הגביש והפיניקס

ק א ז ו

New member
הגביש והפיניקס

אני לא חושב שידברנו על זה יותר מדי אני הייתי ילד די קטן (ביסודי) כשראיתי את הפרקים האלה פעם ראשונה אז דבר ראשון, אם מישהו יודע את מספרי הפרקים של כל הסאגה ומאיפה אפשר להוריד/לקנות שישלח לי מסר בכל מקרה, גדלתי בכמה שנים מאז שראיתי את הפרקים, והתחלתי להבין כמה דברים שם ואני רוצה להיזכר בשמות ובאנשים שבסאגה. אני זוכר שהיה איזה אח ואחות שהתחרו על המלכות, לבסוף האח (הרע) לקח את הגביש והתאבן, ואז הוא גדל כזה וניסה להרוג את האקס מן ואז אני זוכר קטע שסופה מביאה את ג'ובילי (שהיתה רק ילדה) לכדור הארץ... לא יודע למה אני זוכר דווקא את זה ואז האקסמן נמצאים בתוך הגביש, שזה מין עולם שה"אח המרושע" יכול לשלוט בו על הכל והכל יכול לקרות בכל מקרה מישהו יכול לעשות תקצירים (לא כל כך קצרים) של הפרקים האלה? רק כדי שאני ייזכר? ומתי ישדרו שוב את הפרקים?! אני זוכר שפעם כל יום בשלוש וחצי הייתי ממהר מהבית ספר לבית ומגיע על השניה לראות אקס מן בערוץ 1... ואז היה איזה פרק שהבן של קסוויאר השתחרר והפך לאיזה מפלצת שיכולה לעשות הכל ופצע את וולברין קשה... ואז היה "המשך יבוא" ולא שידרו עוד פרקים! אני רוצה את ההמשך! ולא את האקסמן הדור הבא הזה!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלמה לא בדקת במאמרים קודם?

יש שם תקצירים של העונה הראשונה והשניה...

The Human Torch

New member
אם כבר מדברים על הסדרה הזאת...

למישהו יש מושג אם עדיין משדרים אותה איפשהו? אני ממש רוצה לראות את כל הפרקים שוב, אני כבר לא זוכר אותם מספיק טוב.

למעלה