הגדלה פיזית של עמודה ב-sql server

smira

New member
הגדלה פיזית של עמודה ב-sql server

שלום,
אני מפתחת אתרים בדוט נט. אני עובדת עם sql server. יש ל עמודה בטבלה שמכילה טקסט רב. אני רוצה לשנות שתי מילים בטקסט של העמודה, אך כל פעם שאני לוחצת עם העכבר על העמודה, הטקסט בורח לי ואני לא מצליחה לשנות אותו. האם ישנה דרך להגדיל את העמודה כך שאוכל לראות את כל הטקסט שנמצא בה?
ניסיתי דרך נוספת,הפעלתי שאילתת select כך שאוכל לקבל רק את העמודה הרצויה . אך אחרי הרצת השאילתה, העמודה צבועה בכחול ולא ניתן לשנות את הטקסט. כיצד כן ניתן לערוך את העמודה?

אשמח לעזרה
מירה

pitoach

New member
שאלה מאוד מוזרה ממי שמפתח אתרים

כיצד את עובדת עם מסד הנתונים עד היום?!? כיצד את מכניסה נתונים או קוראת את הנתונים מהאפליקציטה שלך?
התשובה היא עם שאילתות כמובן

למה את לא מנסה לבצע את מה שאת רוצה לבצע בעזרת שאילתה? הממשק הגרפי של ה SSMS נועד להיות רק לעזר. עבודה עם מסד נתונים מבצעים רק בשאילתות. גם הממשק הגרפי של ה SSMS הוא אינו חלק מהשרת SQL אלא רק כלי לעזרה, והוא בעצמו מריץ שאילתות רגילות מאחורי הקלעים.

נסי לעבוד עם שאילתת update כדי לעדכן את הרשומה.

* הערה: מומלץ להכין ממשק גרפים פשוט באפליקציית ה-WEB שלך כדי לבצע פעולות עדכון. יש עורכי טקסט מאוד טובים איתם אפשר לעבוד בחינם.

pitoach

New member
רעיון נוסף לדרך פשוטה בלי שאילתה

תעתיקי פשוט את התוכן של התא אל תוכנת טקסט כמו NOTEPADE או יותר טוב תוכנה שיודעת לעבוד עם תווי יוניקוד וקידודים שונים כמו Notepad++

תעשי את העדכון שאת רוצה ואז תעתיקי חזרה לתא ב SSMS

* אבל אני ממלית להתרגל לעבוד עם השאילתות.

כלליים

New member
אם אינני טועה

ניתן לעמוד עם העכבר על הרווח שבין העמודות, ולשנות את רוחבן. כמו באקסל.

pitoach

New member
זה עוזר רק לטקסט נקי בלי מעברי שורה

אבל בניגוד לאקסל אני לא חושב שתוכל לראות בצורה כזו את מעברי השורה למשל ותקבל הצגה נקייה.

למעלה