הגברת לי אלוני

הגברת לי אלוני

עושה הרושם שאת חוקרת ועושה כל מיני עניינים השאלה שלי היא כזאתי בתור אחת שכל חייה מחפשת לחקור תחום כמו סקס, לא עברה המחשבה בראש שאת ניפומנית כפייתית? כאילו לחקור רווקות בת"א לגבי הסקס שלהם? מה את חושבת לגלות לגבי המיניות שלהן?? אם כבר המלצתי לך תנסי לבדוק כימייה בין זוגות מתפקדים , תלמדי טאנטרה סקס של ארבע שעות במשגל רציף תעשי דברים באמת מעניינים, אם מי מעניין התפקוד המיני של הרווקות ואם יש להן תפקוד מיני , כרווקות סביר להניח שמדובר במין מזדמן. ואז נשאלת השאלה החריפה יותר האם החיפוש אחרי הזאנר הזה מחזיר אותנו לנקודת ההתחלה, את נפומנית אובססיבית.

אגב אלוני = ראובני

השאלה השניה היא , איך את מפרסמת את שמך ללא בושה ומשאת נפש , ופשוט פונה לציבור שלם של נשים שעכשיו עומד ולא יודע מה לעשות? יש לך מושג כמה אנשים עכשיו נפגעי תקיפה מינית יושבות בבתים שלהן, רואות את הפורום וחשות יש ציבור שלם של נשים , לי ישעיהו קיציס היקרה אל תגידי "רווקות ניפומניות" "אבל אני לא אמרתי" "אבל את אמרת, אני שמעתי אותך אומרת מנקות בתים" יש ציבור שלם של מנקות בתים שיושבות עכשיו רגליים מפושקות מסתכלות על המקל ניקוי בצד ימין , וחושבת מה לי ישעיהו ראובני הייתה עושה בסיטואציה כזאתי יש ציבור שלם של מנקות בתים הגברת לי , ציבור שלם שדורש שלום עם האסלה וכל החטיבה הלוגיסטית שתפקידה להגן על חכמת הדרך הסלולה.

תודה על הניתוח הפשטני

המחקר שלי לא עוסק באקטים מיניים, אלא בהתייחסויות רגשיות, עמדות ותפיסות של נשים רווקות סביב המיניות שלהן. זה טיפה יותר מורכב. אני מאוד מעריכה מיניות כאנרגיה המזינה את חיינו היכולה לעשות לנו אושר רב, אבל משם ועד להיות נמפומנית או/ ו אובססיבית, לצערי הדרך רחוקה. לגופו של עניין בכל האמור לפורום זה מדובר בפורום המיועד לנשים, אבל מכבד גם שאלות של גברים. אם יש לך שאלה, או עניין שאתה רוצה לבדוק, בבקשה אבל עשה לכולנו טובה, ואל תשפוך עלינו תובנות בשקל. זה בדיוק מה שאנחנו לא רוצות. מותר לנשים לאהוב סקס, להעריך סקס, להיות סקרניות לגבי המיניות שלהן ועדיין לא לחשוב שיש בכך פגם. אז ברגע שלא תהיה מאוים מנשים, ותכבד אותן, תוכל לראות שיש בכך ברכה לכל החברה.

איך אני מרגיש את האהבה שלך בסיומת

כאילו התחלת עדין, ונהיית אגרסיבית מאוד לקראת הסוף אני מקווה שאת לא מגיעה לאורגזמה בכתיבה חחחחחחחחחחחח חומר פסיכודינמיקה בכתיבה סכמתית אך פרו אסוציאטיבית. חוקר את מיניות הגברים לגבי נשים הרות, פטיש רגליים, וכו'.

Dark Muse

New member
טרוליק, באת להציק? מה אתה רוצה?

פורום מבורך, הלוואי וכל הנשים תגמורנה!

שגיתא

New member
מזרחניק ../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif

גם אם אתה טוען, טענה זו מדינה עם חופש ביטוי לפחות שלא יהיו בה גיבוב של שטויות, יש לך מושג מה זה נימפומנית לפני שאתה מתייג מישהו ודבר שני אף אחת לא ממש מכריחה אותך להיות כאן, ואני בטוחה שתוכל להנות במקום אחר, אם אתה כבר שואל, ראוי שמישהי שמנהלת פורום כזה תהיה בעלת ידע קצת יותר מידע גופני, אז דרך צלחה
לך קבל 200 ש"ח (כמו במונופול) ועבור להטריד פורום אחר, בהצלחה שגיתא

למעלה