הגבלת אורך TextBox בטופס ASP.NET

estersh

New member
הגבלת אורך TextBox בטופס ASP.NET

הי, שוב אני זקוקה לעזרה. יש לי בטופס TextBox שהמוד שלו מוגדר כמולטי ליין. מה שאומר שהמאפיין של מספר התוים לא חל עליו (ובעברית פשוטה יותר, הproperty של MaxLength לא ישים בTextBox שלי, בגלל שה TextMode property הוא MultiLine). מה אני יכולה לעשות כדי להגביל בכו"ז את מספר התוים תוך כדי הכנסת הערך? הטקסט בוקס נראה כך: אסתר
<asp:textbox id="txtDescription" tabIndex="6" runat="server" MaxLength="60" TextMode="MultiLine" Height="92px">​

estersh

New member
מה שאני ניסיתי לעשות:

ולא הלך. כמובן. בHTML שמתי את הפונקציה הבאה:
<SCRIPT language="JavaScript"> <!-- Begin function textCounter(field, countfield, maxlimit) { if (field.value.length > maxlimit) // if too long...trim it! field.value = field.value.substring(0, maxlimit); // otherwise, update 'characters left' counter else countfield.value = maxlimit - field.value.length; } // End --> </SCRIPT>​
ובקוד Codebehind של הטופס, באירוע Page_Load כתבתי:
txtDescription.Attributes.Add("onKeyDown", "textCounter(this.form.message,this.form.remLen,5);") txtDescription.Attributes.Add("onKeyUp", "textCounter(this.form.message,this.form.remLen,5);")​
אינלי שמץ של מושג מה הבעיה. אבל הERROR מופיע בשורה:
if (field.value.length > maxlimit)​
של הפונקציה. (אם אני מוסיפה איזה ALERT לפניו, הALERT עובד, אבל אחריו שומדבר כבר לא פועל, ואני גם לא יודעת איך רואים את השגיאות בג'אווה סקריפט). רעיונות? קצת הדרכה?

yuval k

New member
נסי למצוא את השגיאה של JS... ../images/Emo26.gif

מופיע בשורת המצב אייקון דומה לזה -
. לחצי עליו פעמיים, וייפתח חלון עם פירוט הבעיה. חזרי אלינו עם זה, ונוכל לעזור

gilad g

New member
אגב

אני חושב שהשאלה הזאת יותר קשורה לפורום בוני אתרים, או לפורום ASP

estersh

New member
תודה לך. מצאתי כך את השגיאה

והיא כל כך מטופשת שאנ'לא יודעת איך לא בדקתי את זה מלכתחילה. הפרמטרים ששלחתי לפונקציה פשוט לא היו נכונים. השם של הטקסט בוקס לא היה נכון. תודה רבה.

IgalR

New member
תבדקי בדקומנטציה איך לעבוד עם

CustomValidator .

estersh

New member
עם זה אני עובדת תמיד

אבל זה מופעל רק כשיש BIND או משו כזה. כשאני לוחצת על הSUBMIT. ואת הבדיקה הזו רציתי תוך כדי ההקלדה. בכולופן הבעיה נפתרה. ותודה רבה. אסתר

למעלה