הבת שלי בת שנה

הבת שלי בת שנה

אני רוצה לעשות לה זר לראש. מי יודע איפה ניתן לעשות זאת וכמה זה אמור לעלות?

Danret

New member
קודם כל מזל טוב! ../images/Emo65.gif

גיל שנה הוא גיל מקסים, והשנה שבאה אחריו היא אחת היפות שיש. לזר יש כמה אפשרויות: 1. זר יבש מוכן, אפשר לקנות בחנויות צעצועים/ הכל ב-$. 2. להכין לבד - לקנות פרחים ולבקש בחנות את חוט הברזל הירוק הדק שמשתמשים בו לסידורי פרחים, ללפף את הפרחים על חוט הברזל עם סרט (אפשר סרט בד ואפשר סרט מתנה), ולא לשכוח לעגל את הקצוות שלא ישרוט. המליצו לי בעבר בפורום על חנות הפרחים בכפר רות כחנות זולה. 3. לקנות זר מוכן - אני מניחה שיש בחנויות פרחים דוגמאת פלורוז. אגב - למרות שזה יום הולדת ראשון ובטח את מאוד מתרגשת, לא הייתי משקיעה יותר מדי בזר, כי בד"כ הם לא סובלים אותו על הראש יותר מדי...
יום הולדת שמח!

אמץ

New member
אנחנו עשינו בפלורוז

נדמה לי שהיה 15 שקל לפני כ8 חודשים. צריך רק להתקשר מראש שיכינו ליום הנדרש.

רחלילי

New member
בכל חנות פרחים ואפשר גם לבד

בכל חנות יעשו לך במחיר 25 שח (פלורוז) 30 שח (אם איני טועה החנות ברעות). את יכולה להכין לבד רק קונים את החוטי ברוד הירוקים והסרט הדביק הירוק (הכל בחנות פרחים) ועושים זר מהמם אישי ויפה לבד. זה לא בעיה 5-10 דקות ויש לך זר.

רחלילי

New member
ואגב לגבי הנוחות

הבן שלי לא סבל עם זה בכלל ולא ניסה להוריד לאורך זמן. הקטע החשוב הוא למדוד להם את זה על הראש לפני שסוגרים עיגול, לא לעשות זר כבד מידי ושיהיה להם נוח. ליומולדת הראשון שלו (חגגנו לו בשתי מסיבותש ונות) עשינו לו זר על קשת של ראש וגם זה היה לו מאד נוח והוא לא הוריד את זה.

למעלה