תלוי
לא כל הבשרים ממש נמסים בפה. כתף מס' 4 אף פעם לא נמס בפה אלא הוא קצת קשה אבל פרסתי אותו דק מאוד. את הכתף הזה אוכלים כמו פסטרמה בתוך סנדוויץ'. לכן כתף מס' 4 לא יתאים לך. הלשון יתאים לך בול. לשון בקר הוא רך מאוד ונמס בפה. הצלעות לא תמיד יצאו לך נמסות. זה תלוי בגיל של העגל, בזן שלו ובעוד כמה גורמים. לפעמים הוא יוצא רך ונמס ולפעמים הוא קצת קשה יותר. מה שאני ממליץ לך לקנות זה 2 דברים. 1. צלי כתף מספר 5. כתף הבקר מחולקת לשלושה חלקים. כתף מרכזי, פילה מדומה, וצלי כתף. צלי כתף הוא החלק המשובח ביותר והוא יוצא רך ונמס. 2. אנטריקוט מיושן או בעברית ורד הצלע בשר מס' 1. בשר שמכינים ממנו סטייקים וצולים על האש או במחבת. אבל הבשר חייב להיות מיושן היטב, [מה שמוכרים בסופרים לא תמיד מיושן מספיק] אחרת הוא יהיה קשה. ולגביי הבשר לחו"ל. כמו שהסברתי, ממתי שהבשר יצא מהפריזר ועד שההורים שלי יגיעו לבית שלהם בשוויץ יעברו בערך 10 שעות. שזה בדיוק הזמן שלוקח לבשר להפשיר. לא כל בשר מתאים להקפאה והפשרה.