הברקת סירים

ofrafr

New member
הברקת סירים

האם אתם משתדלים להבריק את הסירים. אם כאן האם גם בחוץ? והכי חשוב בעזרת איזה חומרים? תודה,

איתיהב

New member
מצטרפת לשאלה../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

ידוע לי שיש לסולתם חומר הברקה לסירים, האם מישהי משתמשת בו? ניסיתי להשתמש בחומר ההברקה של הכיריים, אך הוא לא היה לי כ"כ נוח. בעבר, מהלתי חומץ ופנטסטיק וכך הייתי מידי פעם עושה "פוליש" לסירים. סקווטברייט , צמר פלדה , ננס, או ברזלית מה עדיף?

nickey

New member
לניקוי הסירים

בפנים: לשים כפית אבקת כביסה ומים בחצי הסיר, ושמים לרתיחה, אח"כ מנמיכים לאש קטנה. לאחר כשעה בערך מכבים, נותנים לזה להתקרר, שופכים וקיבלת סיר חצי מבריק
הבעיה היא שהמים עלולים לגלוש, ואם אין לך סיר אחר גדול שיכול להכיל אותו בשלמותו... לגבי הסירים השרופים מבחוץ, אצלי עובד רק סנט מוריץ... (לכי תמצאי סירים ענקיים כאלה של מלונות וצבא שמוכרים בסיטונאות
)

רעיון שעלה לי עכשוו נראה לכן שיעבוד

אם להרתיח מים עם אבקת כביסה עובד פלאים על השרוף בפנים אם אשים מים בסיר עם אבקת כביסה אניח על זה את הסיר השרוף בפנים ( שיהיה אחד בתוך השני ) ארתיח והשאיר לנוח זה יעבוד גם על הבחוץ? הולכת לנסות את זה היום ולדווח

דורכת על יבלות...

כבר אמרתי פעם בפורום אחר ,שאם יהיה פעם גט -זה בגלל הסירים וה"סנט מוריץ". שריטה פרטית ,מודה ,סירים חייבים לעבור ניקוי יסודי בסנט מוריץ וברזלית ,להבריק כמו מראה בלי אף טיפת מים יבשה -לפני שהם נכנסים אצלי לארון .לא מסוגלת לבשל בסיר שאני לא רואה בו את עצמי . בעלי טוען שאני מרעילה את כולם עם החומר הזה ,ושאם יאשפזו אותי וינסו לפתוח וריד ,יצא כזה פסססס....של סנט מוריץ שהאחות תתעלף.לפני כמה זמן הוא הוציא צו הרחקה לתרסיס מהבית ,ומאז אני מחביאה אותם הרחק מעיניו. ניסיתי שיטות אחרות (מסירי שומנים אחרים ,ברזלית עם קרם אסטוניש ,להבריק במגבת אחרי ניקוי רגיל) אבל שום דבר לא עומד בקריטריונים שלי . הפשרה -מרססת במרפסת כביסה ,סוגרת את הדלת ,ומקרצפת אחרי כמה שעות כשהו לא רואה
לקחת בחשבון רק שהחומר הורס את הידיות ,וצריך להזהר לא לרסס על הפלסטיקים !!!!

colibri

New member
לא רק את הידיות, גם את הידיים

ואפילו עם כפפות... באמת עובד. ובאמת באמת רעל...

למעלה