הגבלת %CPU

yokohoma

New member
הגבלת %CPU

שלום לכולם אולי זה לא בדיוק הפורום הנכון אך בכם אני שם את מיבטחי יש לי מחשב P#3 256MB עם XP PRO על המחשב מותן E-Mule ו firewall של AlarmZone כהמחשב עובד הרבי זמן אז Process של הFireWall בשם Vsmon מעסיק את הCPU ב98% דבר הגןרם לתקיעת המחשב,השאלה שלי האם יש תוכנה בה אני יכול להגביל את % הCPU של כל Process ? אם יש אשמח לדעת אשמח לכל פתרון חג שמח לכולם

rafid1

Active member
מנהל
--->

PIII + EMULE + ZA - זה מתקון בטוח לאיבוד לדעת ב100% CPU של המחשב. תחליף ZA לKERIO . ואופציונאלית - תגביל את מספר הCONNECTIONS באימיול ל50.

מול

New member
לפני שאתה מגביל אותו

אולי כדאי לבדוק למה התהליך הזה לוקח כלכך הרבה CPU . לטפל בסימפטום זה לא רעיון טוב לרוב . ידנית ניתן לשנות את העדיפות של process ע"י start->run->taskmgr ללכת לטאב ה Process עכבר ימני על התהליך הרלוונטי ולבחור priorety ולתת את העדיפות המתאימה . אבל אם ה PFW שלך דורש כלכך הרבה CPU זה יכול להגרם בגלל כללים שאינם מסודרים בסדר נכון ,שאינם נכונים . דוגמא לאופטימיזציה : eMule דורש בד"כ פורטים מסוימים פתוחים וגורם תעוברה מרכזי .תן לפורטים הנ"ל מעבר חופשי ללא תלות בתוכנית או תן לתוכנית גישה בלתי מוגבלת ושים את הכלל בראש הרשימה . בכל מקה ,אני לא מכיר את רמת הידע שלך בנושא ולכן ממליץ בחום לא לקורא ולגגל לפני כל כלל . בהצלחה

מול

New member
המשפט הסופי הוא כמובן טעות

וצ"ל " ולכן ממליץ בחום לקורא ולגגל לפני כל כלל"

סופרמן!

New member
מממ...

1) תנסה לשדרג את הZA לגרסה האחרונה. 2) תבדוק את זה. 3) יש שם אופציה להגביל את כמות הALERTS תגביל אותה למשהו נמוך.

למעלה