הגבהת סמוראי

הגבהת סמוראי

פתחתי עוד שרשור כי יש לי שאלה נוספת אחרת ואני רוצה תשובות לשתי השאלות. התקשרתי לפרוג'יפ לגבי הגבהה לסמוראי, אמרו לי כי זה עולה מחיר מגוכך של 3200 שקל להוספת קפיצים מיוחדים (800 ש"ח פר קפיץ). כששאלתי לגבי נדנדות הם אמרו לי כי עם הסמוראים יש בעיה לשים נדנדות. מצד שני, ראיתי שלרוב הסמוראים יש הגבהה מהסוג הזה. אני מבולבל. כדאי? לא כדאי?

מני 22

New member
אם ביג לא יעזור אז יש את ......

תגיד שאלה על ארז סנטו ממוסך טופ גיר שמעת? מדובר באדם שיש לו סמוראי 87 משופר מהיסוד כולל הכל אני מאמין שהוא ירצה לעזור לך בנושא. הטלפון של המוסך הוא 09 7445240 והנייד הוא 054 434580 ושיהיה בהצלחה. אגב אני לא מכיר תבן אדם אלא הפרטים לקוחים ממגזין אוטו שטח מס 12.

BIG CHEVY

New member
בודי ליפט?? בולמים סלילים..

אם תרוצה אני אברר מחיר אצלנו על בודי ליפט 5-6 סמ עוד??

BIG CHEVY

New member
כמה אתה רוצה להגביה??

קיט הגבהה יקר.. אבל תלוי מה תרוצה.. מבחינת גובה

BIG CHEVY

New member
דיברתי איתו..בין 1000-1500 כולל..

עבודה ואחריות תחשוב על זה.. אני מבטיח איכות תברר עלנו אם בא לך.ההגבה 5-6 סמ . תשאל פרטים שאתה רוצה לדעת

edyc

New member
עזוב אותךם מבודי ליפט

הסיבה היחידה להרכיב בודי ליפט היא כדי להכניס צמיגים גדולים יותר. אני מניח שזו לא המטרה. האפשרויות שלך הן שאקלים ארוכים (כמאה ש"ח ביצור עצמי אם מדובר בשאקלים רגילים). בכל מקרה שאקל מגביה במחצית מהאורך הנוסף ופוגע ביציבות הרכב (נותן יותר חופש רוחבי לעלים). האפשרות היקרה יותר היא ערגול ... הרבה פעמים שוקע די מהר לגובה המקורי. והאפשרות הטובה והיקרה ביותר היא החלפת הקפיצים בקפיצים חדשים של יצרן אפטרמרקט מוכר. מה עדיף? תלוי בתקציב ומה השאיפות מהרכב. אדי

למעלה