הגברת שלי...

חיוך

New member
הגברת שלי...

יושבת עלי עכשיו בעודי כותבת שורות אלו... מי יודע/ת מה עושים כשהיא מתעוררת בשנייה ששמים אותה במיטה?! עלי היא דווקא ישנה מעווווולה. רק במיטה היא מסרבת, אם היא לא ממש נרדמת עלי קודם לכן... וגם מוצץ היא לא מוכנה לקחת. אני צריכה את עזרת המנוסות. זאת הראשונה שלנו והיא בהחלט חוגגת על העובדה הזו. ואפרופו טיפת חלב, הגברת הזו עלתה בשבועיים האחרונים 800 גרם (כ-400 לשבוע...) ממש בטטה קטנה. החלק הזה היה בשביל השוויץ לילה טוב לכולם-כולן

לאה_מ

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אם ככה, לא ממש נורא שהיא ישנה עליך. אם זה לא מפריע לך, תני לה לישון ככה. בכל אופן, אם את רוצה להפחית את הסיכוי שהיא תתעורר בהעברה למיטה, את יכולה לכרוך מסביבה חולצת טריקו שלך כשהיא נרדמת, ולשים אותה במיטה ביחד עם החולצה (ואפילו כשהיא מגולגלת בתוך החולצה). עוד אפשרות היא לרפד את המיטה בשמיכה מבד לא קר (טריקו, פוטר, פליס וכד´). עוד אפשרות (מאד מומלצת) זה להביא אותה לישון במיטה שלכם.

ענתש

New member
הי חיוך ../images/Emo13.gif

אני פשוט נכנעת לה במקרים כאלו (טוב, אצלנו זה לא כל הזמן...) ומרדימה אותה בתינוכיס. המצאה מעולה. ואז אני עושה מה שבא לי והיא עושה מה שבא לה (=ישנה עליי). וכולם מרוצים.

חיוכית וגבירתה... אהלן....

גם לנו היה שלב כזה. את יכולה לנסות לעטוף אותה בשמיכה קלה שיש בה הריח שלך ולהניח אותה במיטה ככה עטופה-היא תרגיש פחות את השינוי בסביבה.פעמים גם מעבר חד מאור לחושך מעורר אותם. או להחזיק אותה עלייך עד שהיא ישנה עמוק ויש פחות סיכוי שתתעורר.

למעלה