הברית עלי באבא

באסטר1

New member
הברית עלי באבא

הבנתי שהיא שולטת בשרת הישראלי לפי מה שאני רואה בסטטיסטקה..השאלה מה ברית נותנת? כי באותו הקשר אני יכול שיהיה לי 8 חברים שהם לא בברית איתי והם יעזרו לי גם לא? בנוסף לזה שאני תופס למישהו אסירים..יש טעם להחזיק בהם? כי הם רק מבזבזים לי יבול אפשר לשחרר אותם או להרוג אותם בכלא? או שאםא ני משחרר זה חוזר לכפר שתקף אותי? אפשר עצה מה עושים עם לא בא לי להחזיר אבל אני יודע שיגיעו תקיפות אם לא? (יש לי הגנות חזקות השאלה מה זה יעזור נגד 8 כפרים..)

באסטר1

New member
ועוד שאלה בקשר ליבול

שאתה מחזיק חיילים אז היבול יורד שאתה מאכיל אותם נכון? עכשיו משלב 5 אפשר לומר שהיבול כל כך יקר שלא שווה להשקיע בו.. בשביל שלב 5 צריך כמעט 200 יבול לעומת מה שמקבלים זה לא הכי שווה. ועוד שאלה אם אני מרוויח 70 יבול לשעה למה אחרי יומיים זה יורד ל55? כמה שלבים יש לכל המשאבים?

The Farmer1

New member
../images/Emo26.gif

כמו שאמרתי מקודם היבול לא על חשבונך. יבול תמיד שווה להשקיע בו זה האוכל של הכפר שלך. מה שרשום לך בצד שמאל (וזה נכון רק לגבי יבול) הוא היבול שמצטבר לך באסם כל שעה. לא התפוקה שלך בסה"כ. למעלה בצד ימין אחרי הכמויות של משאבים שיש לך ביבול רשום לך כמה יבול אתה מייצר לשעה וכמה אתה צורך. מה שרשום בצד ימין (כמו שרשמת 55 לעשה) הוא מה שאתה מרויח אחרי הורדת הצריכה. צריכת היבול נקבע לפי מה שאתה בונה בכפר (כשאתה בונה ליד המחיר רשום כמה יבול צה צורך לשעה) וגם לפי החיילים שלך. לדוגמא חייל פשוט צורך 1 חיטה לשעה, פרשים מ2 עד 6 (תלוי בסוג הפרש), ראמס צורכים 3 לשעה וקטפולטות צורכות 6 לשעה. מכאן אתה תבין שאתה חייב לשדרג את היבול שלך. את השדות של המשאבים ניתן לבנות עד שלב 10 ובקפיטל שלך עד אין סוף (שבלתי אפשר בגלל המחיר של השלבים אחרי 19 או 20). הוספה: על מנת לבנות צבא גדול מאוד יש לפתוח כפר יבול, שזה כפר עם 15 שדות יבול ועוד 3 שדות אחד מכל סוג אחר. בכפר כזה אפשר להגיע לכמויות עצומות של יבול ולבנות שם צבא ענק. אם תחפש קצת במשבצות במפה תוכל למצוא עמק נטוש כזה שניתן לייסד כפר חדש יותר מאוחר. כמו כן יש כפרים כאלה של 9 שדות יבול ו3 מכל סוג אחר.

dealex

New member
../images/Emo41.gif עוד שאלה

שאני מבטל משהו שאני בונה זה עולה לי משהו שאני מבטל ? כאילו 100% מהמשבאים שקנתי את המבנה חוזרים אלי ? או שיש מס מסיום ואני לא מקבל הכל.. תודה

n lee

New member
כשאתה מבטל משהו אחרי שכבר

התחלת בנייה לא חוזרים לך כל המשאבים, אני לא זוכרת בדיוק כמה באחוזים כרגע אבל זה בוודאות לא 100% משאבים

The Farmer1

New member
...

ברית היא קבוצה של חברים. ביחד מתאמים תקיפות, עזזרים אחד לשני בסיועים ובהגנה על הכפרים. הדבר היחיד האקטיבי שעולה לי בראש ברגע זה שמחוץ לברית אי אפשר, הוא שחרור חיילים ממלכודות של גאולס. ז"א שחבר ברית יכול לשחר עבורך את החיילים. כמובן ברית נותנת הרתאה. זה החלטה שלך אם להחזיק בחיילים שנתפסו במלכודות. היבול שהם צורכים לא על חשבונך. מה שאתה משחרר כמובן יחזור לכפר שלהם ואם ירצה בעל החשבון, הוא ישלח אותם שוב לתקוף. קח בחשבון שאם תחזיק בהם יש סוכוי גדול מאוד שהוא ינסה לשחרר אותם ע"י תקיפה. אפשר ליצור קשר עם מי ששלח את החיילים ולהגיע איתו להסכם בתנאים שלך לגבי שיחרור החיילים. לדוגמא אתה תשחרר לו את החיילים אם הוא מבטיח לא לתקוף אותך יותר או אם הוא ישלח לך חד פעמי או פעם ביום שעת תפוקה במשאבים. (מעבר לזה נגד חוק שליחת סיועים של המשחק).

n lee

New member
כשאתה תופס למישהו חיילים

והם נמצאים במלכודות היבול שהולך הוא של השחקן ששלח אותם ככה שאתה יכול להשאיר אותם אצלך עד שאותו שחקן ישחרר אותם או יהרוג אותם אתה יכול לשחרר אותם בעצמך ואז הם יחזרו לשחקן שתקף אותך בכל מקרה הם לא אוכלים לך מהיבול

למעלה