הגדרות/הבחנות

הגדרות/הבחנות

וזה לא שלי אגב
(למרות שהיום כבר כן) כולם ב100% דברים שחודשו לי לגמרי, ושבעבר חשבתי הפוך לחלוטין. יושר- לומר מה שאני חושב מתי שאני חושב. כנות- אם מה שנאמר ביושר הסתבר כטעות לבוא ולומר טעיתי. אינטואיציה- מחשבה טבעית ראשונית. הרגשה- תגובה למחשבה המתבטאת בגוף הפיזי. אינטלקטואל- היכולת לדקלם את המשפט הנכון בזמן הנכון. בלבול- מניפולציה אישית אשר מטרתה להשאיר אדם במקום אחד. אהבה- מכלול הקיטוב החיובי. פחד- אשליית העדר אהבה. זמן- אשליה של מרחב נע באופן לינארי. הבנה- הרחבה לוגית של מה שאני כבר יודע. שיפוטיות- שליפת תכנות מתוך מאגר העבר. מניפולציה- להניע בן אדם בניגוד לרצונו. להיות בשליטה- לעשות מה שאני רוצה מתי שאני רוצה. פתיחות- המוכנות לקבל דבר שלא היה קודם.

אניצן

New member
איזה יופי! אני מיד מדפיסה ושמה

ביומן, לקרוא את זה מידי פעם... אחלה בחלה

sovlanit

New member
אין לי שם בסדר?

וואלה,אהבתי. כיף לקרוא את הדברים. תודה.תודה.תודה

אהבתי ביותר

ברשותך כמה הרחבות בלבול - זהו סימן שהולכים ללמוד משהו חדש. הבנה - מציאת המגירה הנכונה במערך הידע הקיים שיש לי שאליה ניתן להתאים את החומר החדש שכרגע נתפס/נקלט. לגבי אהבה - מה זה קיטוב חיובי? וממה מורכב המכלול? סופ"ש נעים מיק. רוח מדבר

תודה

בקשר לאהבה.. המכלול.. הקיטוב החיובי.. בוא נקרא לזה ה-יש-. אם היינו חיים בעולם שיכול להיות פה "אין" אז הרי שלזה היינו קוראים פחד, אבל היות ואין דבר כזה, אז אהבה היא הדבר הבלעדי. ופחד הוא רק אשליה. ברמת הערכים, הייתי אומר שאהבה מכילה את כל הערכים בתוכה. היא הכולל.

למעלה