הגבר ששייך לאחרת..

הגבר ששייך לאחרת..

הוא נמצא לידי וכל כך רחוק. יכולה לחוש את ריח הבושם שעליו ממרחקים גופי כבר יודע את קצב צעדיו ומתחיל לשלוח רעידות של היתרגשות . הוא נוהג להגיע לעבודה עים גינ´ס שמונח על ישבנו כמו כפפה ליד והעינים כאילו מעצמן יורדות לכיון אזור חלציו לאזור שבו ידי כל כך רוצות להיכנס להרגיש את גבריותו שם להרגיש אך במגע של קסם מצליחה לעורר את תאוותו.. הוא נכנס כדי לקחת משהוא מעל שולחני ושואל לשלומי ?ואך ביליתי אתמול? הוא מושיט את היד על ושוב אני רואה את הטבעת אותה טבעת שכאילו תמיד רומזת "אני שייך לאחרת". מישתדלת להימנע מלראות את חיוכו ואת זיו פניו כי לא אעמוד בזה..

ואז..

יום אחד הגעתי לעבודה בלי רכב והוא הציע שיקח אותי הבית ניכנסנו לרכב ..וידעתי שאני לא יכולה להשתיק את הפנטזיות של כלפיו יותר..ושלחתי יד לבליטה היא שמטריפה את חושי..הוא נירתע בהתחלה הוא החזיר את הכיסא אחורה טיפה..ואני בטרוף של רעב כמיהה מנסה לפתןח את מיכנסיו..משחחרת לדרור את איברו ובמיומנות שנירכשה בדימיון לרגע הזה מתחלה ללטף ותוך שנייה מיתכופפת לתנוחה נוחה כמה שאפשר .טועמת מעבירה לשון..מתחילה מהעטרה ולאט לאט עד שכולו נמצא בפי..בקצב רצחני כאילו מנסה להשיג את הזמן..ויכולה לשמוע את גניחותיו המאופקות תוך כדי נסיעה מרגישה את התפיחות והדופק בפי..ו..גניחה אחת חזקה וברקס פתאומי. ואחריו שלושה זרמים של זרע חמים לתוך חלל הפה. יצאתי מהרכב בפינת הרחוב שלי..עדיין עם טעם זרעו בפי.. טעמו של גבר!

יש פתגם שאומר..

מה שאסור מתוק יותר, ומיים גנובים יימתקו, והנה המילים שלך, הסיפור הזה, מוכיח זאת. דרך הכתיבה שלך, עלו בי מחשבות רבות אהבתי מלאכית כחולה

ביגבן

New member
למה זה קורה רק בחלומות???

הא מישהי יכולה לענות אותי / לי :))

הממממממ....להסביר..אז כך

אולי אתה לא נמצא במקום הנכון... הכוונה לא לידי.!! ביג בן..נכון שזה מטריף את החושים..רק מהמחשבה. ועד שניפגש.. חלומות ענוגים לך

לא רק בחלומות..

מה לא ידעת, חלומות כן מתגשמים
מלאכית כחולה

למעלה