מי שרואה "רק" את ההומואים במילא בחר
להתעלם משאר הדברים, אנשים לא עד כדי מפגרים - אם מישהו הבין שHIV זו מחלה של הומואים זה בגלל שככה הוא בחר (מתוך דעות קדומות שממילא היו שם). לגבי שאר הדברים, אני מאד מסכים, אצל סטרייטים הבעיה היא בעיקר במודעות, ההתעסקות בהריון וחוסר מודעות למחלות. אצלנו ההומואים, בעיית המודעות פחותה באופן משמעותי וכנראה נמצאת במקום אחר - לכן HIV זו בעיה של הומואים. היא אולי גם בעיה של סטרייטים אבל אותי זה לא מעניין - אותי מעניין שזו בעיה של הומואים והייתי שמח אם היו מתעסקים בה בהקשר הקהילתי (מבלי לפזול החוצה ולעשות השוואות עם הסטרייטים) והייתי שמח אם המחלה לא הייתה מתפשטת בה בקצב שבו היא מתפשטת כיום (רק בגלל שאני מעוניין להשתייך לקהילה בריאה). כמו שאיציק כתב קודם, הסרטונים האלו לא מדברים על מניעה ומודעות למניעה אלא על הדמוניזציה שעושים לנשאים. זה אמנם לא משרת את הלא נשאים אבל זה כן משרת את הנשאים, ובינהם ההומואים הנשאים. זה בדיוק משרת את הנקודה שהעלית, אתה לא רוצה שהומואים יתפסו כנשאים - אם נשאות לא הייתה גוררת את המשמעויות הנוכחיות שלה אז זה לא היה כ"כ נורא אם הומואים היו נתפסים כנשאים (ובעיני הם גם לא היו נתפסים כנשאים במילא - מי שמקשר בין השניים לרוב לא שייך לקבוצת האוהדים שלנו, ככה שברגע שנשאות תפסיק להיות שלילית יפסיקו להשתמש בה כדי להנמיך אותנו).