הגבלת משתמש

Centros

New member
הגבלת משתמש

שלום רב. יש לי רשת עם מס' מחשבים בעסק,אני רוצה שמחשב אחד יהיה מוגבל מאוד באפשרויות עבודה שלו,כלומר אני רוצה לבטל את האינטרנט (אך לא את הרשת) ואני רוצה שלא יהיה אפשר לראות כלום בווינדוס (כלומר מחשב שלי ריק,אין תוכניות ואי אפשר להתקין כלום).אני רוצה שיהיה אפשר להפעיל תוכנה אחת שיושבת ברשת. תודה רבה ויום טוב

בעז 21

New member
אהלן,

מה אני חושב שאתה צריך לעשות: "אני רוצה לבטל את האינטרנט" -אם מדובר על עסק המכיל רשת LAN והקשוריות החוצה היא לאינטרנט בלבד (לא לsite אחר או משהו בסגנון)אתה יכול לבטל לו את הdefualt gateway , כמו כן אם תתן עוד מידע לגבי טופלוגיה של הרשת שלך אני ימליץ לך בדיוק מה לעשות במקרה הזה. שורה תחתונה זה בכלל לא מסובך. "אני רוצה שלא יהיה אפשר לראות כלום בווינדוס" - הדרך הכי פשוטה היא באמצעות GPO להתחיל לחסום לו הכל דרך הGPO... לדוגמא אתה יכול ללכת בהגדרת הGPO ל:
User configuration -> Administrative Templates -> system -> Run only allowed Windows application​
ושם בעצם לבחור ברשימה איזה אפליקציות אתה מרשה שיפעלו באותו מחשב זה (כמובן שהגדרה זאת נמצאת בחלק של הUSER ולכן בתחנת העבודה הזאת אתה חייב להגדיר שמשתמש ספציפי יעבוד על התחנה הזאת..) מקווה מאד שעזרתי.. אם תפרט עוד לגבי הבעיה אז המומחים האמיתים (מנהלי הפורם וחבריהם) יתנו לך תמיכה.. בברכה בעז גליל.

למעלה