הגברת זרע

zvikapaz

New member
הגברת זרע

שלום רב, אני נשוי מזה שנה לאשה גרושה עם 3 ילדים. לי אין ילדים. בבדיקת זרע לאחר שנה נמצאו הממצאים הבאים: ריכוז הזרע הוא 115 מיליון למ"ל (הנורמה שווה או ל-20 מיליון) הנפח הוא 0.4 מ"ל לעומת נורמה של 2 ומעלה , התנועה היא 61% - מתוכה 25 % טובה ו-36% איטית. TOTAL MOTILE COUNT - עשרים ושמונה מיליון תאים תקינים 8 אחוז ופתולוגית ראש 82 אחוז. האם יש סטטיסטיקה של שיפור באמצעות טיפולים טבעיים להגברת זרע ? איזה טיפולים טבעיים כדאי לקחת , צמחים וכו'? תודה

yigalby

New member
שלום

ניתן להגביר את הזרע בעזרת צמחים(וכמובן תזונה),ואני לא אצטט את התיאורים שאמר לי אתמול מישהו שקיבל ממני צמחים, אבל זה הזכיר לי ממטרות. אשמח לעזור לך בנושא זה יגאל

להגברת הזרע - יש ויש

מה לעשות . תזונה בריאה ונכונה שמאפשרת יצירת זרע באיכות בריאה ונאותה. מצטרפת לדברי יגאל - גם צמחי-מרפא מסוימים. חובה להתאים באופן אישי ולבנות את הדרך הנכונה עבורך, איש יקר. אשמח גם אני לסייע בהמשך. בברכת הצלחה לבריאות איתנה ולהרחבת המשפחה בע"ה, שנה טובה יותר של רעננות וזרימה נאמנה בטבעיות טבעית ורק בשמחה ובטוב-לבב,
שלומית נצח

hal767

New member
יש לתת את הדעת על המצב הבריאותי הכללי.

הנושא המדובר אינו מנותק מנושאים בריאותיים אחרים. מה שגורם לבעיות בריאותיות שונות עלול לגרום גם לבעיה הזאת. לכן יש לטפל במערכת כולה. גם תרופות שונות מכל סוג הינן רעלים והם בהחלט עלולות לפגוע גם בפוריות הגבר והאשה. לתזונה יש תפקיד מאד חשוב בנושא. ארשום לך מס' טיפים. הם אינם מהווים יעוץ כי אינני מכיר אותך. כל מה שקשור לחריף וחומצי מהווה גורם בעיה עבורך: תבלינים חריפים, ירקות חריפים (שום, בצל וכד'), חומץ, פירות בוסר, קולה, תה ירוק, קקאו, קפה, כימיקלים במזון, חלבונים מהחי ועוד הינם גורמי בעיה. לעומת זאת, פירות מתוקים, ירקות טריים מסויימים, אגוזים, שומשום ועוד, כל אלה מגידול אורגני, יתרמו רבות לשיפור המצב. יש להתאים את הדרך באופן אישי בהתחשב בכל הנתונים.

יעל ND

New member
שיפור זרע

נשמע מאד מעודד: יש מקום טוב לעבוד. אפשר לעבוד בשיטות שונות בהצלחה. אני אישית משלבת בין השיטות וזה נותן הצלחה הכי טובה, לדעתי. בכל אופן - הפוטנציאל שלך לא רע יחסית למה שטיפלתי.

0 אור 0

New member
האמצעים הטבעיים הם הטובים ביותר

למעט מקרים של חסימה פיזית, לרפואה המשלימה על כל ענפיה תשובות טובות בהרבה לנושאי פוריות ושיפור הזרע מכל הבחינות. הפתרון הטוב ביותר הינו הוליסטי וכולל את כל הכיוונים: שינוי בתזונה, תנועה, טיפולי מגע או דיקור וכן גם צמחי מרפא שמחזקים את המערכות שנחלשו. הטיפול משלב למעשה 3 כיוונים : 1. טיפול ישיר במערכות יצור הזרע 2. שיפור הבריאות הכללית - כשלא פעם הבעיה בזרע קשורה לבעיה אחרת לחלוטין באיזון הגופני 3. שיפור המצב הרגשי/נפשי - הפחתת המתח והגברת האנרגיות החיוביות

למעלה