הגאווה בירושלים

הגאווה בירושלים

אתם מארגנים משהו לקראת המצעד? החרדים מאיימים ברצח לכל מי שיצעד הולך להיות שם שמח וזה יוצא בשבת מה שיכפיל את הטרור החרדי

תמיר1991

New member
הישן עם חתולים יתעורר שרוט.

אני מקווה ששינוי לא הולכת לקחת חלק בבדיחה הזו, במקום להתעקש בכל הכח להעביר את המצעד לתל אביב, העיר הסבלנית שלנו, שתקבל כל אדם כמו שהוא. אגב, פתחת תיבת פנדורה, ששמחתי לשבור עכשיו לגמרי...
תמיר.

תבין תמיר

אם יבטלו בירושלים בגללם, שנה הבאה אני חותם לך שהם יפגינו נגד המצעד בת``א!!! ולמרות שאני נגד מצעד גאווה לדעתי זה מיותר לעשות מכזה דבר מצעד לא שיש לי בעיה עם הומואיות אבל די מגוחך לעשות מצעד כזה כמו שמגוחך לעשות מצעד של אוכלי פיצה וכדו` אבל בתור חילוני אני יצעד רק בגלל שאני שונא את ההשתלטות החרדית שלא רק שהם לא בנו את המדינה לא תרמו לה כלום ובמקום שיאמרו תודה רבה שהמדינה קולטת אותם בהמוניהם הם עוד רוצים להשתלט על המדינה!!! ולשנות את חוקיה!!! אסור להתקפל בפניהם במילימטר!!! לילה טוב.

חובה שיתקיים המצעד!!

בשנה שעברה - נדקר משתתף אם כעת לא יתקיים מצעד - המסר יהיה שצריך להשתמש באלימות בכדי למנוע דברים. ההיפך הוא הנכון !!! על הקהילה לקיים את המצעד!!! ללכת בגאון!!! לא לפחד מחבורה של פנאטים . הקץ לכפיה החרדית בירושלים!!!! הגיע הזמן לא להיכנע

למעלה