הגבהה דחוף

kobix1

New member
הגבהה דחוף

בתמונה שראיתי שהויפו ל מופיעה שם אמריקאית אפורה עם הגבהה הסטרית אנא תנו פרטים מי מה כמה איפה חייב לעשות לשלי גם אמריאית 1303 נב מודע לכל הבעיות שזה גורם ....

zxram

New member
אני מקווה שהפעם תענה.....

טוב אז הבנתי שיש לך אמריקאית לפירוק רציתי לדעת אם הגיר שלב טוב? ואם יש לך איזה מקום שאפשר להוריד בו מנוע וגיר ולהכניס גיר אחר במקום יש לי חיפושית חצי אוטומט ודי נשבר לי מזה....... ובקשר לגלגלי בלון שרואים בתמונה, כמה אתה רוצה עליהם? נ.ב לא להפרע טוב:) אני רק חייל משוחרר

kobix1

New member
דווקא כן

פעם אחת עניתי לך אבל משום מה לא עלתה התשובה אז ככה הגיר שלה במצב מצוין!!! בקשר למקום לא צריך יותר מגק 2 טון וכמה בלוקים... בקשר לגלגלים אין לי מושג בוא נבקש מהחברה פה שיזרקו מחיר ל4 גלגלים רחבים 195.15 במצב מצוין!!!

zxram

New member
תשובה

תשמע אני תכלס הייתי לוקח את כל האוטו ומכניס את המנוע שלי בפנים אבל כלכך חבל לי על החיפוש שלי... היא במצב טוב מידי מכדי להיזרק ואיפה שאני גר אין כלכך מקום לחנות אוטו סתם ככה כי אחרי יומיים בערך איזה שכן ילשין ויקחו לי אותה למזבלה.... אל תשכח שגם צריך להחליף פדאלים ומוט הילוכים וזה קצת להתעסק עם החשמל של הרכב, אם אתה מבין בזה סבבה , אבא שלי אומר שזה שטויות רק צריך מקום בשביל לעבוד. בקשר להגבהה , על שלי עשינו לפני כמה שנים בקלקליה זה עלה איזה מאה שקל (אל תנסה את זה היום אני לא צריך יסורי מצפון). בעיקרון זה לא כזה מסובך רק צריך כלים מתאימים..

vq55205

New member
אמריקאית

אם הבנתי נכון האמריקאית שלך זקוקה לאוברול כאשר יש לה מנוע לא תקין ואני מבין שהוא מפורק לגורמים אבל כל החלקים נמצאים.מה מצבה הכללי למעט המנוע אולי כדאי פשוט לעשות לה מנוע ואולי להפוך אותו ל - 1600 . אם אתה אומר שיש לה טסט כנראה מצבה טוב . כמה אתה מבקש עבורה ?

kobix1

New member
כעיקרון!

המצב שלה טוב מאוד מבחינת מערכת הגה בלמים חשמל וגיר. אבל היא עומדת כבר 4 חודשים המנוע אכן מפורק מחוץ לאוטו ואפשר להשקיע בו עבודה למי שבא לו אני מבחינתי קניתי עוד אמריקאית עם מנוע תקין... אז מי שבא לו אין לי בעיה למכור אותה ככה איך שהיא עם מנוע מפורק ב1500 שקל...שוב מבחינת פחחות אין לה טיפת חלודה אבל הצבע כבר נראה דהוי והיא זקוקה לצומת לב רצינית.... אגב למנוע המפורק יש בוכנות וסליבים חדשים לגמרי בשקית...

vq55205

New member
1500

האם הראשים שלה זהים לאלה של 1600 והאם הם בעלי יציאה כפולה ?

vq55205

New member
אמריקאית

החיפושית השחורה שמופיעה בתמונות , האם היא החיפושית למכירה או זו שקנית מכל מקום מכאן היא לא נראית כל כך אמריקאית

kobix1

New member
כן זו החיפושית

והיא 1303 למהדרין עם חלון עגול קפיצי סליל דש בורד וכל מה שיש באמריקאית

kobix1

New member
בקשר לצילנדרים אין לי מושג!!

זה מה שהמוסכניק שלי "מוסך יגאל בנתניה" אמר ששם לי אמר ואני מאמין!

vq55205

New member
אמריקאית

אני מבין שכרגע אתה משופע בחיפושיות , אבל לפני שאתה מפרק את האמריקאית שלך לחתיכות הייתי מציע לך לקחת את המנוע לבעל מקצוע טוב וישר , הוא יראה את הצילינדרים הבוכנות והראשים שלך , ולפי מצבם יתן לך תמונה לגבי העלות הנדרשת להחזיר את המנוע ה - 1500 שלך לימי נעוריו כנראה שתצטרך לחרוט את הקרנק ואולי להחליף מיסבים , אם יגאל שלך דיבר נכון אתה יכול לחדש את המנוע במחיר שהרכבתו לשילדה הקיימת תאפשר לך למכור את החיפושית במחיר גבוה הרבה יותר ממה שתקבל עבור החלקים. תחשוב על זה.

kobix1

New member
לחרוט את הקרנק ולהחליף מיסיבים

כמה בשקלים אתה מעריך את העבודה הזו? לחבר את כל העסק אח"כ שיסע אני יכול לבד

yosniv

New member
הגבהה

אם מתלה אחורי הוא צריות אין שום בעיה אלא למתוח את מוטות הפיתול בשן אחת או 2 ולהרכיב מחדש אם יש בעיה אפשר ליור איתי קשר לטלפון 056775226 או באי-מייל יוסי

למעלה