הברקת הרצפה

shefa99

New member
הברקת הרצפה

שלום, בביתי יש רצפת גרניט פורצלן חדשה, בצבע שמנת-לבן מט. לצערי, כאשר אני מנקה אותה, נותרים מעין טיפות יבשות והרצפה נראית דהוייה ול נקייה ומבריקה. אציין כי ברוב טפשותי, ניקיתי אותה בפעם הראשונה בטעות עם אקנומיקה. האם זה הרס או מנע את הברק ושכבת הציפוי של המרצפות? מה ניתן לעשות על מנת להוסי, קצת ברק לרצפות? כמו כן, החיבור בין הרצפות (מלט לבן או רובה) השחיר עם הזמן ולא ניתן לנקות אותו עם מים וסחבה. האם יש מה לעשות? תודה

momoo0

New member
תיתקשר לחברה שמייצרת את הגרניט

במיפרץ חיפה, אני לא זוכרת את השם.

shefa99

New member
חומר דוחה אבק?

לדעתי אין חשיבות ספציפית לברר בחברה המייצרת. מדובר בגרניט פורצלן, ריצוף מאוד שכיח. אולי יש למישהו טיפ איך בכל זאת ניתן ליצור מראה נקי ומבריק יותר? שאלה נוספת פורום יקר, אני גר בדירה שיש בה מלא אבק בשל סמיכות לרחובות ראשיים....חוץ מלנקות ולנקות ולנקות...יש חומר שדוחה אבק למשל בעץ?

../images/Emo45.gifמצטרפת לשאלתך

כמוך,גם אני עם אותה בעיה,מחפשת פיתרונים לרצפת הפורצלן הבנתי שינו חומר שנקרא "שיפוצניק" של יעקובי,ושהוא נהדר ומנקה את הרצפה מכל הליכלוך אבק עובש וכו' שהתאספו מאתר הבניה. ניסיתי גם עם קאנומיקה ,אבל הרובה עקשנית מאוד ולא יורדת,היום שמעתי שיש חומר שנקרא אנטי-קלאק ראיתי בסופר,וזה אכן לא יקר. שמעתי שאם מתעקשים איתו ומתמידים לאורך כמה חודשים הרובה מתנקה. למעשה,השחור הזה על הרובה,הוא פטריית עובש ,יכול להיות שמסיר עובש יעשה גם את העבודה. אשמח אם יש למישהו רעיונות נוספים לפתרון הבעיה הזו. אגב,רובה כהה זה הפתרון הכיייי טוב!

goanin

New member
אקונומיקה הרסנית לפורצלן

צריך לנקות פרצלן רק עם מים וחומר ניקוי קליל שמיועד לאריחי קרמיקה או פורצלן (אוא פילו טיפה סבון כלים). אל תצפי שהרצפה תהא מבריקה.

למעלה