הבר נוער - בואו חשבון! איזה שקט!!!

הבר נוער - בואו חשבון! איזה שקט!!!

חשבתי שכל פורומי הגאווה כאן יהיו מלאים ועמוסיםםם!

avitano

New member
אני פשוט בשוק...

סיפור מזעזע מה שהולך שם
הייתה צריכה להיות חקירה עצבנית כדי להגיע לזה

אני באמת בשוק

ריק בש

New member
זה היה פשע שנאה הומופובי.

השאלה אם בכיר בקהילה פשע וחטא חשובה, אבל לא משנה את העיקרון.

גנימדס

New member
זה מה שהיה (כנראה)

ברגע שראיתי את החשוד הרביעי מטושטש-ידעתי מי זה...
כשלראשונה הגעתי למפגשי הנוער בתל אביב הוא היה הראשון שראיתי. אדם גדול, חם ואבהי. בדיוק מי שהייתי צריך לראות.
איך שראיתי אותו ידעתי- יהיה בסדר.
הוא היה גבר בן 40 , נחמד , והכיר לי חלק מהאנשים.

תמיד הוא הסתובב שם,במסגרת "יש עם מי לדבר" , או סתם להגן על החברה הצעירים.
באמת להגן.
כשנסה מישהו לא ראוי להכנס- הוא היה קם , עם הגוף הגדול שללו ועם אותו חיוך אבהי "כן, אפשר לעזור לכם?" . אף אדם לא ראוי לא היה נכנס.

לימים ראיתי אותו באטרף. דובי גאה חמוד שכמוהו.
וכל כך רציתי שיהיה תפוס, שיהיה לו טוב.

כנראה מה שקרה זה שהוא שכב עם מישהו.
מישהו מחברה ...בעייתית....שלא מקבלת גייז בשלווה. מישהו שרואה הומו כקללה. .
וכנראה הם רצו להעניש את המתנדב הזה.
ובאותו היום באו לסגור חשבון.

הם חפשו אותו בבר נוער- היכן שהוא אמור להיות, להגן .

איך ידעו מה זה בר נוער? אולי אותו אחד ששכב עם הגבר הזה- פגש אותו שם. אולי אותו אחד שחפש את עצמו - מצא שם את הגבר הגדול שחפש ורצה.
וכנראה שהמשפחה שלו גלתה את זה. גילו על הילד הזה.
כשמשפחה הומופובית מגלה על ילד הומו - הם עושים לו את המוות. אוסרים עליו לצאת עוקבים אחריו לכל מקום. מענישים אותו, עד שיקרו אחד מהשנים- או שיברח מהם או שיכניעו אותו.

, הם רצו להעניש את ההומו הזה.
גם את הנער -וגם את הגבר עם הלב הגדול ש"פיתה אותו" ש"הפך אותו להומו"-
- ולירות בו ובכולם. ואם יירו בעוד אנשים -אז מה ?
כולה הומאוים. מה זה משנה. למי איכפת מהומואים. העיקר לנקום בגבר הפתיין . לחסל את המקום הזה בו ניפגשים גייז צעירים.
להראות להם מה זה .
שכוח תמיד מנצח.

העניין

שהמישהו הזה היה בן 15.
אתה בעצמך כותב "ילד".

והמקום שהיה אמור להגן על הילד, ניצל את סמכותו לרעה. לא משנה שזה היה בהסכמה.

אני לא יודע בדיוק מה קרה שם. עדיין מוטל צא"פ על כל הנושא, אבל הרשת כבר גועשת.

דוד מרחב (כתב הומוסקסואל) כותב שכל הקהילה צריכה לתת דין וחשבון, על מה שמשתמע כהעלמת עין שהייתה ממקרים מעין אלה.

כל זה לא גורע מאומה מחומרת מעשי הרצח, אבל ישאיר כתם גם על הקהילה.

עצם העיסוק האינטנסיבי הוא זה שחולה

אין דבר כזה "קהילה"; העובדה שאני הומו ויש עוד כמה הומואים בתל אביב, לא הופכת אותי לקהילה.
בדיוק כמו שאין דבר כזה "קהילת סטרייטים".

"הקהילה ההומו-לסבית" מורכבת מאנשים שונים: חלקם נורמטיבים, חלקם יכולים לפנות גם לרצח ולפשע ואולי אך לניצול מרות ופדופיליה.
זה הכל. יש ניצולים מיניים אצל סטרייטים גם כן.

סערה בכוס מים

בטעותך הסמויה את מגן על נטייתך

הזמינות למין וניצול קטינים הזנות והפידופיליה היא באחוזים ניכרים ובולטים בעולם ההומולסבי

אני חושב שאתה מדבר מהרהורי לבך

אני לא מגן על שום דבר. אני אדם נורמטיבי, אין לי דבר ולא חצי דבר עם פדופיליה, זנות או ניצול קטינים ר"ל.

התופעות האלו הם מנת חלקה של האנושות .לטעון שהם נפוצות יותר אצל הומוסקסואלים מעולם לא הוכח, והטענות שעומדות מאחוריהם משקפות הומופוביה.

McBrownie

New member

זאת האמת!!! בטענה ההומופביה

אתה מכחיש את המציאות! כמוני כמוך, המציאות תובעת התמודדות לא קלה ...

פורטי40

New member
האם תוכל להראות לנו סטטיסטיקה, מחקרים?

שמראים בפירוש שהפדופיליה והזנות מצויים יותר אצל הומואים מאשר אצל סטרייטים?
אני דווקא חשבתי שרוב הזונות הן נשים ולא גברים.

פדופיליה היא משיכה מינית נפרדת בהגדרה

היא אינה מצויה אצל סטרייטים ולא אצל הומואים... זה בדר"כ אנשים שנמשכים בעיקר לילדים ולא לנשים או גברים בוגרים.

מתוך ההגדה בויקי: פֶּדוֹפִילְיָה, בהגדרתה הרפואית-פסיכולוגית, היא פאראפיליה (הפרעה בעוררות מינית) אצל מבוגרים, המתאפיינת במשיכה מינית עיקרית או בלעדית לילדים או לנערים צעירים (בדרך כלל גילאי 13 ומטה).

פורטי40

New member
אז למה אמרת (ואני מצטט):

"הזמינות למין וניצול קטינים הזנות והפידופיליה היא באחוזים ניכרים ובולטים בעולם ההומולסבי"
אם היא לא קשורה בנטיה הומולסבית?

datibalev

New member
פעם שלישית בתוך יומיים בפורום

אני מוצא את עצמי מסביר את אותו דבר...

זה שהומואים נתפסים כחברה יוצא סטריאוטיפ. וכשיש סטראוטיפ קל להדביק עליו כל מיני סטיגמות.

אני רוצה להוסיף על דברים שנאמרו בשרשור לפני. אני אקדים שיכול להיות שבציבוא ההומו-לסבי יש יותר סטיות בכלל החברה וזה לא מוכיח כלום.

מה שכן הציבור שנתפס כסוטה בעיני החברה, כלומר סטייה חברתית ממה שמקובל, קל לההטפיל עליו את כל שאר הסטיות ותחלואי המין האנושי.

זה שאומרים על מישהו שהוא כזה או כזה, לטוב או לרע לא משנה, נובע בעיקר מהשקפה מסוימת. אם אתה חושב שמישהו דפוק אז כל מקרה פרטי מחזק אצלך את ההשקפה שהייתה כבר קודם.

כמו שהסברתי את התופעה של בנים של רבנים שנראה שיותר מהם מתקלקלים, אלא שפשוט בגלל שמצפים מהם ליותר אז מתאכזבים יותר בקלות.

עכשיו למה שכתבתי בראש הפוסט שגם אם נמצא מחקרים שאומרים שיש יותר סטיות בחברה ההומולסבית. גם זה נתון לפרשנות. האם יש יותר סטיות בגלל שהומואים הם סוטים וזהו [פרשנות הומופובית] או להיפך בגלל שמבדלים את ההומואים מהחברה כיחידים וכציבור זה גורם להם לצאת מהחברה ולהיבדל ממנה, כלומר יוצר קרקע פורייה ליצירת סטיות. [פרשנות נסיבתתית הגיונית]

אני אדגים את דברי למרות שאני די בטוח שיש מי שעלול לפרש אותם לא נכון. אז בבקשה אם אין לך ראש כרגע או אתה עסוק בלחשוב על משהו אחר כרגע, פשוט תדלג על הפסקה הבאה... ואם אתה קורא אותה אז תבין שזה דוגמא ולא הכללה!!!

דוגמא: יכול להיות שמישהו הוא לא חברותי במיוחד. וכאשר מתייחסים אליו כשונה ואז הוא נשאר סגור בבית רוב הזמן יש יותר סיכוי שהוא יפתח אובססיה מינית שתמלא את החסר בחיי החברה שלו ויפנה לאוננות וצפייה בפורנוגרפיה. [דברים שאני מקווה שכיום עדיין מוגדרים כסטייה, אבל לצערי הגדרה של סטייה קשורה ל] כמובן הכל בגדר סיכויים יכול להיות שלא ויכול להיות מישהו חברתי שנמשך לזה, אבל בכל זאת יש כאן מה שנקרא מתאם סטטיסטי.

יש כאן נטיה טבעית של האשמה של האחר. יותר קל להעביר ביקורת על אחרים מאשר לבדוק מה הבעיות שלך. למרות שיותר הגיוני שתטפל קודם בבעיות שלך ואז בבעיות של אחרים. הנטיה הטבעית היא להאשים את החבר ולא את עצמך.

וכמו שכותב הרב קוק במאמר הדור שזה לא משנה בכלל כי אם זה המצב לא ייצא מזה שום דבר טוב כי אף אחד לא עסוק בעצם לתקן את הבעיה אלא רק להטיח האשמות הדדיות...

גם אצלנו וגם אצלם, בעצם אצל כולם, יש בעיות, אצל מי יותר ואצל מי פחות, זה ממש לא משנה. אלא העיקר הוא מודעות לבעיות ודרכי פיתרון שיהיו רלוונטים לכולם עד כמה שאפשר. וידוע שבהרבה מקרים עצם המודעות לבעיה היא כבר חמישים אחוז מהפיתרון...

למעלה