הגדות של פסח

בּני

New member
הגדות של פסח

מצאתי שתי הגדות ישנות של פסח. הראשונה של "הבונים - התנועה המאוחדת - מחנה רחובות" הודפסה ע"י ספרא משדרות רוטשילד בתא"א, מספר טלפון של 5 ספרות. התוכן עצמו כולל קטעים מההגדה המוכרת לנו וגם קטעים חיצוניים. השניה הודפסה ע"י "התחיה" בית חשורת לעבודות הדפסה, שרטוט וכריכה ברחוב יפו ירושלם. נראה לי שהתוכן תואם את המוכר לנו היום. על שתיהן אין תאריך ושתיהן במצב טוב מאוד. אשמח לשמוע אם קודם כל מעניין פה מישהו? וכמובן, איך מעריכים דבר כזה? תחום שאין לי בו מושג לחלוטין... אני לא בטוח מה אני רוצה לעשות איתן (לשמור או למסור או למכור...) אבל אשמח לשמוע חוות דעת והערכה או טיפים מרוזן או מכל יהודי יקר אחר
תודה בני

רוזן71

New member
בני שלום.

בס"ד. הגדות כאלו נסחרות בדר"כ ב-$15-$30, כמו הגדות הקיבוצים. אולם לפעמים יש הפתעות לטובה (הגדות הבריגדה). אם תרצה למכור הכי טוב דרך מכירה פומבית כי אז הפריטים נחשפים למספר רב של אספנים ותמיד יש סיכוי ששני אספנים "יריבו" על הפריט ואז הרווח כולו שלך. רוזן.

בּני

New member
תודה ושאלה

איפה כדאי להציע למכירה ? אני יודע שיש חנויות שמבצעות מכירות פומביות אבל לא תמיד הן רוצות להתעסק עם פריט אחד או שניים...

שַׁי

New member
היי בני

אני מכיר סוחר, שאולי יתעניין בהגדות. אצור איתו קשר בימים הקרובים, ואעניין אותו בהגדות שלך. שי.

למעלה