הגדרות ראוטר מסוג rotal rta 1025w

lior186y

New member
הגדרות ראוטר מסוג rotal rta 1025w

שלום לכולם! מעשה שהיה כך היה.. ברשותי שני ראוטרים: linksys wrt160 ו- rotal rta 1025w מחוברים אחד לשני כך שהראשון מחובר ישירות לאינטרנט והשני מחובר אליו באמצעות כבל (אם תרצו מגדיל טווח) בעיה הראשונה: הראשון מוגן עם סיסמא והשני לא מוגן, כך שאפשר להתחבר ללא סיסמא דרכו. בעיה השניה: אני לא מצליח להתחבר להגדרות של הראוטר (rotal) כדי להגדיר לו סיסמא. כשאני מנסה להיכנס ל10.0.0.138 הדף לא זמין.. מישהו יכול לפתור לי את הבעיה?? תודה מראש לעונים..

blzvi

Active member
עליך לבדוק מה ה MAC של ה rotal

וב linksys לשריין לו IP קבוע .

lior186y

New member
ד"א, כשאני נכנס לאייפי שהוקצה לrotal

נפתח לי החלון שמבקש ממני שם משתמש וסיסמא (כמו בכניסה לדף הגדרות של הראוטר) ואחרי שאני מקיש שם משתמש וסיסמא נפתח לי דף אינטרנט ובו רשום: 401 Unauthorized Authorization required.

lior186y

New member
תודה רבה! הצלחתי..

וד"א שם המשתמש והסיסמא היו Admin עם A גדולה. בכל מקרה, תודה רבה..

lior186y

New member
שאלה קטנה לסיום

בהגדרות של הראוטר אני צריך לשנות את הPrimary IP Address שהוא 10.0.0.138 לאייפי שהקצאתי מהראוטר הראשי?

cheif

Member
מנהל
כן

תשנה את כתובת ה-IP של הראוטר המשני לכתובת אחרת שאינה נמצאת בטווח ה-DHCP של הראוטר הראשי. זה יאפשר לך לגשת לראוטר המשני דרך הכתובת הזו.

lior186y

New member
בעיה בכניסה לדף הגדרות דרך חיבור אלחוטי

הגדרתי בlinksys שאי אפשר יהיה להיכנס לדף ההגדרות בחיבור אלחוטי. כשאני מתחבר אלחוטית דרך הrotal אני מצליח להיכנס לדף ההגדרות של הlinksys איך אני פותר את הבעיה? כדי שגם בחיבור אלחוטי דרך הrotal אי אפשר יהיה להיכנס לדף ההגדרות של הlinksys

eladts

New member
אי אפשר

מבחינת הנתב הראשי, אם ניגשת אליו דרך הנתב המשני שמתפקד כ-AP בלבד, אז ניגשת אליו דרך חיבור קוי.

למעלה