הגדול חולה

adip78

New member
הגדול חולה

הוא כל כך אומלל. כשלקחתי אותו מהגן הוא היה סבבה. חצי שעה אחרי הוא כבר התלונן על כאב גרון. תוך שעה עלה לו החום ל39 והוא לא עמד על הרגליים. הלכנו לרופא והגרון מלא מוגלה. לקח משטח ונתן אנטיביוטיקה. הוא אומלל וממש סמרטוט. אני חושבת ששנתיים לפחות הוא לא היה חולה ככה. ולהתיעצות - מחר חצי היה אמור להיות ביום כיף עם שני חברי ילדות שלו. הם מתכננים את זה כבר חודש. לי נראה לא הגיוני שהוא יהיה ביום כיף ואני אפסיד עבודה ואשאר עם הילד. אין לי בעיה להישאר עם הילד כשחצי בעבודה, אבל לא כשהוא בחופש. להתעקש על זה? כנראה שאם הוא יבטל זה לא ידחה, אלא יתבטל לחלוטין.

efratcn

New member
קודם כל רק בריאות.

ילדים מחלימים כל כך מהר שאני מקווה שכבר מחר הוא ירגיש טוב יותר. לגבי העניין השני - אין לי עצה. ממש מבינה את הבאסה הכפולה.

rnavina

New member
רפואה שלמה ומהירה

אישית לאור שני הדברים שציינת, שהם מתכננים את הבילוי כבר חודש ושהבילוי יתבטל ולא יידחה, ובעצם גם לאור זאת שכתבת שאין לך בעיה להישאר עם הילד כשבעלך בעבודה, אז אני הייתי מפרגנת לו את הבילוי. מה אכפת לך אם הוא מבלה או הולך לעבודה? האם הוא ייעדר יותר שעות? האם הוא אמור לעבוד במרץ ולא לבלות כשבנו חולה? האם את לא סובלת את אחד החברים? את שתי השאלות האחרונות נא לקרוא עם קריצה.

adip78

New member
הבעיה העיקרית שהוא ייעדר הרבה יותר שעות

הוא אמור לצאת בשש וחצי בבוקר ולחזור מאוחר בלילה. גם היום הייתי איתם לבד כי הוא בארוחת גיבוש של העבודה ועדיין לא חזר הביתה. זה אומר שאני צריכה לגרור את החולה יחד עם הקטנה לגן בבוקר וכנ״ל אחה״צ ובנוסף לוותר על האימון ספינינג שלי (אם שניהם היו בריאים הייתי מביאה את חמתי והולכת לספינינג, אבל אני לא אשאיר אותה עם ילד חולה). לצערי ההורים שלי לא יבואו לעזור, כדי לא להסתכן בהעברת החיידק לאחותי שרגישה מאוד בגלל טיפולי הכימותרפיה.

rnavina

New member
יש אפשרות לקצר? אולי הוא לפחות

יכול להקפיץ את הקטנה לגן בבוקר? תיכף סופ״ש. אולי תוכלי לדחות את האימון לשישי/שבת? הרבה בריאות גם לאחותך.

adip78

New member
הם לא מוכנים לשמוע על לקצר

אנחנו גרים בזכרון והיום כיף בירושלים. יש לו שעה וחצי נסיעה לפחות ולדעתי יותר כי הוא אוסף חבר מתל אביב. הם אמרו לו שחייבים להיות שם ב8:30 בבוקר ותכננו יום שלדעתי צריך 3 ימים כדי להספיק...

rnavina

New member
הם או הוא?

במצב כזה הייתי מצפה לגמישות מצדו... זה לא חייב להיות הכל או כלום לדעתי.

לדעתי

כן כדאי לפרגן לו את יום הכיף - אני הייתי מאוד מתבאסת אם בן-זוגי היה מבקש שאבטל דבר כזה (שקבעתי חודש מראש ושאם אדחה יתבטל) אם יש לו את האפשרות לקחת חופש ואם במקום אלך לעבודה - הוא כן יקח חופש.. סה"כ אם הוא יהיה מתוסכל מזה וזה יצור ביניכם קצר זה רק לרעה. מה עם להיעזר בחמותך? יש מצב? (כותבת כיכתבת את זה כאופציה להערב..)

adip78

New member
לצערי זאת לא אפשרות

חמותי מחר ביום בדיקות עם חמי...

pruvence

New member
גם בעלי היה אתמול בארוחת גיבוש

עם העבודה...אממממ. זה קצת קשה ומאד מבאס, שאת קצת תקועה והוא יוצא ומבלה.צריך גם לפרגן לעצמך לפעמים איזה יום כייף, זה הפיתרון!

רפואה שלמה לילדון

ובנוגע להתייעצות: באופן אישי, נראה לי שהייתי בולעת את הצפרדע ומפרגנת לו את יום הכיף הזה, עם כל הקושי. למה? כי זה יום מיוחד בשבילו שלא קורה הרבה (בטח פעם בשנה או פחות, לא?), כי זה יום שעוד אנשים מחכים לו ותלויים בו (כלומר גם החברים שלו נפגעים אם הוא לא מגיע), כי אין אפשרות לדחות את זה, כי מבחינת העבודה שלך את לא תהיי ב"ברוך" אם תישארי מחר בבית. אז נכון שזה יהיה יום מאד קשה בשבילך, אבל זה רק יום אחד. אפשר גם אולי לבקש ממנו לפרגן לך מנוחה יותר רצינית בסופ"ש אחרי זה. תדמייני את עצמך בנעליו ותראי כמה היית מתה לנסוע ליום טיול הזה.

D X 9

New member
רפואה שלמה לילדון

לגבי השאלה שלך - אני מתלבטת מה בעצם את שואלת... באופן אישי אני מאד משתדלת לא להעזר בגבר אם אני יכולה להסתדר לבד. כזו אני.. ובאמת הייתי מפרגנת לו את היום חופש, בטח אם מדובר על אירוע כל כך מיוחד ובטח חיכה לו המון זמן. אני בטו-חה שעם רמז קטנטן הוא גם יידאג לפצות את שניכם.......

imasarit

New member
הייתי מאפשרת לו את יום הכיף,

כי מתוכנן מראש ואחרת - יתבטל. לא נראה לי משנה להישאר עם הילד אם החצי בעבודה/בפעילות מתוכננת (זה לא שהוא סתם מתבטל ומסתובב). רפואה שלמה למסכנון

NORD

New member
שירגיש טוב, ומהר.

לשאלתך, אני בשום אופן לא הייתי מבקשת את ביטול יום החופש. נראה לי לגמרי לא קשור ולא רלוונטי. (אם כי נחרצותי מעידה על כך שהדינמיקה שלכם כנראה שונה מזו שלנו, ולכן התשובה אולי אינה רלוונטית).

מיוליקה

New member
חצי הכוס המלאה בסיפור -

לא תהיי ב- happy hour והמשקל ימשיך לרדת
החלמה מהירה למתוקי.

adip78

New member
עדכון

האנטיביוטיקה מתחילה להשפיע והוא קם לתחייה. כואב לו עוד הגרון, אבל הוא בסדר יחסית. לי ולחצי היה פיצוץ רציני אתמול. ביקשתי ממנו שיצא מאוחר יותר (דחיה של שעה וחצי) כדי שיקח בבוקר את הקטנה לגן וילך לקופ"ח לשים את המשטח גרון (כדי לחסוך לחולה את ההסתובבות המיותרת). הוא אמר שזה יהרוס להם את כל היום והוא לא עושה חצי. או שהוא יוצא ב6 בבוקר או שהוא לא יוצא. מפה זה התווכח לויכוח נוראי על כל החיים שלנו והאשמות הדדיות על אלף ואחת דברים. לילה ראשון ב12 שנים שלנו יחד שאנחנו הולכים לישון כועסים. בבוקר הוא קם ואמר לי שהוא נשאר איתנו יחד כי הוא רוצה לבלות איתנו והוא יפסיד את היום כיף עם החברים. אמרתי לו שזה נראה לי מיותר. הוא אמר שהוא רוצה לבלות איתנו יום שלום בלי הקטנה וככה גם אני וגם הגדול יקבלו את תשומת הלב שלו (שקצת ירדה מאז שהוא קודם בעבודה). אז אנחנו מבלים יחד בבית שלושתנו.

למעלה