הגבר שלי

אוריאנה

New member
הגבר שלי

הוא אוהב אוכל. הוא רק מריח את הטוסט שלי ואץ-רץ למטבח. הוא חולה על מכוניות, ובכלל כלי-רכב, טלפונים סלולאריים (אמיתיים, כמובן, את הצעצוע הוא זורק בשאט-נפש) ומכשירי חשמל. מעצבן? כן. גבר? בהחלט. עוד לא בן שנה ורבע אבל גבר שבגברים. קוראים לו בנצ`וק והוא אהבת חיי.

daltton

New member
תינוקות

יש לך הסבר לאובססיה של הילדים לסלולרים ולשלטי טלוויזיה?

מאיר*

New member
ילד דיגיטלי

לטוב או לרע אלו הם ילדי שנות ה-2000 ``ילדים דיגיטליים`` כבר לא עושים מחנות על עצים ומשחקים שוטרים וגנבים ושאר משחקי פעילות שמקום משחקם הוא הטבע והרחובות. הקטן גדול יהיה ושאיפתו תהיה לשים את ביל גייטס בכיס הקטן. ומה שנותר זה לאחל לו שיהיה בריא ,יצליח ועד 120 כמו 20.

יפעת*

New member
הייייייי חכה רגע מה החיפזון;-p

תן לילד לגדול כבר עד 120?.ומי יודע עד כמה הדור הזה יחייה אולי כבר ימציאו נוסחה לחיים ארוכים.... יפעת

אוריאנה

New member
``מה החיפזון`` זה בול בנצ`וק

כי אצלו הכל מהר-מהר, ועכשיו. אין לו סבלנות (גם זה תורשתי מהאמא). אפילו השיניים צמחו לו 4 ביחד. אחת-אחת זה לאט מדי ומורט-עצבים. ורק שמישהו יסה לעצור אותו, נראה לכם שאפשר? איפה. הוא בשוונג ושלא יפריעו לו. ובקשר לשלט של הטלויזיה... אכן בעיה... הוא אוחז בשלט ומחליף ערוצים עד שהוא מגיע לערוץ 6, שם הוא נעצר. כמו שאמרתי, רק בן שנה וחודשיים אבל אחלה גבר. למזלי אני לא צופה בטלויזיה אז מה אכפת לי שישחק איתה, אבל כמו שחברה שלי אמרה ``חכי שהוא יתחיל לריב איתך על המחשב...`` כולי חיל ורעדה. אז נסו להסביר לו שהחיפזון מהשטן, נראה לכם שהוא יקשיב?

יעלי^

New member
ושוב המפלצת ירוקת העיניים משתלטת על נפשה הענוגה של יעלי^

למעלה