות לכל דבר שהוא 2.חיים- כל דבר 3.אושר- תחושה טובה ונינוחה 4.רוע- אדישות לאחר 5.טוב לב- נתינת חופש 6.חוכמה- לדעת מה אני לא יודע 7.טיפשות- לחשוב שאני יודע דברים שאני לא יודע 8.אהבה- רצון להיות ביחד 9.שנאה- משהו לא פתור 10.הצלחה- לא לשפוט דברים במושגים של יותר/פחות הצלחה 11.כישלון- לעשות דברים שלא מתאימים לי רק בשביל להשיג משהו אחר 12.צביעות- להגיד דבר אחד ולעשות/לחשוב דבר אחר 13.קנאה- חוסר קבלה של מה שאני 14.צדק- מושג סובייקטיבי. צדק אינו שוויון והוא תמיד קיים 15.יושר- הליכה עם הלב והאמת הפנימית 16.סבל- תקיעות בפאזה לא נעימה 17.אחדות- קבלה של כולם 18.שלווה- משהו עילאי 19.הנאה- משהו מצומצם וחבל שכך 20.ביטחון- אמונה שלמה

tuty fruty

New member
תשובות

1.קיום-צורך מסויים של החיים עצמם 2.חיים-נולדים לתוכם ועושים איתם מה שאנחנו רוצים עד שמתים 3.אושר-בריאות נפשית ופיזית 4.רוע-יצר רע של החי הצומח והדומם 5.טוב לב-נדיבות לתת יותר מלקבל לתרום כל עוד אתה יכול 6.חוכמה-תכונה שמאפיינת אנשים עפ"י שכלם 7.טיפשות-" " " " " 8.אהבה-משהו שאי אפשר להתקיים בלעדיו 9.שנאה-יצר הרסני שקיים אצל כל אחד במידות שונות. 10.הצלחה-מטרה או שאיפה שהצלחת להשיג 11.כישלון-מטרה או שאיפה שנכשלת בה 12.צביעות-ליצור שכבות של מסכות ולא להכיר את מי שאתה באמת. 13.קנאה-רגש שקיים אצל כל אחד וברמות שונות של משהו שאתה רוצה גם ולא נמצא אצלך "הדשא של השכן ירוק יותר.." 14.צדק-משהו טהור שקשה מאוד למצוא בעולמנו. 15.יושר-כנות. 16.סבל-כאב/חבלה נשפית או פיזית 17.אחדות- קבוצה של אנשים שיש להם דברים משותפים ביחד! 18.שלווה-רוגע 19.הנאה-שאנחנו שמחים לקום בבוקר ולא רוצים ללכת לישון בערב. 20.ביטחון-כשאתה יודע מה אתה עושה בלי לחשוש.

למעלה